Alles in 1 koop gedaan. Keuken, badkamer en vloer. Goed geholpen, winkel bleef voor ons zelfs langer open. Goed advies gehad. Vanaf de bezorging ging het mis. Zonder overleg vervangende onderdelen geleverd. Bezorgafspraak krijg je gemaild, geen overleg mogelijk. Tot 5 keer toe zijn de kastdeuren van de keuken krom getrokken. Na veel zuren steeds vervanging gekregen, maar mag niet gebeuren. Laatste zending deurtjes lijkt nu recht te blijven, maar is enorm slecht gemonteerd door de service dienst. Zo kunnen de koelkast en de vriezer niet gelijktijdig open omdat dit dan klemt. (Fronten zijn scheef gemonteerd). Ook de ladenfronten zijn scheef gemonteerd. Vanzelf dit weer gemeld bij de service afdeling, maar geen reactie. Wacht daar al 1,5 jaar op. Snap dat ze met de ellende waar wij mee zitten nooit meer wat aan ons kunnen verdienen, maar dan moet je deugdelijke spullen leveren. Verkopen kunnen ze, de rest niet. Ga er nooit meer heen.
Goedemiddag, Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen, maar helaas krijgen wij geen reactie. Hoe dan ook betreuren wij de situatie zeer. Team Paul Roescher
Fijn geholpen bij het uitzoeken van de tegels. Enorme keus. Dat was voor ons de eerste reden om te gaan kijken.. uiteindelijk ook goed qua prijs kunnen slagen.
Wij zijn erg content met onze keuken. Erg goede aanbieding van een reuze luxe keuken. De keuken is heel mooi geplaatst. Alles was heel goed geplaatst en compleet geleverd. Fijne ervaring even eens dus als de destijds aangekochte woonvloer waar we nog steeds erg blij mee zijn.
Dag Esther, Wat fijn om te lezen dat alles wat je voorheen kocht nog steeds bevalt en wat je nu kocht ook. Heel veel plezier ermee. Team Paul Roescher
Wij zijn bij Paul Roescher geweest voor een keuken en een badkamer. Erg fijne ervaring. er werd goed meegedacht. ook kregen we tips waar we echt wat aan hadden. De keuken is in 1 dag geplaatst door een erg vakkundige monteur. ook de Badkamer is heel netjes geworden. het dekseltje van de prullenbak was niet meegeleverd. Maar na de melding was hij de volgende dag al geleverd. Kort samengevat een super ervaring. Wij komen voor andere zaken zeker terug.
Dag Johan, Ook jij bedankt voor je positieve review! Als er wat is, proberen we dit altijd netjes en snel op te lossen. Heel veel plezier ermee. Team Paul Roescher
2 keukens gekocht alles ging goed tot de eerste keuken kwam de bestek lade kon niet dicht doordat hij tegen de kookplaat aan kwam..maar omdat ik de keuken plaatste moest ik dat zelf maar zien op te lossen verder hadden wij een vriezer met vriesvak besteld. deze kwam zonder vriesvak en kon na ongeveer 100 keer heen en weer mailen en 4 weken later met gratie worden omgeruild verder ontbraken nog wat onderdeeltjes maar na nog heel veel heen en weer mailen niks meer van ze gehoord ik heb de 2e keuken geanuleerd
Goede hulp en advies bij het uitzoeken van de tegels. Voor een mooie prijs de woonvloer gekocht.
Dag Cor, Dat is fijn om te lezen! Team Paul Roescher
Kregen meteen een goed gevoel. Alisha luisterde en begreep wat we nodig hadden voor de badkamer. Toen we tot de conclusie kwamen dat we er een overbodige kast hadden besteld, was er geen probleem om het terug te draaien. Bracht ons ook in contact met Ard Jan die ook ons goed geholpen heeft met de tegels en advies. De vaklui aanbevolen door Roescher die de klus moesten klaren hebben uitstekend werk geleverd. Al met al zijn we zeer tevreden.
