Is heel goed bevallen
Is heel goed bevallen
Top service!
heel goed, en vertrouwd
Prettig ontvangst, deskundige vraagstelling over 2 verschillende huidproblemen, Producten voor verdere behandelingen zijn wel duur! Vertrouwen in de zaakvoerende heb ik echter wel, Verdere afspraken voor behandeling zijn direct vastgelegd En de noodzakelijke producten werden meteen besteld.
al mijn rode adertjes en steelwratjes zijn weg. Als ze weer terug komen, reserveer ik gelijk een plekje. Tot die tijd blijf ik lekker komen voor gezichtsbehandelingen.
ik ben nog nooit zo goed geholpen. De behandelingen voldeden volledig aan mijn verwachtingen en ik heb duidelijke uitleg gekregen over mijn thuisproducten. Super! Kijk nu al uit naar mijn volgende behandeling.
Ik ben vriendelijk ontvangen en Chantal maakt een professionele indruk. Mijn huid voelde na de microdermabrasie wel wat warm aan en de volgende dag had ik wat rode plekjes ter hoogte van mijn jukbeenderen, maar inmiddels zijn die verdwenen. Ik heb de natural loose mineral foundation gekocht. Wat ik erg jammer vind, is dat de kleur niet matched met mijn huid. Die is echt veel te licht, waardoor ik een soort grijze waas over mijn gezicht heb. Dat ziet er onnatuurlijk uit en had beter afgestemd moeten worden op mijn huidskleur.
Weer helemaal prima.
Het was een fijne eerste ervaring!!! Ik ben blij dat ik de stap gezet heb om een afspraak te maken!
Super behandeld door Chantal! Heerlijke gezichtsmassage!
Vandaag weer een hele fijne Qms gezichtsbehandeling gehad met als aanvulling de dermabrasie. Tijdens de behandeling nuttige tips mogen ontvangen om de conditie van mijn huid nog beter te maken.Wederom blij met het resultaat.
nav mijn vorige revieuw heeft maartje gekeken voor een goedkopere gezichtsbehandeling, dit is een erg fijn masker. ik heb nu naast mijn dagcreme en reining ook de nachtcreme gekocht, mijn huid voelde soms wat droog dus had nu een andere versie voor de nachtcreme, ik voel dat mijn huid er echt baat bij heeft na mijn behandeling heb ik make up gekregen, erg mooi en toch heel naturel en niet te overdreven, precies wat ik graag wilde. ik heb er nog de hele dag van kunnen genieten
Mijn eerste ervaring was heel prettig. Ik heb veel informatie gekregen over de verzorging van mijn huid. Ik ben benieuwd naar de resultaten in de toekomst
1e intake gesprek en behandeling. Super advies en een hele fijne behandeling. Erg professioneel .
Perfect, zeer vriendelijk en deskundig personeel
Zeer professioneel en vakkundig!