Na onze kennismaking met Paul Roescher is was ons gevoel meteen goed. Verkoopadviseur Erik heeft ons fantastisch geholpen. De levering werd conform afspraak compleet geleverd. De afstemming tussen Paul Roescher keukens en Paul Roescher vloeren kan qua planning misschien beter, maar het is praktisch fantastisch opgelost. Kleine maar; het definitief werkblad moet nog komen, maar we hebben vertrouwen dat deze zsm alsnog wordt gemonteerd, en we hebben een tijdelijk werkblad ontvangen. Bedankt voor de goede zorgen!
Dag heer Van der Welle, Bedankt voor uw fijne review en gelukkig dat het blad onder controle is. Team Paul Roescher
Onze keuken is precies zoals we hem willen. Ik was bang dat het misschien goedkoop zou lijken vanwege de lage prijs, maar dat is totaal niet het geval. Omdat we op tijd bestelden is hij ook binnen gekomen op het moment dat we wouden. De monteurs hebben de keuken ook vrij snel in elkaar gezet en bleven behulpzaam met opmerkingen en tips. Als enige negatieve punt is dan het missen van extra montage zoals aansluiten kookplaat (zou behoorlijk extra kosten) en aansluiten water aan-/afvoer.
Beste Jolien, En dat is nu precies waar het bij ons om gaat: goedkope keukens leveren wij - net als onze midden- en hoogsegment keukens - in een voor de prijs zeer hoge kwaliteit. Fijn dat alles ook op tijd binnen was. Het aansluiten van keukenapparatuur zoals u beschrijft is specialistisch werk en laten wij in het kader van de veiligheid (en voorschriften) door gecertificeerde installateurs uitvoeren. Wellicht had dit in de communicatie van ons naar u beter gekund? Als het goed is staat dit wel beschreven in de map die u na aanschaf van ons ontving. Team Paul Roescher
Vandaag onderdelen binnen gekregen. Geheel gratis! Zelfs na 6 jaar. Super bedankt. We genieten nog alledag van jullie spullen.
Dag Margreet, Wat goed dat jullie deze ervaringen hebben. Hier doen wij het voor! Geniet nog lang van de keuken. Team Paul Roescher
Voor de tweede keer een super ervaring. Nu de badkamer. Allen hartelijk dank voor jullie inzet.
Beste Mark, Ook jij bedankt voor deze mooie waardering voor ons team! Heel graag tot ziens terug. Team Paul Roescher
Prachtige zaak
Beste Willy, Mooi hè? Een keuze kunnen maken? Team Paul Roescher
Zodra ze hun geld hebben, stopt de service. Ze leveren een te kort blad en ondertussen zijn wij 1,5 jaar verder en is het probleem nog steeds niet opgelost. Koop NOOIT een keuken hier
Dag mevrouw Strebus, Onze Service Desk heeft u per e-mail benaderd en wacht nog op een reactie. Op basis van naam, woonplaats en e-mailadres konden wij namelijk geen historie van u vinden. Alvast bedankt. Team Paul Roescher
Via collega bij Paul Roesscher terecht gekomen, we kwamen binnen en het is massaal. Beetje rond geneusd en na 5 min was het duidelijk dit is niet onze zaak. We hebben ons nog laten voor lichten maar dat maakte het alleen nog maar erger. De verkoper maakte een keuken hoe hij vond hoe die ingericht moest worden en als we wat in te brengen hadden werden we overulled. Toen waren we er al klaar mee en lieten de man uit fatsoen zijn ding doen, en na een tijdje gewacht te hebben beneden bij de uiterst irritante pianospeler (kreeg er koppijn van) had hij de keuken berekend en of wij kleine kinderen liet hij voorzichtig een eerste bedrag zien, toen ging het papiertje iets omlaag stond er een 2e bedrag en dan zei hij' en met de korting die ik jullie nu kan geven ging het papiertje weer iets omlaag en stond het Eind bedrag er. Zooo kinderachtig.... Samenvattend het is voor ons niks, maar dat is persoonlijk kan ook prima begrijpen dat mensen het wel een fijne zaak vinden. Dus qua keuken montage en levering geen mening over ,
Dag Michel, Bedankt voor het nemen van de moeite om ons bedrijf te reviewen, ook al zijn jullie geen klant geworden en hebben wij jullie dus ook helaas niet kunnen overtuigen van het eindresultaat. Wij vinden het vervelend om te lezen dat jullie duidelijk met tegenzin onze gasten waren. Het ontvangen van voorlichting en een offerte is absoluut niet verplicht en het was achteraf beter geweest wanneer jullie hier vooraf eerlijk en duidelijk over waren geweest. Dat had jullie en ons tijd en moeite gescheeld en dan was jullie review ook anders geweest. Onze jonge huispianist doet meer dan zijn best om met zijn live pianospel bij te dragen aan de gastvrijheid. Vanuit jullie mindset op dat moment kan ons team dan helaas nog maar weinig goed doen. Wellicht kunnen wij jullie op een ander moment wel overtuigen van onze winnende ontwerpen voor de beste prijzen. Heel graag tot ziens dus! Team Paul Roescher
Mooie prijs kwaliteit verhouding
Dag heer/mevrouw Verhage, Bedankt voor uw hoge rapportcijfer! Team Paul Roescher
Een zeer goede services en goede kwaliteit keuken alles zoals afgesproken zijn ze nagekomen. De prijs,kwaliteit is ook prima.