Dag Ilan, Ook jij bedankt voor deze mooie review. Alisha en Ardjan zijn dan ook toppers en verstaan hun vak. Heel veel plezier met alles. Team Paul Roescher
Tot de handtekening ging alles goed, daarna niet meer. Ga hier nooit iets kopen. Wij doen het in elk geval nooit meer! Ze maken fout op fout en uiteindelijk moesten wij zelf de meeste kosten betalen.
Er is contact met u gelegd en gevraagd of er toch alsnog een oplossing kan worden bereikt, maar er wordt niet gereageerd. Team Paul Roescher
Fijn geholpen voor het uitzoeken voor de tegels van mijn broertje. Een hele scherpe prijs gehad. Ik moest dit zelf leggen..maar kreeg goed advies zeer waardevol. Bedankt
Dag Jan, Super om te lezen! Wens je broer veel plezier met de tegels :) Team Paul Roescher
Voor het eerst kennis gemaakt met Roescher en meteen zaken gedaan. Sympathieke en tevens deskundige verkoper Diewer waarmee we prima konden overleggen en zaken doen. Het was zelfs geen punt om nog wijzigingen aan te brengen in en aan de showroomkeuken die we hebben aangeschaft. En dat ook allemaal voor een heel acceptabel bedrag. Dus.. echtgenote helemaal bij. Waar maak je dit nog mee... ?
Beste Bert, Ook jij bedankt voor deze mooie review. Hier doen we het voor. Wat fijn dat jullie een showroomkeuken nog aan jullie wensen konden laten aanpassen. Geniet ervan! Team Paul Roescher
Keuken en vloeren badkamertegels gekocht Slechte kwaliteit keuken kromtrekende deuren Aeg apparaten stoepgarantie op plastic onderdelen Tip voor asperantkopers betaling doen -10% lopen ze misschien wat harder achter de problemen aan
Er wordt helaas niet gereageerd op contactverzoeken in een poging om alsnog nader tot elkaar te komen. Wij kunnen hier nu niets aan doen en dat is bijzonder spijtig. Graag lossen wij in goed overleg de problemen op. Team Paul Roescher
Had voor de badkamer een nieuwe douchedeur nodig. Perfecte winkel met veel voorbeelden, werd perfect geholpen. Ben naar huis gegaan met de juiste deur. Volgende keer ga ik zeker weer langs.
Geslaagd voor bijna de hele woning. Zeker met het combi voordeel echt mooi geprijsd. Wij zijn er blij mee!
Beste Celly, Jullie komen van ver (vanuit ons gezien dan) en dan is het super om te lezen dat jullie in 1 x voor (bijna) de hele woning bij ons geslaagd zijn. Veel voorpret gewenst! Team Paul Roescher
Naast de scherpste prijs. 1 ding beschadigd geleverd en binnen een week weer opgelost!! Ga zo door!!
Beste Gerco, Dank voor je review. Een foutje kan altijd voorkomen, gelukkig konden we die met inzet van onze leverancier snel oplossen. Heel veel plezier er mee! Team Paul Roescher
fijn geholpen bij het uitzoeken van de spullen
Beste Anne, bedankt voor de fijne beoordeling en goed te lezen dat alles tot nu toe gesmeerd liep. Team Paul Roescher
Na een badkamer en toilet te hebben uitgezocht zijn wij zeer slecht behandeld. Service kent deze zaak niet, als je belt dat er dingen missen of dat er veelste weinig materiaal is meegeleverd om de gekochte spullen te bevestigen word je van het kastje naar de muur gestuurd. Gevraagd uiteindelijk naar een manager maar die mochten we niet spreken omdat dat allemaal te moeilijk was. Communicatie is zeer slecht, nageleverde spullen zouden uiteindelijk geleverd zijn in het filiaal maar toen we er waren om het op te halen was het er niet. De vierkante meters van het tegeloppervlak klopte voor geen kant waar vervolgens ook nog veel kapotte tegels van geleverd werden. Wij raden deze zaak niet aan om iets te kopen.
Geweldige middag gehad voor het uitzoeken van een keuken. Info goed, alle middelen mogen uitproberen van de keukens. 1 woord : Top !! Dank je wel.
Beste familie Gerritsen, Bedankt voor het schrijven van jullie review. Het is altijd heel fijn om te lezen dat onze gasten goed geholpen worden en tevreden zijn. Team Paul Roescher
Voor tegels gekeken. Erg veel kennis van hun producten. Hele mooie tegels kunnen kopen voor een mooi prijsje. Bedankt!
Goedemorgen, Bedankt voor uw positieve review. Wij wensen u veel plezier met uw tegels! Team Paul Roescher
Vandaag nog een bus inpregneerspray ontvangen Voor de stoelen.. terwijl dit uit Italië kwam super snel in huis.
Goedemorgen, Wat fijn dat wij dit voor u mochten betekenen! Team Paul Roescher
Helaas werden we geconfronteerd met een verkoper, Laurens van Lagen, die het allemaal beter wist. De maten van de deuren van onze koelvriescombinatie waren door hem verkeerd genoteerd en ondanks herhaalde mails mijnerzijds bleef hij bij zijn gelijk. Helaas bleek bij oplevering dat de deuren de verkeerde maten hadden en niet konden worden geïnstalleerd. Tot op heden heb ik nog van hem of een ander management lid excuses gehad voor dit, laat staan een financiële tegemoetkoming die voor al het ongemak ( de deuren werden pas 5 maanden later geleverd) en zaten wij met een keuken die niet af was. Dit kwam omdat we de afspraak hadden gemaakt dat bij de tweede levering ook de kleine obstakels zouden worden verholpen. Tevens werd het nog erger doordat bij de 2de levering weer de deur maten fout waren. De installateur had echt de goede maten op de het formulier geschreven maar blijkbaar is bij uw organisatie toch iets fout gegaan. Waar wij wel tevreden mee zijn is de informatiestroom en de afhandeling van uw servicedesk. Tevens waren we content met uw eigen onderhoudsmonteur. Hij gaf een goede tip met betrekking tot onze oneffenheden op het keukenblok werkblad. Conclusie, wij zijn niet erg tevreden of jullie verkoopmedewerker en ook het niet ontvangen van een reactie op onze mails. Dit heeft tot gevolg dat wij niet gauw uw zaak zullen aanbevelen bij kennissen en vrienden.
Goedemorgen, Bedankt voor uw review. Met u is inmiddels uitgebreid mailcontact geweest. De verkoper in kwestie werkt inmiddels niet meer voor ons, maar daar heeft u natuurlijk niets aan. Goed te lezen dat u tevreden bent met de service desk. Ondanks de nasmaak die u heeft bent u te allen tijde welkom in onze filialen, ook de nieuwe digitale op webshop.paulroescher.nl. Team Paul Roescher
28 mei is de keuken geleverd. Nu bijna 2 maanden later kan ik nog steeds de vaatwasser niet gebruiken. Heb van de Etna gehoord dat vrijdag een tweede poging gedaan wordt. Ze mogen 4 reparaties doen voodat de vaatwasser vernieuwd wordt. Van Paul Roescher hoor ik niets. Er ontbreekt nog een plint van bijna 4 meter en het passtuk tussen de vaatwasser en het kastje past niet. Daarover grote stilte bij Paul Roescher. Als je belt naar Paul Roescher krijg je van Harrie te horen dat hij niet kan HEKSEN. Het gaat hier niet om service maar gewoon om te leveren waarvoor ik betaald heb. Werkende apparatuur en een complete keuken.
De keuken moet nog geleverd worden maar we zijn nu al helemaal enthousiast. We werden warm welkom geheten door de receptioniste en voorzien van koffie met heerlijke cake van de chefkok (die ook nog veel weet te vertellen over kranen, apparatuur etc.). Na een uitgebreide ronde te hebben gelopen in de showroom werden we geholpen door dhr. Van Steenseken. Hij wist meteen na goed te hebben geluisterd onze ideeën om te zetten in een keukenplan waarna hij samen met ons een ronde liep langs de diverse fronten, grepen, keukenbladen, afwasbakken, afvalbakken etc. We kregen hierbij een goed en eerlijk advies over de verschillende kwaliteiten en keuzemogelijkheden. Wij kregen een offerte mee naar huis inclusief handgetekende tekening van de keuken. Waar krijg je dat nog? Tijdens ons tweede afrondende gesprek werden wij geholpen door dhr. Schalij die i.v.m. een vakantie van dhr. Van Steenseken het dossier had overgenomen. Dhr. Schalij had het dossier goed tot zich genomen zodat het gesprek meteen kon worden voortgezet zonder het gehele plan opnieuw te moeten doornemen. Chapeau! Zowel de prijs, kwaliteit en service deed ons besluiten een keuken en last minute ook nog een design eettafel te kopen bij Paul Roescher. Heren bedankt!
Geachte mevrouw Baljet, Vriendelijk bedankt voor uw uitgebreide en positieve review over ons bedrijf, onze mensen en onze artikelen. Hier krijgen wij als team veel energie van! Heel veel plezier met uw nieuwe spullen en graag tot ziens. Team Paul Roescher
de verkoper van de afdeling badkamers had verstand van zaken, dacht met ons mee, speelde in op onze wensen en dacht in oplossingen jammer is dat deze afdeling niet beschikt over eigen monteurs en de praktijk leerde ons dat niet elke door ons benaderde monteur materialen van Paul Roescher wilde plaatsen maar Paul Roescher beschikt over enkele adressen zodat wij een monteur hadden gevonden die een echte ambassadeur van Paul Roescher is.
Geachte heer Lassche, Bedankt voor uw review en fijn te lezen dat u tevreden bent. Wij beschikken inderdaad niet over eigen sanitairmonteurs. Als het goed is, is dat tijdens de verkoop met u besproken. Zelfstandige monteurs plaatsen uit financieel oogpunt overigens liever hun eigen sanitair. Wij begrijpen en respecteren dit, want iedereen moet zijn/haar brood verdienen. Fijn dat u tevreden bent met de artikelen. Wij wensen u hier veel plezier mee en verwelkomen u graag weer terug. Mocht er iets niet in de haak zijn, dan kunt u naar http://www.paulroescher.nl/servicedesk gaan. U wordt daar supersnel en -goed geholpen dankzij fonkelnieuwe software. Team Paul Roescher
Interpretatie van help desk soms wat raadselachtig .....! Praktijk dik voor mekaar.
Beste heer Vermeul, Bedankt voor het schrijven van uw review. Wilt u iets specifieker zijn over de raadselachtige helpdesk alstublieft? Dat kan eventueel ook rechtstreeks op [email protected]. Dank vast. Groeten van Team Paul Roescher
De koffiemachine was kapot, melding gedaan naar Paul Roescher en binnen een uur was de fabrikant al ingeschakeld. Deze maakte snel een afspraak en kwam de machine maken. Ondertussen vroeg Paul Roescher of alles liep en opgelost was dus deze zaten er vol achteraan!
Beste Adriaan, Bedankt voor je positieve review, hier doen wij het als team voor. Dankzij onze nieuwe software voor klachtenbehandeling verlopen servicemeldingen zeer snel en overzichtelijk, ook voor klanten. Geniet (weer) van een vers kopje koffie. Hartelijke groet, Team Paul Roescher
Plaagslagen 2
7463PH Rijssen
Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.