Absoluut niet te spreken over de service

Na aankoop van onze nieuwe woning hebben wij een keuken, badkamer en pvc vloer gekocht. Echt met alles ging er wel iets mis. Één van de keukenkastjes was te groot. Of we even €50,00 extra wilde betalen om deze op maat te laten maken. Van de pvc vloer hielden we ruim 7 (!) dozen over. We moeten na een jaar nog antwoord krijgen of PR ze terug wil nemen. Het badkamermeubel werd zonder aankondiging geleverd. Echter op de dag dat ik niet in de woning was. De chauffeur heeft het meubel in de regen voor de deur gezet. Binnen no-time kwam de toplaag los en moest er een nieuwe worden geïnstalleerd. De afwerking is om te huilen. Verschrikkelijk zoals het kitwerk er uitziet. Dan de badkamertegels, daarvan hadden we een doos te weinig. Op een niet zo vriendelijk wijze werd ons kenbaar gemaakt dat we die in Ede moesten ophalen. Van de vloertegels hadden we een doos van een andere productie erbij. Deze waren een paar millimeter kleiner. Volgens PR was dit onmogelijk. Gelukkig hadden we een zeer deskundige tegelzetter die dit probleem heeft opgelost. Maar nu het grootste probleem, achteraf blijkt het voegmiddel van slechte kwaliteit en blijkbaar niet geschikt voor natte ruimtes Binnen een jaar tijd slijten de voegen eruit en ontstaan er kleine gaatjes. Voor de zoveelste keer contact opgenomen met PR. Drama, op een officiële klacht word niet gereageerd en tot op de dag van vandaag nog geen oplossing. Weer extra kosten moeten maken voor een noodoplossing. En zo kan ik nog wel even doorgaan. En PR stuurt alleen maar standaard mails op klachten en geen enkele oplossing. Ze hebben duizenden euro’s ontvangen en wij zitten met de gevolgen. Spijt van deze samenwerking........

Slechte service

De spoelbak van onze nieuwe keuken vertoont putjes. Een monteur van de leverancier van de spoelbak adviseerde uiteindelijk een nieuwe spoelbak. Deze hebben we geleverd gekregen. Daarna bleef het vervolg uit. Na mail- en telefonisch contact wist het bedrijf te vermelden dat ze aan hun verplichting hebben voldaan. Namelijk een nieuwe spoelbak leveren. Installeren moet door een monteur gedaan worden en wel op eigen kosten. We hadden er destijds voor gekozen om de keuken te laten installeren door een extern bedrijf. Een andere keuze was er toen trouwens niet. Ik heb aangegeven dat Paul Roescher dan de leverancier het installeren moet laten doen. Ik heb toch garantie! Nee, doen we niet. Regel het zelf maar. Een onvriendelijk telefoongesprek. Een halsstarrige houding. Slechte service en dat valt mij erg tegen van deze firma. De verkoop ging prima, alle aandacht en tijd werd erin gestoken. Dat gaf ons een goed gevoel. We hebben zelfs klanten aangebracht. Maar door deze houding is mijn vertrouwen in Paul Roescher verdwenen.