Dag Ben, Heerlijk om te lezen dat jullie ervaring met ons 50-jarige familiebedrijf zo positief is ontvangen en onze reputatie door ons is waargemaakt. Heel veel plezier met de nieuwe keuken! Team Paul Roescher
Met recht de mooiste tegelzaak van NL wat zij aangeven. Ik was eerst sceptisch maar niets is minder waar. Hele mooi keus kunnen maken... en de prijs was erg scherp vergeleken net een bedrijf bij ons uit de buurt.. ben eerlijk gezegd niet bij andere geweest...maar het verschil was aanzienlijk.
Beste Roy, Wat mooi om te lezen dat we jouw verwachtingen hebben kunnen waarmaken. Onze tegelafdelingen zijn inderdaad indrukwekkend. Heel veel plezier met de tegels alvast. Team Paul Roescher
Wij hebben een keuken gekocht bij Paul roescher Tot het tekenen goed geholpen maar na de betaling behandelen ze je als ******! Ze hebben verkeerde maten doorgegeven waardoor de stopcontacten op een verkeerde hoogte zijn geplaatst waardoor de smetplint niet past. Wij zijn ze tegemoet gekomen met een minder brede smetplint maar die is nog steeds niet geleverd. Daarnaast hebben we problemen gehad met het blad wat 2 maanden later pas is opgelost. Daarnaast hebben we kleurverschil in fronten en de panelen van de keuken en hun zeggen doodleuk dat dit zo hoort terwijl ik foto’s heb van de showroom keuken waar het duidelijk niet zo is. Dan nog het frontje die krom is die ze niet willen vervangen en ze hebben door een front heen geboord! De keuken is zo krom als wat afgesteld door de zogenaamde professionele monteurs! Wij hebben de rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld en wij willen ons geld terug ze mogen de hele bende ophalen. Lees aub eerst alle recensies voordat jullie hier een keuken kopen! Voor ons nooit weer
Beste heer Lotterman, Bedankt voor uw review. Mijn collega van de Service Desk heeft u netjes te woord gestaan, dit is door meerdere collega's bevestigd. Dit zetten wij bij dezen toch graag recht. Dat zijn oplossing niet is wat u wenst, is een andere zaak. De openstaande servicemeldingen worden door de Service Desk en het montageteam netjes afgehandeld. Levertijden zijn momenteel een crime, daar kan niemand wat aan doen. Hierin leven wij met u mee! Team Paul Roescher
Door een Twente arrangement waren wij 2 dagen te gast bij dit bijzondere bedrijf. Alles wat wij wensten was bespreekbaar en is gerealiseerd in 4 orders. Wij zijn deskundig geholpen, zijn dik tevreden over de prijzen en reden voldaan na 2 dagen naar huis.
Dag familie De Groot, Wij zijn blij dat jullie onze gasten waren. Omdat het uitzoeken van grotere keukens in combinatie met bijvoorbeeld vloeren en een badkamer geen sinecure is, bieden wij voor gasten die van ver komen inderdaad een kosteloze overnachting met ontbijt aan. Bedankt voor jullie klandizie! Team Paul Roescher
Ondanks corona perikelen zijn we prima geadviseerd, in de showroom kon bijna alles worden bekeken, de prijzen waren ok, de levering geheel volgens afspraak, de plaatsing is deskundig uitgevoerd door, door Paul Roescher geadviseerde, externe bedrijven. Het allerbelangrijkste: we genieten elke dag van een schitterende vloer, een prachtige keuken en we verheugen ons nu al op de behaaglijke warmte van een mooie nieuwe kachel
Bedankt Herman en Joke voor jullie fijne en positieve review. Dat alles goed gaat is waar onze organisatie dagelijks alles aan doet. Heel veel plezier en geluk in jullie vernieuwde interieur en heel graag tot ziens terug in Apeldoorn of Rijssen. Team Paul Roescher
Vriendelijk geholpen! Valt veel te overleggen en denken goed mee!
Beste Eelco, Vriendelijk bedankt voor jouw dikke tien! Team Paul Roescher
Groot assortiment in verschillende stijlen
Beste Klaas, Heel fijn om te lezen dat wij het rapportcijfer 8 verdienen. Hopelijk is het tot een goede keuze voor jouw situatie gekomen. Zo ja, dan wensen wij jou daar op voorhand heel veel gebruiksgemak en plezier mee. Team Paul Roescher
Wij hebben zowel de badkamer als de vloer alsook de keuken bij Paul Roesscher gekocht en we zijn zeer tevreden over het meedenken en het nakomen van de gemaakte afspraken. De grootste uitdaging was voor ons wel de keuken waar wij een schuine muur in hebben. Maar mede door de zeer goede adviezen van de heer Leen Bakker is hier een prachtige kastenwand ontstaan. Hier zijn we dan ook ontzettend blij mee. De badkamer is ook fantastisch geworden. Echt helemaal zo als we het voor ogen hadden. Ook de nieuwe pvc vloer (gelegd door Vloer Totaal Twente) ziet er fantastisch uit. Kortom, niks als lof voor Paul Roesscher!
