In het voorjaar nieuwe deuren besteld. Het inmeten hebben we vaak achteraan moeten mailen en bellen. Veel te laat werd alles netjes ingemeten en definitief besteld. In week 28 kregen we bericht dat alles in week 30 geleverd zou worden. Ivm vakantie hebben we dit uitgesteld naar week 34... Helaas blijkt dat de deuren nog niet eens gemaakt zijn... waarschijnlijk week 38. Veel en veel te laat. Roescher komt herhaaldelijk afspraken niet na. Je moet er continu zelf achteraan bellen en mailen. Ik ga hier nooit meer iets kopen!!! Ben blij dat ik niet heb aanbetaald... wat een slechte service!!!
Beste Ralph, Het is helaas correct dat een aantal zaken in uw geval niet goed is verlopen. Hiervoor is contact met u geweest en gelukkig gaat alles nu goed komen! Hierbij is coulance verleend. Wij wensen u ondanks alles heel erg veel plezier met uw nieuwe deuren. Team Paul Roescher
Erg blij dat ik hier mijn nieuwe keuken heb uitgezocht. Vanaf moment één vriendelijk welkom geheten en rond geleid door de prachtige zaak! Personeel nam veel tijd en goede aandacht voor details, maar lieten de keuze echt bij mij. Het is dat ik niet elke week een nieuwe keuken nodig heb, maar anders zat ik er volgende week weer! Bedankt voor de hulp!
Beste Davide, Het uitzoeken van een keuken is zeker niet iets wat iemand wekelijks doet. Wat goed om te lezen dat je helemaal uit Amsterdam naar het Oosten kwam. Welkom bij de club van ambassadeurs. Team Paul Roescher
Mijn ouders hebben al jaren een keuken van jullie en zijn erg tevreden. Zo is mijn moeder naar de winkel in rijssen gegaan om te vragen naar een offerte voor nieuwe kastjes. Al haar gegevens van de huidige keuken mee genomen. In de loop van het advies gesprek werd er een keer gevraagd/gezegd dat ze beter met haar man terug kon komen (?). Hier is ze verder niet op in gegaan. Maar toch heel vreemd om dit te zeggen anno 2021. De offerte zal haar toegemailt worden. 4 weken later heeft ze nog niks ontvangen en maar een keer gebeld. Bleek om een misverstand te gaan en zal zsm komen. Nu ondertussen 2 maanden later nog niks. Het voelt alsof dit komt doordat ze als vrouw alleen hier naar toe gegaan is in rijssen. Ze zijn jarenlang tevreden geweest over de service maar dat valt met deze ervaring nu compleet weg
Beste Suzanne, Wat vervelend om te lezen! Dit is zeker niet de bedoeling. Onze Service Desk weet de namen van uw ouders niet, maar heeft inmiddels wel uw e-mailadres. Zij leggen contact met u. Team Paul Roescher
in het nieuwe huis,was er een knop van de douche,werdt uitgebreid geholpen,om de goede knop te kunnen bestellen. fijn meegedacht!
Dag mevrouw Meeg, Ook voor dit soort aankopen geldt dat wij graag zien dat e.e.a. goed verliep. Team Paul Roescher
Vanmiddag goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Er werd echt de tijd voor ons genomen en geluisterd naar onze wensen. We kregen duidelijke adviezen. En uitleg over mogelijkheden. Dit alles in een prettige sfeer en niet geheel onbelangrijk met kennis van zaken! Voor ons de derde keer dat we hier een keuken kopen.
Dag Freddy, De 3e keer alweer, we krijgen er steeds meer ambassadeurs bij! Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken en tot de volgende keer. Team Paul Roescher
Wij waren blij met de aandacht en tijd die wij kregen bij het uitzoeken van een nw keuken
Dag heer/mevrouw Kloppenburg, Super om te lezen! Heel veel plezier vast met de nieuwe keuken. Team Paul Roescher
Wij zijn zeer te spreken over de service en expertise van Paul Roescher. Wij zijn goed geholpen door Nick en Artjan. Artjan is bij ons thuis geweest en heeft ons het hele proces bijgestaan. Het resultaat mag er wezen, heel blij mee. Bedankt.
Dag Sara, Geweldig om te lezen, zij doen er inderdaad alles aan om het hele proces van uitzoeken tot advies en van levering tot nazorg goed te begeleiden. Veel plezier met de tegels! Team Paul Roescher
Fijn verkoopgesprek Goede adviezen- en service verlening Perfecte communicatie over voortgang en bezorging. Zeer kundige keukenmonteurs Goede nazorg Zeer goede prijs- en kwaliteitverhouding Kortom: zeer tevreden!