Paul Roescher Drama Drama

Wij hebben in september 2020 een keuken gekocht bij Paul Roescher de grootste misser in lange tijd. Mensen blijf aub ver weg van dit bedrijf. Tot de handtekening gezet is is alles perfect verlopen maar daarna begint de ellende.Wij hebben onze keuken gekocht in Apeldoorn alles besproken en getekend.Wij zouden binnen 2 weken horen wie de keuken zou gaan monteren,dit wilde we graag weten zodat we met dat bedrijf een afspraak zouden kunnen maken om een ombouw te timmeren/maken.Tot een week voor inbouw van de keuken geen contact kunnen krijgen met niemand, inmiddels waren we 3 maanden verder na aankoop.Uiteindelijk een naam gekregen met telefoonnummer ,dit bedrijf gebeld maar wist niet dat hij ging inbouwen bij mij,later wel weer,afspraak gemaakt om eea te laten doen,1 dag voor inbouw een berichtje van dit bedrijf nee ik ga toch u keuken niet monteren want ik moet van Paul Roescher ergens anders heen. Nieuw bedrijf,nummer gekregen en zij hadden geen tijd voor het maken van de ombouw wat ik snap als je dat een dag van te voren moet inplannen.Maar bedankt Paul Roescher....Dag van inbouw ,monteur komt langs ,hele vriendelijke kundige man en hij kan er niets aan doen wat er vervolgens allemaal gebeurd. Keuken is inmiddels geïnstalleerd maar het volgende is allemaal verkeerd geleverd door Paul Roescher: 1.Composiet werkblad is niet goed, het gat voor de kookplaat is te groot. 2.De keuken komt een stuk de kamer in en de afdekplaat is 40 cm te kort. 3.Op de technische tekening zijn ze vergeten een stopcontact te tekenen voor de verlichting van de bovenkasten. 4.Verlichting koelkast werkt niet. 5.Filters voor de afzuiging zijn niet goed geleverd. 6.Missende afdekplaatjes lijsten. Wat er vervolgens qua communicatie allemaal misgaat is echt niet te geloven.Je moet als klant een service desk melding maken maar Paul Roescher belt je niet,communiceert niet, laat niet weten wat de status is.Nu geen ruimte meer om verder te schrijven maar geef uw spaargeld hier niet uit!

Afspraak is afspraak

Alles is gegaan zoals we afgesproken hadden. Iets wat echt niet vanzelfsprekend was tijdens onze nieuwbouw. Ga zo door. Wij genieten van onze keuken, badkamer en pvc vloer van Paul Roescher

Bedankt voor de goede hulp

De hulp was fijn en ook mooie producten..

Ga niet in zee met dit bedrijf. Komen afspraken niet na.

Wij hebben zeer slechte ervaringen opgedaan bij dit bedrijf. Wij hebben een keuken, 2 badkamers, 1 toilet, 210 m2 vloertegels bij Roescher gekocht. Ze leveren een zeer slechte service. Zijn ook slecht telefonisch te bereiken. Reageren soms gewoon niet op belverzoeken. Verkopers beloven dingen die het bedrijf achteraf ontkent. We zijn gewoon voorgelogen. Wij zullen nooit meer iets bij dit bedrijf kopen en adviseren een ieder om zich nigm8te bedenken alvorens met dit bedrijf zaken te doen. Je krijgt alleen maar ellende. Er zijn veel betere firma's.

Snel en betrouwbaar en zeer klant vriendelijk

Bestelling gedaan op de webshop. Auper snel geleverd. Ik had zelf een foutje gemaakt en te kort besteld.. maar ook dit was geen enkel probleem super snel nageleverd. Zeker een aanrader. Ook kwalitatief waren zeer tevreden

Ontzettend ontevreden

Een aantal maanden geleden hebben wij bij Paul Roescher tegels gekocht. Op de datum dat ze hadden aangekondigd dat we ze konden ophalen bleken ze niet in het filiaal Apeldoorn te liggen. Ze waren zoek. Wij hebben onze tegelzetter niet kunnen afzeggen en hierover een klachten mail gestuurd.....NOOIT ANtWOORD ONTVANGEN. Wij dachten oké, kan gebeuren. In december bestelde we een voor ons toch kostbare oven van Stoves. Deze zou netjes thuis bezorgd worden. Dat hebben we geweten. De Oven werd midden in onze kleine gang achtervoegsel voor deur neergezet. De laatste 7 meter moesten we zelf maar zien op te lossen zijn de man knorig. Het kaartje met ‘een glimlach lieverd drukte hij ook nog in onze hand’ Geen mens kon meer naar binnen en niemand kon ons helpen. Het geval is veel te zwaar. Gelijk om 10:00 Paul Roescher gebeld. Oooo wat erg, maar we gaan het oplossen. We bellen u zo terug........u begrijpt het al.....wij wachten nog steeds op het belletje wat nooit zal komen. Inmiddels hebben onze buren de oven vanochtend met ons op zijn plaats gezet. Wij hebben het volledig gehad met Paul Roescher.....zeer slechte service is nog te zacht uitgedrukt.

