Mooie zaak met goede uitleg en deskundige vakvrouw
Maartje en Chantal. Ik ben afgelopen zaterdag ochtend bij jullie geweest voor het make-up advies en wil jullie nogmaals bedanken voor de goede service en uitleg. Alkes was goed verzorgd door jullie. Ik had savonds een feestje en het zat er nog steeds goed op zoals jullie al zeiden. Ik kreeg heel veel complimentjes van mijn vriendinnen en ik zou dan ook graag toch nog wat dingen bij willen bestellen. Wanneer kan ik hier voor langs komen? O ja 2 vriendinnen zouden ook wel een keer zon make-up advies bij jullie willen als dat nog kan. Ik hoor het wel van jullie dan
Een toffe eenmalige ervaring omdat het te dure producten zijn voor mijn budget. Na een paar uur was enkel de eyeliner nog zichtbaar en de oogschaduw was helemaal weg. Ik heb een lippotlood gekocht en thuis is dat een hele andere kleur. Daarom zou ik mijn bestelling van Eye illuminating duo willen annuleren en mijn geld terug krijgen.
Gisteren ben ik voor het eerst bij jullie geweest voor een persoonlijk make-up advies. Werd door Chantal hartelijk ontvangen. Zij gaf een duidelijke en heldere uitleg van de producten en nam goed de tijd. Super!
het was weer heerlijk ontspannen bij Maartje
Ik heb een zeer prettige en aangename afspraak met Chantal gehad. Ze was vriendelijk, geduldig en stond erg open voor mijn vragen en opmerkingen. Ik heb goede tips gehad over hoe make up aan te brengen!
Ik had jullie op RTL 4 gezien en heb hierna contact met jullie opgenomen omdat de behandeling die jullie lieten zien mij erg aansprak. Ik kon snel terecht wat ik fijn vond en Maartje heeft echt de tijd voor mij genomen en alles goed uitgelegd. Ik ben niet snel overtuigd maar ik ben eerlijk deze behandeling is echt waanzinnig. Ik kwam thuis en iedereen zag het gelijk aan me. Ik heb al veel geprobeerd maar het resultaat na deze behandeling heb ik nog nooit zo mee gemaakt. Ben nu een aantal dagen jullie geadviseerde producten aan het gebruiken en ook die voelen heel goed aan, heb zelfs het idee dat ik het al zie of kan dat niet zo snel al? Mijn man zei dat ik die kuur maar snel moet gaan volgen voor de feestdagen bij jullie, dus dat gaan we dan ook zeker doen! Dank je Maartje en tot heeeel snel weer, nu al zin in! Gr. Mireille
Fijne uitleg en goede behandeling
Vandaag heb ik een beetje pech gehad met het harsen, op twee plaatsen in het gezicht is de huid beschadigd door het harsen. Overigens heb ik meer last dan normaal van het harsen(roodheid branden en donkere plekjes).
Super service, warm welkom en lekker relaxed.
Chantal, je was weer geweldig vandaag! Bedankt!!
Vriendelijk Duidelijke uitleg
Het was weer een heerlijke behandeling!
Ik ben hartstikke tevreden en ga weer blij de deur uit als ik bij apprenza geweest ben Hele leuke meiden die je met plezier helpen !
Weer een heerlijke behandeling !! Dank je wel Chantal!
Ik ben klaar voor mijn feest. Mijn wimpers zijn mooi gedaan (wimperextensions), ook heb ik een mooi bruin kleurtje (spraytan), kom hier al langer en ben zeer tevreden over de kwaliteit behandelingen die jullie leveren.