Afspraken gemaakt en navraag gedaan, in beide gevallen prima geholpen en te woord gestaan, snel antwoord. Prima en mooi product de Falcon 90 classic cranberry! De chauffeur wist weinig van technische zaken, bv wat voor slang heb ik nodig.
Bedankt voor uw review, fijn dat u zo goed hebt kunnen slagen. Gelukkig weten onze chauffeurs heel goed hoe belangrijk een goede bezorging is. Technische zaken maken echter geen deel uit van hun chauffeursopleiding ;) We wensen u veel plezier van uw fornuis!
Op onze zoektocht naar een nieuwe keuken en vloer werden we door kennissen gewezen op Paul Roescher. Wij brachten op een zaterdag, zonder een afspraak vooraf, een bezoek een de vestiging in Apeldoorn. Na een tijdje op ons gemak te hebben rondgekeken kon er gelukkig nog een afspraak worden ingeplant. We werden gedegen geholpen door Maarten. Alle tijd nemend werden we op voor- en nadelen gewezen zodat we een goede keuze konden maken. Uiteindelijk kregen we na het totaal plaatje netjes een offerte mee die we na een aantal dagen met een goed gevoel hebben omgezet in een order. De keuken werd op de afgesproken datum geleverd en is netjes en kundig gemonteerd door Wim Bos. Ook voor een pvc vloer zijn we bij Paul Roescher geslaagd. Ook hiervoor een ruime keuze. Al met al een goed advies van onze kennissen.
Wilt u uw kennissen ook namens ons bedanken? Veel plezier met uw mooie keuken gewenst!
Keuken besteld alles is goed gegaan bij onze keuken. Super service en kwaliteit. Ik heb de keuken zelf geplaatst dit was geen probleem. Ook niet voor de garantie. Op 1 kast zat een beschadiging foto van gemaakt en werd netjes terug gebeld dat het betrevende kastje besteld was. Super service. Ook kan ik me niet vinden in de negative reactie's op deze site. Vaak is het makkelijker om een negative reactie te plaatsen dan een positieve. Kortom geweldig bedrijf.
Wij zijn dan ook erg blij met uw review :)
Wij kwamen voor een badkamer kijken. De verkoper heeft geluisterd naar wat wij in gedachten hadden. Hij ging met ons de showroom door en gaf advies bij elk onderdeel. Er werd meegedacht en advies gegeven. Hierdoor ontstond onze complete badkamer naar wens. Alles paste en werd gemaakt, zodat wij zeer tevreden waren met het resultaat. De tegels moesten we op een andere afdeling uitzoeken, de verkoper besprak ons plan met zijn collega en deze liet ons kiezen uit verschillende tegels. Dat werden uiteindelijk heel andere tegels dan we in gedachten hadden, maar het resultaat is echt heel mooi geworden. Eerlijk is eerlijk...we hebben nog wel extra moeten rijden voor de wandtegels en dat vonden we toen wel jammer, maar het is uiteindelijk allemaal keurig opgelost door de betreffende verkopers en wij genieten volop van de badkamer.
Bedankt voor de mooie review en veel plezier met de badkamer!
Wij zijn bijzonder goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. De verkoper dacht goed met ons mee en samen hebben we uiteindelijk precies de keuken samengesteld zoals die bij ons, en bij ons huis past, waarbij de prijs ook nog eens meeviel. Wij komen zeker terug!
Zeer goed en alles komen ze na en alles was op tijd
voor kleine keukens is er maar weinig maar de koffie en de appel gebak was lekker en de gestelde vragen kregen wij antwoorden op waar wij wat aan harden mijn dank daar voor
Dank voor uw mooie beoordeling en uw feedback! We zullen uw suggestie voor kleine keukens meenemen bij de inrichting van onze showrooms. Uiteraard is het geen probleem om voor kleine keukens op maat een ontwerp te maken.
Alles ruim voldoende !! Gaat zo door ! Na installeren graag telefonische nacontrole of het in orde is en/of de door jullie aanbevolen installateur naar voldoening heeft geïnstalleerd.
