4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een hele goede ervaring gehad. Heel prettig ontvangen. Toezegging zijn elke keer waar gemaakt (datums worden gehaald. Toezeggingen over terugbellen zijn altijd nagekomen etc) Zelfs wat spullen die door ons toedoen niet pasten mochten we omruilen zonder kosten. Erg prettig en ik raad Paul Roescher zeker weten aan!

• Ervaring met: Badkamers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij onze zoektocht naar vloertegels zijn wij pas later bij Paul Roescher terecht gekomen. Toch wel positief overvallen door de omvang van de showroom en de ruime uitstalling van het assortiment. We konden gewoon rustig rondkijken zonder lastig gevallen te worden door verkopers en pas na ons eigen verzoek in gesprek gegaan met een verkoper. Eerlijk advies gekregen van de heer Koppelman, zeker ook over de bijkomende (externe) kosten en over de termijn waarop tegelzetters beschikbaar zouden zijn, ook al was hem duidelijk dat dit ons tegenviel. Tijdens ons tweede bezoek hebben wij een keuze kunnen maken en heeft de heer Koppelman zijn best gedaan ons positief te verrassen door een tegelzetter te vinden die op redelijk korte termijn nog tijd had. Toen wij later vroegen om alvast een tegel om de overige aan te schaffen inrichting hierop af te stemmen, was dit niet op voorraad, maar kregen wij gewoon een stuk tegel uit de showroom mee. Over het meedenken, de afspraken, tussentijdse informatie, levertijd en service kunnen wij kort zijn: hierin zijn wij ook positief verrast.

• Ervaring met: Tegels|Vloeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dhr Koppelmans heeft ons uitstekend geholpen. Denkt mee en komt afspraken na. Het aanbod en de Showroom van is top en het waard om naar toe te rijden. Enorm veel keuze tegen zeer betaalbare prijzen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben wederom een bezoek gebracht aan uw bedrijf, we zijn zeer tevreden! Als cijfer heb ik een paar tienen en negens gegeven, allemaal tienen lijkt erg overdreven, maar eigenlijk had u dit wel verdient.

• Ervaring met: Keukens|Kasten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ontvangst, advies keuken etc. prima. Na bijna nachtelijke sessie uiteindelijk handtekening gezet. Achteraf wel het gevoel "hebben we dit wel goed gedaan, hadden we er niet een nachtje over moeten slapen". Levering keuken en PVC-vloer geheel volgens afspraak. Klep in afzuigkap en plintklemmen ontbraken echter. Deze zijn alsnog snel door de keukenmonteur geregeld. Keukenmonteur en vloerlegger op advies Roescher gekozen. Uitstekende vakmensen die dit vaker hebben gedaan. Echter communicatie met keukenmonteur (via mail en sms) verliep zeer stroef. Door ziekte en drukke werkzaamheden daarnaast ook flinke vertraging opgelopen bij afronding klus waardoor schilder en vloerlegger niet volgens planning hun klus konden klaren. Uiteindelijk een fraai resultaat. Keuken oogt en functioneert conform hoge verwachting.

• Ervaring met: Keukens|Vloeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

nmiddels wonen we een aantal weken in ons verbouwde appartement. We hebben, zoals beloofd, wat mailtjes met foto's gestuurd zoals het geworden is. Al met al heeft de verbouwing ca. 3 maanden geduurd en alles is geworden zoals wij het voor ogen hadden. Wij willen Marlien en al haar collega's van Paul Roescher bedanken voor het geduld bij het bestellen en uitzoeken van de keuken, de badkamer, toilet, parket en de inbouwkasten. Ook het advies om met Johannes van Jopsen Montage uit Urk in zee te gaan was perfect. Wat kan deze man man netjes en goed werken. Ook de hulp en begrip bij de aflevering van alle goederen verdient een compliment, alsmede de service nadien. Alle kleine probleempjes zijn inmiddels opgelost. We hopen lang te kunnen genieten van ons nieuwe huis.

• Ervaring met: Keukens|Badkamers|Tegels|Vloeren|Kasten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn afgelopen week erg fijn geholpen bij Paul Roescher keukens in Rijssen. We kregen goed advies en we hebben een prachtige keuken besteld! We kijken er naar uit dat de keuken geplaatst wordt!

• Aanbiedingen / acties N.v.t.
  • Bezorging / service N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer professioneel bedrijf. Hanteerd eerlijke prijsden. In 1 keer de allerscherpste prijs met een norme keuze. Kopen was een leuk dagje uit!

