4 sterren: goede service, goed behandeld

Enorm fijne verkoper, compliment voor Gerrit Wijne. Hij denkt mee en helpt waar nodig. Klantenservice telefonisch zeer slecht te bereiken. Jammer dat jullie met zzp'ers werken, dat doet af aan de kwaliteit.

• Ervaring met: Vloeren|Haarden

2 sterren: slechter dan verwacht

Keuken voor een kleine 10.000 gekocht. 19 weken op moeten wachten. Keuken nog steeds incompleet, we wachten nu inmiddels 22 weken. Slechte service, je moet er overal zelf achteraan bellen. Rekening sturen zijn ze wel goed in !!!...Eens en nooit meer een keuken van Paul Roescher, niet aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alleen de service afdeling is heel erg slecht! Het personeel kan wel een cursus communicatie gebruiken! Dat is jammer want het doet afbreuk aan de goede ervaring. De laatste ervaring blijft het meeste hangen. Verder waren we heel tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn verlichting v.d.spiegel was defect ,onlangs het niet meer samen werken met de leveransier ,hebben ze toch gezorgd dat we een nieuwe spiegel kregen. Super goede servise Bedankt!!!

goede kwaliteit goede service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 1 winkel geslaagd voor alles. Super gezellig tot in de late uurtjes. We zijn er goed uitgekomen met zijn allen. Alles volgens afspraak gelopen. Kleine hapering van extern bedrijf maar Gerrit van de klantenservice sprong er goed in. Alles super en optijd opgeleverd. Keuken, Badkamer, Toilet en Slaapkamerkast tot in de puntjes perfect. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Paul Roescher Rijssen. Mvg Mark Aanstoot & Marilyn Somsen

• Ervaring met: Keukens|Badkamers|Tegels|Kasten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uigebreidde keuze en goede begeleiding bij het proces. Technische tekening (schets) was minder van kwaliteit.

• Aanbiedingen / acties
  • Bezorging / service N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Met uitzondering van de mensen die nooit tevreden zijn kan ik Roescher alleen maar aanbevelen. Ze zeggen niet alleen wat ze doen, maar ze doen vooral wat ze zeggen ! Inge en Erik Lucassen

• Ervaring met: Keukens|Badkamers|Kasten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

goed, alleen spanplafond gezeik te laat

• Ervaring met: Badkamers|Tegels|Vloeren

• Ervaring met: Vloeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden plezierig geholpen. Daarbij werd alle tijd genomen om ons te helpen. Duidelijke informatie over de mogelijkheden. En een mooi resultaat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima keuken en nog beter advies. Jammer dat achteraf de vriezer zoveel geluid maakt. maar dat is een keus geweest. Heb een hele mooie keuken. www.yoep.eu voor het voorbeeld

• Ervaring met: Keukens|Haarden

• Ervaring met: Keukens|Badkamers|Tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste contact met Gijs is alles erg vlot verlopen. We werden goed op de hoogte gehouden d.m.v email, daarnaast kinden we goed overleggen op welke dag alles geleverd zou worden. Er werd goed met ons meegedacht. Wij kunnen daarom Paul Roescher zeker aanbevelen. Mocht je een badkamer willen kopen vraag dan naar Gijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanbieding/ Acties is laag beoordeeld omdat ze gelijk een goede offerte neerleggen dus aanbieding of acties is niet van toepassing.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk behulpzaam altijd koffieben soep

• Ervaring met: Vloeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben binnen een jaar tijd 2 keukens gekocht. Eén voor ons zelf en 1 voor mijn moeder. Het plaatsen van de keuken bij mijn moeder heeft best wat problemen opgeleverd maar ik kan niet anders zeggen dan dat deze perfect zijn opgelost. Natuurlijk kost dit even tijd maar dat is ook begrijpelijk. Mijn moeder is in ieder geval superblij met haar keuken. Onze keuken is vrij recent geplaatst en ook hier zijn een paar kleine dingen die moeten worden opgelost. Daar is door het bedrijf direct actie op ondernomen dus ook dit zal weer perfect worden opgelost. Ook wij zijn erg blij met onze keuken. Wat ik zeker niet mag vergeten te melden is dat de medewerkers van de vestiging in Apeldoorn erg klantvriendelijk zijn. Als wij vragen hadden werden deze altijd direct beantwoord en wij zijn altijd perfect geholpen. Ook met de medewerkers van de service afdeling hebben wij altijd prettig contact gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via via zijn we bij Paul Roescher terecht gekomen. In eerste instantie om eens wat ideetjes op te doen voor onze nieuwe keuken, want de showroom is echt enorm!! Direct werden we erg vriendelijk geholpen en hebben een vervolg afspraak gepland. De stappenteller kon het bijna niet bijhouden zo vaak zijn we die tweede keer met Leen de showroom ingelopen... Met als eindresultaat een super mooie keuken, helemaal naar onze wens!! Hier en daar wat praktische aanpassingen op aanraden van Leen, wat in de praktijk ook helemaal tot zijn recht komt. Ook het plaatsen van de keuken is prima verlopen. Kortom wij zijn dik tevreden en kunnen Paul Roescher (en Leen!) iedereen aanraden!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles klopte van begin tot eind. Ontvangst super gastvrij tot in de puntjes verzorgd. Adviseur die ons geholpen heeft was niet opdringerig en correct in het meedenken en in zijn advies. Levering op tijd en compleet tot en met het laatste schroefje! Nadien nog een kleine service geval gehad maar ook dit werd direct en naar wens opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer deskundig en vriendelijk geadviseerd bij onze aankopen. Bovendien werden wij ook nog verrast met een hotelovernachting met 3-gangendiner waardoor wij de volgende dag nog de details van de aankopen konden bespreken. Niets dan lof voor Dieuwe (vloeren), Douwe (kasten), Leen (keuken) en Michel (badkamer). De dame van de receptie heeft ons ook voortdurend uitstekend geholpen en in de watten gelegd. Wij zullen al onze vrienden en kennissen uw zaak warm aanbevelen!

• Ervaring met: Keukens|Badkamers|Vloeren|Kasten
  • Aanbiedingen / acties
  • Bezorging / service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de door U geleverde keuken merkten wij het begin van vochtschade, mogelijk door een technische fout bij de handgrepen. Uw service afdeling nam contact op met de leverancier en die besloot de beschadigde kastdeuren te vervangen. Inmiddels is het probleem naar tevredenheid opgelost. Uw montage medewerkers stelden waar nodig het hang en sluitwerk bij en adviseerden hoe het gebruik van de keuken te optimaliseren is. Graag nemen wij hun adviezen ter harte, genieten maximaal van de vernieuwde keukendeuren en begrijpen nu wat Paul Roescher bedoelt met : “eens een klant altijd een klant”

4 sterren: goede service, goed behandeld

Volop keuze, goed advies. Door aanbieding ook gelijk toilet meegenomen. Vooral ook blij met vloer-wandtegeladvies. Wat meer digitaal zou mooi zijn (3D tekening van hoe het eruit komt te zien)

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.