4 April 2022
Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke mensen. Gewoon goed
1 April 2022
Karel
Elst
Daar waar een bezoek aan de garage nodig was word ik altijd keurig geholpen Onder het genot van een kopje koffie worden de werkzaamheden (nog geen grote werkzaamheden gehad) uitgevoerd en wordt de auto keurig gewassen weer afgeleverd. Voor de volgende auto weet ik de weg al.
28 March 2022
Frank
Borne
service altijd goed. personeel is altijd vriendelijk. komen de afspraken na en op tijd.
24 March 2022
Maarten
Loerbeek
De bediening is gemakkelijk. Verlichting en ruitensproeiers automatisch. Stuurt licht. Uitstekende wegligging. Veel bagageruimte. Prettige leaserijders.
22 March 2022
Piet
Diepmaat
Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. De communicatie loopt altijd straks tussen klant en bedrijf. En je word altijd goed geholpen op het moment dat je service nodig heb. Als je graag een auto wil leasen dan kan ik HK autolease aanbevelen.
15 March 2022
Meike
Enschede
Ik heb goede ervaring met de HK autolease. Altijd correct, de zaken goed voorbereid (vervangend vervoer), informatie over controles etc. Ook de service aan de bali is erg goed en netjes verzorgd
11 March 2022
Vincent Heijmer
Hengelo
Afgelopen zomer scheurde de voorruit van mijn auto. Dit gebeurde op de snelweg in Duitsland. De hulp hierbij was van een behoorlijk amateuristisch niveau. Verkeerde telefoonnummers werden doorgestuurd, uiteindelijk na een dag en een aantal telefoontjes verder de juiste hulp en het juiste advies gekregen. Nu gaat het om een scheur in de voorruit waarmee ik nog kon rijden, maar het roept bij mij wel de vraag op, stel dat er echt iets aan de hand is? Niet echt vertrouwenwekkend dus. Ervaringen met andere zaken heb ik niet, heb ik dus geen oordeel over.
Beveelt niet aan
11 February 2022
Geert
Brinksma
Snel, en altijd goed voor de klant
9 February 2022
Willem van est
Enschede
Ik ben heel blij met mijn Fiat 500 en de prijs was zeer aantrekkelijk. Het advies daarover was kundig en eerlijk en daarom heb ik voor hun gekozen. De telefonische bereikbaarheid is ook goed en ze denken altijd mee in oplossingen als je vragen hebt. Zo heb ik mijn kilometers eenvoudig kunnen aanpassen en bij een mankement kon ik heel snel naar de dealer en werd het meteen gerepareerd. Ik denk dat ik over een jaar als mijn contract afloopt, zeker bij hun voor een nieuwe kies.
7 February 2022
Mirjam
Enschede
Goed contact via de duidelijke lease app, vlot online via de app een afspraak maken. Het werkt echt simpel en zeer doeltreffend.
3 February 2022
Patrick
Geesteren
Nu bijna 2 jaar een auto via HK Autolease. Vorig jaar mocht ik de auto, vlak voor onze vakantie in Frankrijk, nog even langs brengen voor een vakantiebeurt. Geeft toch een beter gevoel als de auto nog even nagekeken is.
25 January 2022
Marcel Schallenberg
Oldenzaal
Fijne leasemaatschappij. Denken in alles mee.
3 January 2022
EJ
Hoogeveen
Ik kon mijn wagen in voor service naar de lokale VAG dealer brengen, ik heb geen klachten over de verleende service. Enige puntje was dat na schade reparatie, die wel via HK autolease moest lopen, bij ophalen van de auto bleek dat achter portier iets moeilijker dicht ging (harder dichtgooien). Dat kon wt sugge rubber zijn, anders moest auto weer terug naar reparateur. Helaas is het niet het rubber, want het is nu al lange tijd zo en blijft nodig het portier dicht te gooien, maar niet serieus genoeg om weer hele omwisseling van autos te organiseren. Dit had bij 1e keer gelijk goed gedaan kunnen worden.
29 November 2021
Arie
Aalten
Fijne leasemaatschappij, denken écht met je mee. Snelle reactietijden, en mooie aanbieding.
29 November 2021
Martin
Haaksbergen
in het beperkt aantal keren dat ik ben geweest word ik telkens weer aangenaam verrast door de professionele houding van de medewerkers en de uiterst vriendelijke, accurate en snelle "behandeling " van de vraag waarmee ik binnenkom. afspraken worden nagekomen, reparaties/beurten uitstekend uitgevoerd.
22 November 2021
roel weener
enschede
Service, klantvriendelijkheid zeer goed.
28 October 2021
René
Enschede
Prettige auto om te rijden in het verkeer,komt best mee met overig verkeer.Loopt tamelijk zuinig,1:20 haalt hij niet,gemiddeld 1:17. Maak per jaar niet zoveel kilometers,dat is 1x per jaar een onderhouds beurt waar ik keurig aan wordt herinnerd en netjes uitgevoerd. Persoonlijk vind ik het model(uiterlijk) mooi en bij mij passend.
18 October 2021
H.G. Frans
Haaksbergen
Ik lease nu ca. 4 jaar bij HK autolease en in bijna alle gevallen denken ze met jouw mee. helemaal in de afgelopen maanden gedurende de corona pandemie.
6 October 2021
Paul Mekkering
Hengelo
Met veel gemak en duidelijkheid een private lease, daarbij door uw collega Eray van Klaveren top geholpen! Op mijn verjaardag zelfs een persoonlijke kaart mogen ontvangen. Service en het persoonlijk contact is top!
13 September 2021
Danny
Geen op/-aanmerkingen
7 September 2021
Erik Huisjes
Hardenberg
Ik ben zeer tevreden met de autolease. Ze hebben een goede service en als ik een probleem heb staan ze me altijd vriendelijk ter woord, ook al is het het einde van de dag vlak voor sluitingstijd.
30 August 2021
Nikki
Enschede
Communicatie matig tot slecht. Dit op basis van meerdere ervaringen.
Beveelt niet aan
25 August 2021
Patrick
Beste Patrick,
Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Onze excuses dat je deze ervaring hebt gehad bij ons, we nemen contact met je op om e.e.a. te bespreken.
Met vriendelijke groet,
Team HK Autolease
Een zeer prettig autobedrijf dat al jaren gaat voor klant- en servicegerichtheid.
16 August 2021
Tom
Glane
Zeer tevreden. Goede auto en prima service. Kanttekening, meer flexibiliteit gewenst bij eerder willen inleveren auto.
9 August 2021
Peter
Almelo
HK Autolease is de grootste aanbieder van mobiliteit in Oost Nederland. Zowel voor zakelijk leasen, private leasen als wagenparkbeheer zijn wij uw aanspreekpunt.
Heeft u een wens met betrekking tot mobiliteit? We helpen u graag verder.
Goudstraat 65
7554NG Hengelo