Bij Paul Roesscher hebben we onze keuken samengesteld. Blijkbaar loopt daar iemand rond die precies weet wat we wilden. Geen standaard keuken, maar een keuken waar wij in passen... Ruimte voor wat wij belangrijk vinden.. Groot fornuis, en de ruimte zo.optimaal mogelijk benutten omdat ons huis niet zo groot is... Het is geweldig geworden, een feestje om in te werken... De vloer is te vegen te stofzuigen en te dweilen... En dat is wel nodig met twee honden in huis... En de keuken... Is een droom die waar werd... Nu nog wat lampjes ophangen, dan is het helemaal top ( na een half jaar nog steeds op zoek.naar de juiste lampen...)
Gewoon prima!
Prettige en professionele hulp bij koop. Goede plaatsing van keuken
Goed geholpen, leuke koffiehoek.
Dit gaat over onze badkamer , een heel klein hokje jammer. Toen wij er kwamen wonen ,stond er een groot badkamer meubel in ,een mooi groen bad hih groene tegels , we hebben alles eruit gesloopt ,en bij Paul Roescher alles behalve het bad een maatje kleiner uitgezocht , staat super mooi , en ruimte over .wat betreft de keuken , ja ik had zo,n mooie keuken uitgezocht heel groot in blauwgroen ,met een messing rail door de hele keuken , wat was ik trots toen alles geïnstalleerd was door Paul Roescher .maar na 3 jaar gingen we verhuizen , De nieuwe bewoners vielen op de keuken .hij was ook geweldig . Nu zijn we verhuisd , maar mijn mooie keuken mocht ik niet meenemen , dus zit ik nu met de gebakken peren , deze is echt aan vervanging toe , dus blijf ik positief want je weet nooit wie de mooie keuken van Paul wint ,
Onze badkamer bij Paul Roescher uitgezocht en gekocht. Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en prijs. Ook de service is uitstekend. Ik raad iedereen aan om naar Paul Roescher te gaan!
We gingen twee jaar geleden op weg naar Rijssen om een badkamer uit te zoeken. Probleem was de zeer beperkte ruimte (2 vierkante meter). De adviseur ontwierp voor ons een badkamer, die aan alle verwachtingen voldeed! Nu, twee jaar later, zijn we nog steeds erg tevreden met onze badkamer. Kleine problemen werden snel en persoonlijk opgelost en de kwaliteit kunnen we als goed beschrijven.
Wij hebben bij Paul Roescher in apeldoorn een pvc vloer aangeschaft en een gashaard met schouw erom heen. De pvc vloer is gelegd door stylus stoffering. De gashaard hebben we zelf geïnstalleerd. Het advies in showroom was goed. Bezorging was op tijd, en nu genieten we ervan. Hartelijke groet.
Eerlijk en goed advies,rekening houdend met onze wensen en problemen worden snel en vakkundig op gelost.Wij hebben nu 2 badkamers, 2 keukens en 1 klein keukenblok voor in bijkeuken en een pvc vloer van Paul Roescher. Wij zijn zeer te vreden Ik den dat dat genoeg zegt, dit wel in eerste en 2de woning.
Geweldig goed geholpen en meegedacht. Ook het aanbevolen klusbedrijf Nijssen Zevenaar heeft een geweldige klus gedaan en prima meegedacht. Al met al een goede keus voor ons geweest en ook nog betaalbaar.
Wij zijn op een bijzonder plezierige manier bij Paul Roescher tot de aanschaf van een badkamer met bijbehorende vloer- en wandtegels gekomen. De advisering getuigt van mensen die weten waar ze het over hebben en plezier in hun werk uitstralen. De badkamer is een plaatje geworden. We hebben nu afgelopen week de knoop voor de aanschaf van een keuken doorgehakt. En zien dit ook met vertrouwen tegemoet.
Uw beoordeling draagt bij aan ons plezier in het werk, bedankt!
alleen maar lof over alles, zeker toen de verbouwing tegen viel en er data's verzet moesten worden. Alles kon is en geregeld. Er werd goed mee gedacht en gehandeld.
Plaagslagen 2
7463PH Rijssen
Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.