Dag heer/mevrouw Verkamman, Dit is precies waar wij voor staan en waar wij voor gaan. Heel veel plezier ermee! Team Paul Roescher
Je word er echt netjes geholpen en geadviseerd.
Dag Ruben, Fijn om te lezen! Team Paul Roescher
Naast de degelijke uitstraling ook een mooie prijs. De beschadigde deur is ook goed opgelost. Nu de slaapkamerkast nog. Ga zo door!!!!
Dag Linda, Er gaat helaas wel eens iets mis, fijn om te lezen dat dit naar wens is opgelost. Bedankt voor de review en geniet van de spullen. Team Paul Roescher
Het gehele traject; van advies/ontwerp, levering en plaatsing van de keuken is uitstekend verlopen met als resultaat een prachtige keuken van uitstekende kwaliteit. Ook de inzet en betrokkenheid van de medewerkers is uitermate prettig waaronder de professionaliteit van Frans van Oene en de perfecte levering door Jan Mensink.
Dag Marianne, Bedankt voor deze mooie review, de heren zullen er blij mee zijn! Jullie hopelijk ook nog jaren met de keuken. Team Paul Roescher
Ik heb hier mijn badkamer tegels besteld. Ardjan heeft mij daar geweldig mee geholpen. Van mijn keuze tot de bezorging aan deur ben ik echt geweldig geholpen. Prijzen zijn heel scherp. Kwaliteit is top, het waren zulke goede tegels dat iedereen die het bij mij thuis zag ook even ging kijken op de website van Paul Roescher. Er zijn mensen geweest die daarna ook bestelden. Bij mijn bestelling gaf ik aan voor wanneer ik de tegeld nodig had, betaling kon ik ook dan pas doen. Dat kwam mij heel goed uit. Ze prikten een datum en tijd en het werd keurig netjes bezorgd volgens de afspraak. Ben er super blij mee en ik ben Ardjan erg dankbaar voor zijn tyd. Super bedrijf. Echt een aanrader. Binnenkort ga ik gelijk een afspraak maken ook voor mijn keuken.
Dag Adem, Geweldig om te lezen, een nieuwe ambassadeur uit Kampen! Ardjan is inderdaad heel goed bezig met zijn team. Tegels zijn alles voor hem. Geniet van de tegels en succes met het uitzoeken van de nieuwe keuken. Team Paul Roescher
Goed hulp en bedreven personeel
Beste Williane, Bedankt! Team Paul Roescher
Ik wil nu al de review schrijven omdat ik vanaf het begin over alles super enthousiast ben. Van showroom tot levering maar zeker de gekozen tegels.. ze hebben daar fantastisch mooie tegels, en veel kennis van zaken.
Dag Ardjan, Bedankt voor jouw review! Team Paul Roescher
Oktober 2020: Nieuwe spullen voor onze badkamer uitgezocht! We werden erg fijn en goed geholpen. Er was alle tijd voor ons en we hebben een heleboel mooie dingen uitgezocht. Februari 2021: Afroepgesprek online. Wat een drama! De eerdere verkoper kon niet dus we kregen een vervanger. Die had er duidelijk geen zin in en wist helemaal niets van de offerte af... We wilden namelijk nog wat dingetjes veranderen nadat we er over nagedacht hadden. Na veel over en weer gemaild te hebben kregen we een tijdje later de huidige verkoper aan de lijn. Die heeft alles keurig opgelost. Vervolgens kregen we heel veel e-mails met documenten die ondertekend moesten worden. Kan dat in het vervolg niet wat eenvoudiger voor de klanten?? Juni 2021: De spullen worden bezorgd! Fijne chauffeur die er de tijd voor nam. Juli 2021: Alle spullen geplaatst. Alleen het spanplafond moet nog geplaatst worden.... En nu begint de ellende pas echt!!! Savonds om 20.00 uur een appje van de monteur! Sorry, ik kan morgen niet komen want ik ga op vakantie!!! Alles is betaald... Na veel heen en weer gebeld, ook met klantenservice, is er nog steeds niets geregeld. Wanneer komt ons plafond?
Dag mevrouw Zondag, Bedankt voor uw review. Mijn collega van de Service Desk heeft inmiddels contact met u gehad. Fijn dat alles onder controle is en u ondanks de tegenslag kunt genieten van uw badkamer. Team Paul Roescher
Mooie showroom, vriendelijk en goed personeel. Goede tips en duidelijke uitleg! Als we binnenkort de badkamer ook willen doen dan weten we waar we moeten zijn!