Dank van een tevreden klant

Onze kraan in de keuken was aan vervanging toe. Hij lekte aan alle kanten. We kregen waardevol advies van de verkoper om bij de nieuwe kraan filterstopkraantjes te laten plaatsen. Dan gaat de kraan namelijk langer mee. De verkoper dacht fijn met ons mee. We hebben namelijk een keuken in de stijl van grootmoeders tijd en we vonden dankzij hem een prachtige koperkleurige kraan, geheel in stijl. De kraan is geplaatst door de monteur. Dit is keurig door hem gedaan. We zijn blij met onze kraan in stijl en zeer tevreden over het advies en de service. En dat allemaal voor een zeer nette prijs.

Goede ervaring

Fijn geholpen... en goede kwalteit Echte aanrader.

Elke dag genieten.

Keuken is opgeleverd en echt fantastisch geworden!! Ook de verschillende kleur combinatie doet het goed. Waarvoor onze dank.

Fijn geholpen

We zijn erg blij met onze gemaakte keuze van de tegels... zeker een aanrader

Teleurgesteld

Na het indienen van een klacht m.b.t. het schoonhouden van een plastiekrand aan de onderzijde van een glazen scherm in de bad kamer ( niet onderhoudsvriendelijk), hebben wij eerst een advies gekregen: hoe te onderhouden, hetgeen juist het probleem is. Daarna is er door de Firma Paul Roescher (hr Schraa) contact opgenomen met de leverancier van het scherm met de plasticrand met als uitkomst: de plastic rand laten vervangen op kosten van de consument. m.a.w. het probleem -niet onderhoudsvriendelijk wordt onderkend, echter de daaruit vloeiende kosten worden bij de klant neergelegd. Vervolgens de directie van Paul Roescher op de hoogte gebracht (hr Schalij). Eveneens tot nu toe niet bereid om bv uit coulance te komen tot een schikking. Ondergetekende is zeer teleurgesteld en vindt het zeer vreemd dat een leverancier haar eigen vlees keurt. Het gaat hierbij om klacht nummer: 20172521

Exact wat we zochten...

Erg blij met de producten die we hebben uitgezocht. Kwaliteit is erg goed. Ook levering en installatie verliep erg vlot.

De keuken is nog niet af.

Mijn keuken is in oktober geplaatst. Helaas moet die nog afgewerkt worden. Nieuwe, passende aanrechtbladen, een paar plinten.

Goed advies en perfecte service

Op advies van een vriendin zijn wij Paul Roescher terecht gekomen voor de aankoop van een keuken. Diewer heeft ons er goed geadviseerd en verschillende opstellingen voor ons getekend. De service is ook helemaal top, wij raden het zeker aan om naar Paul Roescher te gaan!

goede adviezen prima prijs kwaliteit

Bij Paul Roescher Apeldoorn gekocht 3 badkamers, alle tegelwerk voor de badkamers, 2 keukens en een PVC visgraat parketvloer. Adviezen en prijsaanbieding waren prima. Bij de uitlevering wel wat foutjes die uiteindelijk ook netjes hersteld werden. Verbeterpunten zijn er dus voor de nauwkeurigheid bij de afdeling after sales/service/uitlevering. De aangeraden installateurs waren echter ERG GOED! Wij zijn zeer tevreden. Al met al een prima ervaring.

Zeer teleurstellend

Wij zijn ontzettend te spreken over het verkoopteam in de showroom. We zijn goed geadviseerd en er is volop meegedacht. Helaas was niet alles op voorraad en moesten er, na plaatsing, nog wat dingen worden aangepast en verbeterd. Medio augustus zijn onze keukens en badkamers geplaatst en wij wachten nu nog steeds op de laatste aanpassingen en spullen. Roescher scoort hierdoor echt een dikke onvoldoende! De communicatie is zeer slecht en wij moeten overal zelf achteraan bellen. De keukens en badkamers zijn prachtig, maar als er iets niet in orde is dan heb je aan Roescher een hele slechte en moet je een lange adem hebben en eindeloos veel geduld. De service die jullie in de showroom bieden wordt te niet gedaan door de slechte afhandeling en communicatie. Heel jammer en onnodig.

