Filters

10

Top!

Het is steeds een aangenaam bezoek bij apprenza! Elke keer opnieuw zijn ze zo behulpzaam en kijken ze mee naar welke behandeling het beste bij je past. Ook met de gelaatsproducten krijg ik steeds een goede en duidelijke uitleg. Mijn huid (die behoorlijk afziet van de drukke, vermoeide en stressvolle dagen) straalt van jullie producten! Dus gewoon... TOP!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Klantvriendelijk en goede service

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed en gastvrij

Vriendelijk en vakkundig

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Nogmaals super dit is pure luxe bedankt Maartje en Nathalie

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed advies gehad!!

Maartje bedankt voor je advies ,super lief van je!!!

 • Aanbevelen? Ja
7

Fijn om producten te hebben die voor mijn huid geschikt zijn.

Fijn om te weten wat voor soort huid ik heb en dat jullie daar de producten op kunnen aanpassen. De Youngblood cosmetics ( mineralen Foundation ) vind ik eenmaal thuis wel tegen vallen. De rimpels , fijne lijntjes en donshaartjes vallen nu extra op. Ik hoop dat de producten ook zichtbaar mijn huid gaan verbeteren want het zijn niet echt producten voor de normale portemonnee. 🤞🏼Dat ik weer een stralende huid krijg😊.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aangenaam en super verzorging 👌

Moet nog even afwachten voor eindresultaat, maar tot nu echt tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Tussentijdse beoordeling

Mijn behandeling is nu over de helft en ben tevreden over het feit dat mijn broeksriem toch al een paar gaatjes strakker kan . Mijn buik véél steviger aanvoelt en mijn figuur al duidelijk meer vorm krijgt. Gewicht ben ik nog niet veel verloren, maar spieren wegen nu eenmaal meer dan vet! De dames van Apprenza ontvangen me steeds heel vriendelijk en ik krijg leuke tips en adviezen. Nathalie en Maartje , jullie heb ik op korte tijd vertrouwd en dat heb je verdiend ! Dikke pluim voor beide

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Ik was wat nerveus maar Nathalie heeft me heel goed opgevangen Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet ik kom zeker terug Dank u wel

 • Aanbevelen? Ja
10

De killerbody behandeling werkt echt!!

Super ontvangst met geweldig introductie en uitgebreide info over de behandeling, Na 3 weken is er duidelijk en zichtbaar vermindering van cm!! Super tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super de luxe en vriendelijk onthaal, professionele dienstverlening met zichtbaar resultaat

Zeer vriendelijke en professionele dames, die je meteen op je gemak stellen en in begrijpelijke taal uitleg geven ivm de diverse behandelingen. Ruimte voor aangenaam menselijk contact in een rustgevende setting, door superdelux professionele dames. Ik ben zeer tevreden over mijn behaalde resultaten tot nu toe ivm gezichtsverzorging, verwijdering moedervlekjes, pédicurebehandeling en vetbevriezing in combinatie met afvalprogramma (5kg kwijt na 1 maand).De huidverzorgingsproducten die ik er aankocht, hebben een prachtig, verzorgdend effect, hetgeen zorgt dat je er niet alleen beter uitziet, maar je ook veel beter voelt! In één woord: APPRENZA is een zeer aan te raden cosmedisch instituut en staat garant voor professionaliteit, klantvriendelijkheid en resultaat. Dik verdiende 5 sterren wat mij betreft!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer fijne ervaring

Je wordt goed geholpen. Verstand van zaken. Altijd zeer vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
3

Vriendelijke dame, prijs onrealistisch

6000-7000€ vragen voor een programma waarvan er maar weinig resultaten bekend zijn kan echt niet. Snap nu waarom er zo wazig over de prijzen werd gedaan. Voor dit geld kan ik me 2 laten opereren met 100% resultaat.

 • Aanbevelen? Nee
8

Goede en zorgvuldige uitleg

zie boven, wordt voldoende tijd uitgetrokken, wacht nog op verslag van de intake

 • Aanbevelen? Ja
10

Top of the bill

Super goede behandeling, top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden over de killerbody en vetbevriezingsbehandeling ;-)

Na vandaag is mijn leven weer positief verandert. dankzij jullie ben ik zo blij en pas ik eindelijk mijn oude lievelingsbroek weer! Ik had al van alles geprobeerd en kwam elk jaar kilo's bij toen een vriendin mij vertelde over jullie Killerbody / vetbevriezings behandeling dat ze daar al veel goede dingen over had gehoord. Zoals ik jullie vooraf vertelde geloofde ik er niet meer zo in en was bij mij de moed in de schoenen gezakt. Door al de positieve reacties en verhalen om me heen besloot ik dat dit mijn laatste redmiddel moest zijn. Maar jullie hebben mij echt overtuigd. Ik ben pas 3 weken bezig en ik zie mijn figuur veranderen en de weegschaal lacht me weer wat meer toe. Ik heb alle vertrouwen dat dit goed gaat komen en zelfs mensen uit mijn omgeving spreken me al aan dat ze het aan me zien. Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben. Ik vertel iedereen over jullie. Jullie zijn toppers! zo vriendelijk en behulpzaam en nemen altijd de tijd voor een praatje en wat extra uitleg, niks is te veel. Tot maandag weer ;-)

 • Aanbevelen? Ja
6

Het vetbevriezingsprogramma heeft helaas voor mij niet gewerkt..

De ontvangst hier is telkens zeer vriendelijk. Maar helaas ben ik teleurgesteld in het resultaat van het vetbevriezingsprogramma. De resultaten zijn jammer genoeg nauwelijks waarneembaar. Voor mij dus helaas een dure behandeling zonder echt Goed resultaat. De salon is verder prima maar dit programma zou ik njet aanraden aan vriendinnen.

 • Aanbevelen? Nee
7

Professioneel, 100% aan alles gedacht

Een schitterende marketingcase, volledig doordacht en in orde. Professioneel an vakkundig advies en zorg. Ik ben zeer tevreden van de behandeling. De marketing errond is perfect, zo perfect dat het articifieel en oppervlakkig is, ik miste authenticiteit en échte menselijke warmte. Maar vanwege de professionaliteit en het vakmanschap zal ik zeker terugkeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne behandeling

Al een ruime tijd een zeer tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijke aandacht en super resultaat van de behandelingen!

Ik ben al een tijdje de behandelingen van het Killerbody programma aan het volgen. Ik merkte al na 2 behandelingen een direct zichtbaar resultaat. Ik krijg veel complimenten, mijn zus is nu ook gestart met dit programma. Heel vriendelijk personeel, ze geven je echt persoonlijke aandacht, super fijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

heel vriendelijk en goede service

Ik vond dat Nathalie een heel interessante, geloofwaardige uitleg gaf. Ik zou het heel graag willen volgen het complete programma alleen moeten we nog even kijken hoe het met de betaling gaat zijn Groetjes Tine

 • Aanbevelen? Ja
8

goed

Goede informatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Super professioneel, goede service, top behandeling en lieve meiden

Ik ben zeer goed geholpen met mijn huidprobleem. Jullie luisterden echt naar me en namen de tijd. Ik voelde me echt gehoord en ben super blij met het resultaat. Ik voelde me elke keer weer in de watten gelegd bij jullie. Hele fijne en goede ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Proffesioneel

Fijne ervaring....er werd alle tijd genomen voor een heldere proffesionele uitleg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijk ontspannen

Ik heb echt ontzettend genoten van de behandeling Telkens netjes uitleggen wat je gaat doen echt zo netjes Ook je stagiaire deed t super netjes Echt een aanrader om naar Apprenza te gaan

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd