Wat een slechte service! Eerst de badkamer, hoeveel foutmeldingen zijn daar wel niet gedaan! Nu de keuken. Heel knap om 3 x de verkeerde kleur kast te bestellen. Wat snap je niet aan de kleur matwit??? Spatrand, deze is binnen deze nemen wij mee. Geen spatrand meegenomen!! Koelkast a+ besteld wat krijgen wij F energie label. Enz enz………
Dag mevrouw Alferink, Dit is wel supervervelend! Wij vroegen u 1-op-1 met wie van onze Service Desk had/heeft u contact? U heeft voor zover wij kunnen beoordelen hier (nog) niet op gereageerd. Dan kunnen wij even niet verder. Update 19/6: uw contactpersoon bij de Service Desk is in overleg met de leverancier, het schijnt dat u een keuken heeft gekregen uit een andere "batch" (serie), maar dit wordt nog onderzocht. Dit is inmiddels ook aan u gecommuniceerd. U ontvangt alvast een attentie van ons voor het ongemak. Uw smetplint wordt binnenkort gemonteerd. Onze serviceplanner neemt hiervoor binnenkort contact met u op. Team Paul Roescher
Tijdens het uitzoeken zeer goed geholpen en alles is volgens afspraak gegaan. We zijn erg blij met onze mooie nieuwe keuken!!
Beste Lars, Ook jullie bedankt voor dit mooie bericht. Wij wensen jullie alle geluk en genietmomenten toe in jullie nieuwe keuken. Team Paul Roescher
Over het algemeen zijn we tevreden, over het voortraject zeer tevreden. Goed begeleid goed geholpen. Enige punt van kritiek is de rommelige communicatie rond de planning, al snappen we dat het in deze tijd hectisch is. Fijn dat alles op tijd en correct geleverd kon worden.
Beste Gert-Jan, Bedankt voor jouw mooie review en de kritische kanttekening over de planning. Het valt momenteel inderdaad niet mee om alle verkochte items op tijd te laten plaatsen door de combinatie van zeer grote vraag en onvoldoende beschikbare vaklui. Gelukkig is alles goedgekomen. Team Paul Roescher
Heel blij met PaulRoescher.. we hebben ons hele huis voorzien van spullen Keuken/tegels/badkamer/ kasten etc. De spullen zijn erg netjes geleverd en geplaatst. Zeer tevreden met de hulp en eind resultaat.
Beste Eric, Helemaal vanuit Wassenaar en dan ook nog het hoogst haalbare rapportcijfer voor ons! Hierover zijn wij heel erg tevreden, dank. Wij wensen jullie heel veel geluk en gebruiksplezier met jullie aanschaf. Team Paul Roescher
Donderdag voor een haard naar Apeldoorn gereden, site zag er veelbelovend uit, maar helaas.. geen gashaarden in de zaak vanwege renovatie. Kan gebeuren. De vriendelijke receptioniste stelde voor om naar Rijssen te bellen, daar zouden ze naar toe zijn verplaatst. En ja.. daar waren gashaarden.. werd gezegd. Is het de moeite om daar naar toe te rijden? vroeg ik haar nog. Ja hoor, er staan er genoeg. Wij dus weer 3 kwartier verder rijden voor de haard. Daar aangekomen zagen wij al dat er niet één gashaard stond. Allemaal kale plekken met schouwen in aanbouw. De verkoper beaamde dat er geen gashaarden waren en zei doodleuk dat hij wel een filmpje kon laten zien. Bizar! Wij komen om een haard te zien (branden) en niet om een filmpje te kijken. Te triest voor woorden. Belachelijk dat hij ons toch naar Rijssen liet komen. Meneer wilde wel alles weten hoe en waar de haard zou komen, na de verbouwing. Of we e.e.a, konden tekenen. Heel gewichtig, maar vervolgens deed hij er niets mee, dat wat hij zei wisten wij uiteraard ook al. Sloeg helemaal nergens op! Veel praten en doen alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Zonde van onze tijd en energie! Vervolgens kwam hij op t idee om ons door te sturen naar het bedrijf 'Havé' in Lunteren. Had dat vanuit Apeldoorn gedaan! Dat was eerlijk geweest en had ons de halve dag reistijd gescheeld en veel, heel veel irritatie minder. In Lunteren véél gashaarden! En een top-verkoper; eerlijk, informatief en duidelijk. Alle haarden konden aan zodat wij een goed beeld kregen. Dát is waar wij om vroegen en niet om een filmpje! Wat een desillusie! De koffie was lekker, de receptionistes super aardig maar dat was ook het enige positieve. Die haard gaan wij bestellen maar...
Dag heer Van de Pol, Wat naar om te lezen dat u deze negatieve ervaring met ons bedrijf heeft. De receptioniste in Apeldoorn en haardenverkoper in Rijssen zijn gevraagd naar hun ervaring, maar de vork zit iets anders in de steel. De receptioniste heeft aan u verteld dat het waarschijnlijk niet de moeite waard zou zijn om naar Rijssen te rijden, omdat er nog slechts 5 gashaarden stonden. Dit vond u prima. Daarnaast wilde u ook wel naar de vloeren kijken. Overigens heeft zij u verteld dat de weinige nog aanwezige gashaarden niet brandend te zien waren. Vervolgens heeft zij voor u een afspraak in Rijssen geregeld en bood zij u een zeer riante tegoedbon en een lunch in Rijssen aan om uw reistijd en -kosten en ongemak te compenseren. Dat onze haardenverkoper u naar een gerenommeerde concullega verwijst is feitelijk perfecte service: namelijk u laten slagen voor een gashaard. Uw review vertelt zeer zeker niet het hele verhaal en wij ervaren uw review bovendien als een klap in ons gezicht. Wij vinden het belangrijk dat klanten ook ons verhaal lezen. Team Paul Roescher
Geen ellenlange onderhandelingen waarbij je de vooraf opgepluste extra kosten terug moet verdienen, gewoon recht toe recht aan een eerlijke prijs voor je droomkeuken!!! De keuken is net geplaatst naar alle tevredenheid. De kleine puntjes die we graag anders zien worden direct opgepakt. Hele fijne en vriendelijke aftersales. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Dag Johan en Janine, Heerlijk toch, om niet te hoeven onderhandelen? Er is de laatste tijd veel in de media verschenen over keukenbedrijven, die er zomaar een paar duizend Euro afdoen wanneer je moeilijk kijkt. Zo niet bij Paul Roescher. Bij ons krijg je meteen de beste (eerlijke) prijs en hoef je niet te onderhandelen. Heel veel klanten vinden dat heerlijk transparant en het scheelt veel gedoe aan beide kanten. Onze aftersales wordt trouwens steeds beter, er is naar aanleiding van onze aanhoudende groei dan ook flink in geïnvesteerd in extra servicemoonteurs, Service Desk-medewerk(st)ers en professionele software. Wij wensen jullie alle geluk en lekkere gerechten in jullie nieuwe keuken. Team Paul Roescher
Ondanks de lockdown samen tot een prachtig resultaat gekomen.
Beste Klaasje, Vriendelijk bedankt voor jouw positieve review: het allerhoogst haalbare rapportcijfer. Wij zijn er trots op. Ook tijdens de lockdown hebben wij flink geïnvesteerd in beeldbellen, overal WiFi, airco en recent zelfs laadpalen voor auto's en fietsen. Veel plezier met de aanschaf. Team Paul Roescher
helemaal top
Beste Cor, Kort, maar krachtig! Dank. Team Paul Roescher
Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant. Niet opdringerig, maar gemoedelijk. Prijzen in alle prijsklassen. Ze nemen alle tijd voor je. Zeker aan te bevelen als je een nieuwe keuken zoekt.
Dag meneer Oude Voshaar, Een 9! Daar worden wij blij van. Wij houden niet van opdringerige verkopers, die werken dan ook niet bij ons. Een keuken is een flinke aanschaf, ongeacht je sociale en financiële status in het leven. Daar nemen wij gewoon samen met u de tijd voor, zodat alles klopt. Team Paul Roescher
Prima service en prachtige keuken. Ben heel tevreden en blij dat ik bij Paul Roescher een keuken heb gekocht.
Beste Henny, Erg bedankt voor het allerhoogste rapportcijfer voor Paul Roescher. Een blije klant is waar wij het voor doen. Team Paul Roescher
Een bedrijf waar ze de tijd voor je nemen, en goed aanvoelen wat de wensen zijn en meedenken.
Dag Mariët, Vriendelijk bedankt voor dit hoge rapportcijfer, wij zijn er verguld mee. Team Paul Roescher
Helaas is de zaak niet thuis voor service! Telefonisch contact is er niet meer te krijgen, alleen service via een portal en op afstand! Waar reacties niet op komen en service wordt verwezen naar toeleveranciers en ze zelf niet in actie komen. Via een internetboer is de service beter en je keuken goedkoper!
Beste Robin, Er is contact met jou gelegd voor de verder afhandeling. Team Paul Roescher
Geweldige ervaring met Paul roescher. Denken met je mee. En verreweg de beste in prijs. Ook de gebroken plint was zo opgelost. Super bedankt.
Beste Gerwin, Zeer bedankt voor het hoogste cijfer, ook voor onze after sales. Team Paul Roescher
Zeer goede ervaring. Mijn kraan is door kalk gaan lekken.. aantal keer schoongemaakt maar de lek was er nog niet uit. Geheel kosteloos een nieuw onderdeel gekregen.. en mijn kraan werkt weer super. Super bedankt.
Beste Esther, Ook jij erg bedankt voor het hoogst haalbare rapportcijfer voor onze after sales Wij zijn blij! Team Paul Roescher
Zodra de koop is gesloten, begint het terugkrabbelen en excuses verzinnen. Inmiddels zijn wij 5 jaar (!) verder en zijn de steeds terugkomende gebreken aan onze keuken nog steeds niet opgelost. Vanaf begin mei worden we aan het lijntje gehouden na het wederom melden van de steeds groter wordende gebreken. Verschuilen, excuses verzinnen en tijd rekken dat is jullie kwaliteit, niet het meedenken in oplossingen en snelle afspraken! Middels het schrijven van deze review hopen we dat we eindelijk een oplossing aangedragen krijgen, want via de normale wegen is er niets mogelijk bij deze partij. (feit dat bij het plaatsen van deze review de opmerking staat vermeld: 'reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd' zegt al genoeg...) We zijn allemaal mensen en we kunnen allemaal fouten maken, maar deze struisvogelpolitiek slaat werkelijk alles! Mensen blijf a.u.b. weg bij deze boevenbende!
Beste Pim, Onze Service Desk heeft contact met jou, zodat de openstaande punten inzichtelijk(er) worden en er een oplossings(richting) kan worden gekozen. Overigens: je zegt (feit dat bij het plaatsen van deze review de opmerking staat vermeld: 'reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd' zegt al genoeg...). Dit geldt voor ieder bedrijf op KlantenVertellen en heus niet alleen voor ons :) Team Paul Roescher
Leuk en goed bezoek Het complete aanbod van materiaal en hulp is super.
Dag Tirza, Heel erg bedankt voor jouw review. Team Paul Roescher
Acht jaar na levering van de badkamer had ik een probleem met de douchemengkraan. Binnen 4 dagen na mijn mailtje een nieuw onderdeel van de serviceafdeling ontvangen. En dat zonder een rekening, waar krijg je tegenwoordig nog zo een service. Bij Paul Roescher dus..........
Beste Wim, Super om te lezen, zo hoort service te zijn! Team Paul Roescher
Na het afronden vd koop, is een onzekere en onduidelijke periode geweest tot de oplevering vh eindresultaat: de leverweek werd pas begin mei gecommuniceerd, toen bleek ook dat levering bestond uit bezorgen en installeren. de datum van bezorgen kwam laat en na zelf assertief contact opnemen kreeg ik de datum van installatie door (2 dagen van tevoren). Mij werd verteld dat het allemaal was gecommuniceerd maar dat is m.I niet het geval. Ik heb herhaaldelijk om duidelijkheid gevraagd/gemaild maar ik heb een moeizame samenwerking en communicatie ervaren. Ook is mijn ervaring dat ik zelf de rol van projectleider had en zelf alles aan elkaar moest organiseren terwijl ik geen ervaring heb met nieuwe keukens. Roescher n hierin alleen de rol van keukenverkoop en keukenmontage. Ik zou hier een volgende keer niet meer voor kiezen. De montage door Wikinon was keurig. Tevreden over het eindresultaat van de keuken. Samengevat: mooi resultaat maar een stressvolle reis er naartoe.