• Ervaring met: Keukens|Badkamers|Tegels|Vloeren|Haarden|Kasten

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij Paul roescher onze keuken en badkamer besteld. Keuken is goed geleverd en netjes neergezet. Maar voordat onze badkamer meubels binnen kwamen, werd er al gebeld dat het badmeubel ( met twee lades) niet geleverd kon worden, zoals wij die wilden. Terwijl wij deze samen met de verkoper in het boek hadden uitgezocht. Uiteindelijk gaven zij aan dat het alsnog geleverd kon worden. Mijn vriend en ik zitten middenin een verbouwing en de badkamer werd afgelopen maand bevestigd. Wij kwamen tot de ontdekking dat het badmeubel uit vier lades bestond. Terwijl wij dit juist niet wilden. Wij hebben hier uiteindelijk 1400 euro voor betaald. Toen wij hierover contact opnamen met Paul Roescher werd aangeven dat wij eerder naar het badmeubel hadden moeten kijken en zij dus niet voor ons gingen doen. Al stond duidelijk op de factuur dat wij badmeubel met twee grote lades hadden besteld. Dit bedrijf doet zich net alsof ze heel netjes met klanten omgaan, maar hier moesten wij op terug komen.

• Ervaring met: Keukens|Badkamers|Tegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn heel goed geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Inmiddels kunnen wij er al bijna een jaar gebruik van maken, met veel plezier.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een prachtige vloer met hoge witte plinten gekocht een half jaar geleden.Ontzettend goed geholpen door een aankomend verkoper.....een man die kijk op de zaak heeft.Vervolgens is de vloer 1 hoog bezorgd door een vriendelijke,correcte chauffeur.Om deze chauffeur te bedanken,heeft hij een zoute haring gekregen voor zijn nette bezorging!Paul Roesscher,wees zuinig op je personeel.

• Ervaring met: Vloeren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijzonder gastvrije ontvangst, het personeel is vakkundig en betrokken. Halverwege het winkelen worden we verrast met een heerlijk hartig hapje.

• Ervaring met: Keukens|Badkamers|Tegels|Haarden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima overleg met en advies door de heer Koppelman inza- ke aankoop vloertegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vriendelijk en zeer professioneel advies bij het maken van de keuze's voor een nieuwe keuken. Naadloze montage van een prachtige keuken, waarbij de ruimte optimaal benut is. En perfecte service na afloop. Terwijl de prijs erg meeviel... Een aanrader voor elke keukenkoper!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het was geweldig van af de binnenkomst tot de service er makeerde niets aan de keuken aan de bad kamer hadden we een klein detail en dat is TOP opgelost Geheel gratis! Super bedankt

• Ervaring met: Keukens|Badkamers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verkeerd werkblad geleverd eindeloos getob geen reactie echte missers 2 maanden aan het bellen geen reacties beloven terug te bellen maar gebeurt niet. Echt flut de na service!

• Ervaring met: Keukens|Kasten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij aankomst was er niemand in de tegelruimte aanwezig om te helpen, ik moest zelf weer terug naar de hoofdingang lopen om iemand te halen. De verdere hulp was zeer professioneel en gastvrij.

• Ervaring met: Vloeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ontvangst dame uitstekend te woord gestaan gelijk goede uitleg waar wat te vinden was. Lefert heeft ons top geholpen. Is een adviseur zoals het hoort zijn collega's kunnen er een voorbeeld aannemen. Bood oplossingen aan was klant vriendelijk en makkelijk te bereiken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Restant partij vloertegels gekocht. Goed advies gekregen en tegels tegen een mooie gereduceerde prijs kunnen kopen. TOP!

• Aanbiedingen / acties
  • Bezorging / service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer soepel verlopen proces, van advies tot levering. Betrokken verkopers, die zich inleefden in onze wensen. Namen zeer uitgebreid de tijd. Goede en nette aflevering. Goede communicatie over afleveringsprocedure. Als er al wat aan de producten schortte, werd dit prettig en netjes opgepakt en verholpen. Zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat.

• Ervaring met: Keukens|Badkamers|Tegels|Vloeren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

we zijn blij met de tegels en goed geholpen door Lefert

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, keurige afhandeling, verrassend met een waardecheque voor de kunst na afloop, super leuk idee!!

• Ervaring met: Tegels|Vloeren|Haarden

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 2010 hebben wij een nieuwe badkamer gekregen. Van de douchegoot moest nu ( na 7 jaar) een onderdeel vervangen worden. Wij kregen dit onderdeel geheel gratis! Dank voor de prima service!!

• Ervaring met: Badkamers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mooie assortiment, ruime keuze maar als iets fout gaat zoek maar lekker zelf uit. Zo slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. Verkopen kunnen ze wel maar eigen gemaakte fouten oplossen hebben ze nooit geleerd. Ik ben nog voor tweede keer geweest om te kopen en dat is ook fout gegaan dus nooit meer!!!

• Ervaring met: Badkamers|Tegels

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.