was blij weer even bij Apprenza te zijn geweest heerlijke behandeling gehad.
Super tevreden. Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Na 1 behandeling zag ik al direct verschil, zelfs mijn man zag het! Ik ben klaar voor mijn kuur.
Erg vriendelijk en profesioneel. Wil toch graag een afspraak maken voor pedicure en gezichtsbehandeling zoals besproken met Chantal voor eind maart. Bel je even voor het maken afspraak?
Vond het jammer dat Maartje niet wist dat de afspraak was gemaakt voor een andere prijs. Mijn voornaam goed schrijven. Verder goed verzorgd.
Ik ben heel goed ontvangen en heb heel veel informatie gekregen over de behandelingen en de mogelijkheden. Ik kom zeker terug groetjes
Iedere keer weer even heerlijk de tijd voor mezelf. Super fijn!
prettig en relaxed
ik ga altijd met groot plezier naar mijn afspraak en er wordt altijd volledig aan mijn verwachtingen voldaan
Vandaag voor de eerste keer geweest. Een totaal nieuwe ervaring voor mij omdat ik nog nooit in een salon ben geweest. Wat een mooi instituut hebben jullie! Ik ben professioneel geholpen en te woord gestaan. Ik zie nu al resultaat en ga graag verder met de ingeboekte kuur voor mij.
Geweldige vakvrouwen. Kom hier al jaren en ben zeer tevreden. Voor mij geen andere specialisten. Graag tot over 6 weken, kijk er nu al naar uit.
heerlijk verwen moment voor jezelf waar je ook nog eens qua uiterlijk duidelijk van opknapt !!
Professioneel maar ook gezellig en ontspannen.
Super tevreden altijd
In 1 woord top! Hoe er altijd met mij wordt mee gedacht en jullie service. Julie zijn echt 2 vakvrouwen en weten waar jullie het over hebben en stralen dit ook uit.
goede uitleg en fijne behandeling, erg leuk dat ik voordat ik naar huis ging nog wat make up op kreeg zodat ik de hele dag er van kon genieten, echter voelde ik me wat opgedrongen om een vervolg afspraak te maken en ben ik verschoten van wat ik af moest rekenen en dan te bedenken dat ik 2 ipv 4 crèmepjes voor mijn gezicht gekocht heb , daarom heb ik zojuist mijn vervolg afspraak per mail afgemeld
Vandaag had ik mijn eerste kennismaking met het instituut . Ik voelde me enorm warm ontvangen. Er werd goed maar mijn verhaal en vraag geluisterd en goede kundige informatie gegeven betreft de mogelijkheden. Voelde me na de eerste keer heerlijk ontspannen en op de hoogte van mijn behandel traject. Kijk nu al uit naar de volgende keer .
Ik heb een hele fijne behandeling gehad en een zeer deskundig advies. Ik moet een beetje wennen aan de prijzen (deze vind ik erg hoog). Ik moet wel eerlijk zeggen dat mijn huid er al na 1 behandeling een stuk beter uitziet.
Professioneel bezig
Ik heb deze behandeling gewonnen. Samen met n vriendin. We zijn prima ontvangen. Veel uitleg over producten en huid. Ook n prima behandeling. Op de voor en na foto's zie je duidelijk verschil. Top gedaan Maartje en zeker voor herhaling vatbaar. Tip verwarming iets omhoog hihi Groetjes corine
Ik ben zeer content!!! Het resultaat is echt mooi, dank je. Misschien even je adres wijzigen.
De behandelingen zijn altijd goed, en het contact is zeker ook belangrijk, welke altijd relaxt is.