Dag Stephan, Wat naar om te lezen. Het is momenteel echt een gekkenhuis in de keukenbranche. Prijzen staan onder druk (grondstoffen), leveringen aan ons komen wel eens niet of niet op tijd, apparaten zijn nauwelijks leverbaar en probeer in dit geweld maar eens ver van tevoren te plannen. Tot zover de omstandigheden. Onze planner werkt zich letterlijk in het zweet om alles in goede banen te leiden en dat lukt niet altijd 100,0%. Dat u om duidelijkheid vraagt en dit niet krijgt is niet acceptabel. Wilt u op [email protected] aangeven wat uw referentienummer is alstublieft? Dan praten wij met u verder. Team Paul Roescher
Goede ervaring.. met uitzoeken van keuken en badkamer en woonvloer. Alles is vakkundig geplaats en we zijn erg blij met het eind resultaat.. Bedankt
Helemaal blij mee. Prachtige keuken. Voelt allemaal degelijk en robuust aan. En ook het plaatsen is allemaal heel keurig gedaan. In 1 woord TOP.
Wij hebben 2 badkamers gekocht bij Paul Roescher. In 1 van onze badkamers hebben we een prachtig badmeubel staan. Helaas werkt er 1 van de kranen nog steeds niet. Verkeerd onderdeel meegeleverd. Oké, kan gebeuren, nieuwe onderdeel geleverd, helaas weer verkeerd. Gebeld, gemaild, helaas nog steeds geen nieuwe onderdelen gezien!! Jammer!!
Goedemiddag, Men heeft contact met u geprobeerd te maken naar aanleiding van uw review, maar hierop is helaas geen reactie ontvangen. Team Paul Roescher
Wij waren op zoek naar een laminaatvloer en zijn geslaagd bij Paul Roescher! Dit kwam door het goede advies en meedenken van de verkoper! Wij raden Paul Roescher aan!
Beste Niekne, Bedankt voor jullie mooie reactie, hier doen wij het voor! Team Paul Roescher
Je proeft warmte sfeer... zowel als inrichting als personeel. Top zeker een aanrader
Dag Willemijn, Bedankt voor het allerhoogste cijfer! Team Paul Roescher
Kwalteit van producten en de hulp in de winkel zijn zeer goed. Even eens viel de prijs erg mee.
Dag Sjan, Ook jij superbedankt voor dit hoogste cijfer! Team Paul Roescher
Slecht bedrijf. Na aankoop word je letterlijk als strond behandeld. Artikelen krassen super snel zoals de tegels. Bij onderhandelen zijn ze ook niet betrouwbaar. Krassen kun je blijkbaar verwijderen met een gum (wat niet waar is). Geen zaken doen met dit bedrijf!!
Dag Henk (op Google noem je jezelf Yilmaz), Bedankt voor je review. Wij hadden contact met je opgenomen om helderheid over de klacht te krijgen. Hier is helaas niet op gereageerd. Uit intern onderzoek blijkt dat de afdeling tegels correct met jouw klacht is omgesprongen. Er is jou een alternatieve vloer aangeboden, alleen op dit aanbod is niet ingegaan en je wilde uiteindelijk de aankoop van de vloer ongedaan maken (annuleren). Dat kan uiteraard, zij het dat gemaakte afspraken nagekomen moeten worden (conform de koopovereenkomst zit er namelijk een annuleringsbijdrage aan verbonden). Dit is gevoeglijk bekend en hiervan heb je de factuur reeds ontvangen. Deze wens je niet te voldoen en hebt besloten om meerdere reviews onder meerder pseudoniemen te uiten om ons onder druk te zetten. Wij betreuren deze gang van zaken en vinden het belangrijk dat deze informatie ook voor anderen zichtbaar is. Team Paul Roescher
Plaagslagen 2
7463PH Rijssen
Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.