Super creatieve

Fijne ervaring met de aanschaf van onze vloer. De tegels waren absoluut niet onze eerst keus.. maar achteraf zagen we echt dat de verkoper er een hoop verstand van had. Het is geworden boven verwachting. En de prijs veel ook enorm mee.

Genieten!!

Echt een keuken van onze dromen. We werden van a tot z goed geholpen. Ook de kok hielp ons goed met de juiste keuzes te maken voor wat betreft de apparatuur. Jullie houden nog steeds een verrassing van ons te goed. Maar die kom ik nog langs brengen als het weer kan. Succes in deze coronatijd maar daar heb ik met jullie ook wel vertrouwen in!!

tot aan de handtekening een top service

We zagen een artikel van Paul Roescher in de krant; dat hij aan duurzaamheid denkt. We moesten lachen, ons gevoel duurzaamheid wat onderhoud klanten betreft doet hij dus niet aan. Tot aan het zetten van het handtekening was er een super goede service. Daarna was het triest. We kregen mensen niet aan de tel. om ons verder te helpen (wastafel was niet geleverd), zouden teruggebeld worden wat niet gebeurde. Tegels die wij besteld hadden waren niet meer leverbaar, zonder excuus. Advies voor een bepaalde kraan bleek helemaal niet te kunnen (wij hebben vertrouwd op de kennis daar). Retourneren van het product was niet mogelijk, het nieuwe kon wel besteld worden, natuurlijk weer wel met een levertijd (lekker handig als de installateur het gelijk nodig is). We zijn maar naar een bedrijf gegaan die het product gewoon op voorraad had. Je kunt je klachten doorgeven bij de helpdesk. Krijg je wekelijks een mailtje met dat het nog niet is opgelost en met het verzoek niet te reageren als het gaat om de klachten die je al op de helpdesk hebt benoemd. Zo NIET klantvriendelijk. Moet wel melden dat we op het laatst bij het helpdesk geholpen werden door Stefanie. Een verademing, eindelijk iemand die naar ons luisterde en ook daadwerkelijk probeerde iets te doen. Dank daarvoor. (vandaar het cijfer 6, anders zat ie er onder!} Er moet nog een douchedeur komen maar u raadt het denk ik al, die wordt NIET bij Paul Roesser gekocht.

Bar slecht!

Beste lezers, ik ga hierbij toch maar wen negatieve recensie schrijven. We hebben eind 2014 onze keuken ontvangen en laten installeren. Door de jaren heen een aantal keer de servicebalie gebeld met problemen in en met de apparatuur. Nu vandaag (6 jaar later) heb ik gebeld voor de kokendwaterboiler want die werkt niet meer. Nu werd mij aan de telefoon gezegt dat AL 6 jaar oud is. Heb de vriendelijke man ook meteen gezegd dat dit het 4e apparaat is wat al word vervangen in die korte tijd. Want voor jaar net een paar weken buiten de 5 jaar garanties ging de vaatwasser en de koelkast kapot. Ook werd hier echter niet naar omgekeken. En was het normaal. En de over ging een maandje later. De keuken is van gouden kwaliteit, maar koop hier uw apparatuur niet!!

Prachtige keuken

Voor de tweede keer weer gelukt. Heel hartelijk dank voor de goede zorgen. Een service puntje. Ook die werd snel afgehandeld. Ga zo door!!!

Fijn ervaring met video bellen

Een keuken gekocht op basis van video bellen. De verkoper dacht goed mee. En daardoor durfden we de keus te maken. Deze week hebben we de afspraak voor de tegels staan. We zijn weer erg benieuwd... leuk en bedankt voor de fijne hulp

Prettige ervaring

Goed geholpen. En mooie prijs Daarnaast is het fijn om uit zo'n enorme showroom een keuze te maken gelukkig voor de sluiting hier nog geweest. En nu online maar besteld.

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.