Dag heer/mevrouw De Graaf, Helemaal uit het mooie Bunschoten gekomen en bij Paul Roescher geslaagd. Wij hadden niet anders verwacht, maar toch altijd goed om te lezen. Veel plezier ermee en ook vast met de badkamer. Team Paul Roescher
Goede ervaring bij de levering van keuken badkamer en tegels. Hulp / prijs en leveringen waren uitstekend
Dag Wilbert, Ook jij vriendelijk bedankt voor het schrijven van jouw review. Ontzettend fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Graag tot een volgende keer. Team Paul Roescher
Verkoop keuken was prima maar eenmaal geleverd en betaald is er geen service Keuken geleverd 12-3-2021 1) Ik had vragen over keuken=geen reactie en nooit teruggebeld (pas paneel was te klein gelukkig heb ik met andere pas panelen kunnen wisselen en zagen en het zo ZELF op moeten lossen omdat er niet werd gereageerd) 2) Problemen met lampjes afzuigkap en boven keukenblok = meer als 8 x gebeld en enkele mails voordat er werd gereageerd (na 4 maanden eindelijk opgelost) 3) kras op kookplaat = was na ruim 1 week opgelost maar wel na 3 telefoontjes en aandringen. 4)mijn koelkast was showroommodel was aan iemand anders verkocht= mag andere uitzoeken en was op tijd geleverd. 5) NU DE TOPPER vaatwasser was showroommodel was ook aan ander verkocht =Mag nieuwe uitzoeken maar zou 2 weken later geleverd worden. Tientallen keren gebeld maar na 5 maanden nog steeds geen vaatwasser. Leveringsproblemen kan ik begrijpen maar zij hebben toch een fout gemaakt door mijn showroom vaatwasser aan een ander te verkopen Maar geen enkele manier om service te verlenen. Gevraagd om een leen vaatwasser, maar was niet mogelijk terwijl ze wekelijks 10 tallen keukens plaatsen (komt natuurlijk nooit een oude vaatwasser vrij) . Tot nu toe dus nog steeds geen vaatwasser( 26 juli laatste keer gebeld zou dezelfde dag teruggebeld worden maar zoals altijd niet teruggebeld ) en een kater dat ik bij paul Rouscher een keuken heb gekocht. HH
Mega showroom en hele mooie tegels. We hebben goed kunnen slagen. Advies is super.
Dag Bert, Helemaal super om te lezen, geniet van de spullen! Team Paul Roescher
Nadat de door ons gekozen vloer niet meer te leveren bleek is er een prima alternatief geboden, waarbij het (geringe) prijsverschil voor rekening van de Fa. Roescher werd genomen. Ook nalevering van beschadigde pakken laminaat is prima opgelost!
Beste Dick, En zo hoort het! Bedankt en geniet van de vloer. Team Paul Roescher
Helaas ontbrak er bij de levering van onze materialen een paar zaken. Dit is goed opgepakt door Roescher en hebben we alsnog de ontbrekende materialen redelijk snel mogen ontvangen.
Beste marc, Bedankt voor jouw review. Het komt momenteel helaas vaker voor dat bepaalde artikelen, die via onze leveranciers geleverd zouden worden, later geleverd worden. Er is wereldwijd een groot tekort aan apparatuur. Gelukkig is het redelijk snel verholpen. Team Paul Roescher
Gewoon een goed bedrijf.. staan voor wat ze verkopen. En de kwaliteit is uitstekend. De tegels krijgen bij ons thuis dan ook veel complimenten.
Dag Hikmet, Complimenten over de tegels, dat voelt altijd goed. Wij wensen jullie er veel plezier en complimenten mee en graag tot ziens! Team Paul Roescher
Prettige geholpen en alles naar wens
Dag Michel, Helemaal top! Team Paul Roescher
Fantastisch geholpen in de winkel. De tijd nemen voor ons was geen enkel probleem. De resultaten zijn dan ook super
Dag mevrouw Van Susteren, Super om te lezen dat alles zo goed ging, daar gaan wij dan ook iedere keer voor! Team Paul Roescher
Kunstcheque 500 euro is lachertje. Kunst van kunst Hengelo heeft beperkte voorraad en de mooie kunst is prijzig. 2e cheque die onderweg is, print ik niet eens. Korting op aankoopnota is beter alternatief. Beanwoorden van mails gebeurt niet c.q. duurt erg lang. Voor de levering bijrijder gevraagd en bevestigd. Deze was echter niet aanwezig. Slordig. Levering vervanging afgekeurde fontein duurt erg lang.
Beste Johan, Bedankt voor je review. Jammer dat je geen passend kado hebt kunnen vinden in het assortiment. Wij hopen altijd dat iedereen het gebaar waardeert. Deze feedback is ook aan de galerie doorgestuurd, er wordt contact met jou opgenomen hierover. Wij stuurden je vorige week een bericht over de planning, maar hierop is nog niet op gereageerd. Zodoende kunnen wij ook niet met jou over de klacht communiceren. Reageer je nog even? Team Paul Roescher
Plaagslagen 2
7463PH Rijssen
Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.