Beste Albert, Ook jij ontzettend bedankt voor deze lovende kritieken! Wat fijn dat we er weer een ambassadeur bij hebben :) Team Paul Roescher
Vandaag 1 zak je voeg gehaald voor mijn tegels die ik aan het leggen was.. want een aardige mensen. Super behulpzaam en in voor een lolletje. Daar word je nou gewoon blij van.
Beste Diana, Serieus werken met een glimlach en een lolletje maakt het leven wat draaglijker voor iedereen ;) Veel plezier met tegelen! Team Paul Roescher
Keuken van P.R. inductiekookplaat van €700. Problemen met kookplaat. Eerste gemailed met serviceafdeling. Geen antwoord. Toen uit Borne naar Rijssen gereden met verzoek om iemand van service afdeling te spreken. Baliemedewerkster antwoordde ons: garantie is verlopen (na 2 jaar terwijl bij Ikea 5 jaar geldt en kookplaat minder dan halve prijs is), dus zoek maar iemand in de buurt. Verzoek om te overleggen over vervanging/reparatie met servicemonteur: minstens 15 minuten gewacht, toen maar weggegaan. We zijn niet belangrijk genoeg en verkopen is voor P.R. belangrijker dan service.
Geachte mevrouw Browning, Bedankt voor uw review, welke u ook op Google heeft gepubliceerd. Van onze fouten willen wij graag leren! Dit zijn echter geen fouten aan onze kant... Wij hebben dit uiteraard onderzocht en komen tot de volgende conclusies: * u heeft onze Service Desk op zondag 12 september geïnformeerd. Daar wij op zon- en maandagen gesloten zijn en dan dus niet kunnen reageren, startten wij afgelopen dinsdag weer met reageren. Op uw melding is binnen de hiervoor geldende termijn op woensdag gereageerd. * u gaat op de bonnefooi naar onze Service Desk in Rijssen, dat is zeker mogelijk, maar u loopt dan helaas het risico dat er niet direct iemand beschikbaar is. Een collega van de Service Desk kwam u binnen 10 minuten opzoeken, u was echter ineens vertrokken. Dat is niet constructief. * de garantie op uw kookplaat is 2 jaar, terwijl de leeftijd van uw kookplaat ruim 5 jaar is. De garantie is dan verlopen, wij moeten ons in de meeste gevallen aan de garantietermijn van de leverancier houden. U bent zeer zeker belangrijk voor ons, maar u geeft een oneerlijke versie op de werkelijkheid en wij voelen ons dan ook genoodzaakt dit hierbij recht te zetten. Team Paul Roescher
De tegels en advies waren geheel naar onze wens.
Beste Dianne, Bedankt voor de terugkoppeling en fijn dat jullie er blij mee zijn. Team Paul Roescher
De keuken is in april besteld samen met de vloertegels. Er is nog steeds niets binnen en het is inmiddels September. Krijg je bericht over levering, vervolgens komen ze niet opdagen en weten ze van niets. Tegelzetter maar afgezegd die vervolgens voorlopig volgeboekt zit. Als je zelf niet reageerd wordt er niet gecommuniceerd. Nu maar hopen dat alles past als ze wel komen leveren en plaatsen. Kortgezegd , Kwalitatief Utemate Teleurstellend (***) bedrijf.
Geachte heer Beukema, Wij betreuren dat dit zo bij u is gelopen. De Service Desk heeft het een en ander uitgezocht. Alleen uw tegels waren niet goed gegaan. Dit is inmiddels gelukkig opgelost. Team Paul Roescher
We zijn vandaag bij Paul Roesscher in Rijssen geweest om een bijkeukenkast uit te zoeken. We werden vriendelijk ontvangen met koffie en heerlijke cake. Diewer heeft ons vanavond op een hele prettige manier geholpen. Hij luisterde goed naar onze wensen. Dacht mee en gaf handige, bruikbare tips. Het was een prettig gesprek. We hebben uiteindelijk een mooie kast gekocht, helemaal naar onze wensen en die paste ook nog binnen ons budget.
Beste Carin, Bedankt voor de review! Dit is precies waar wij het voor doen: gastvrije ontvangst, topadvies, goede aanschaf. Veel plezier ermee. Team Paul Roescher
Enorme keus... hulp was goed
Beste Suzan, Bedankt voor jouw review! Team Paul Roescher
Wat een slechte service’s Het hele team van de service desk is inmiddels bezig met de tientallen fout meldingen en naar 6 maanden nog steeds. Niet opgelost!!!
Beste Wendy, Bedankt voor de review. In ons systeem bent u aan een andere achternaam gekoppeld, wij moesten hierdoor even zoeken. Iedere melding is echter verwerkt, er is gelukkig geen sprake van tientallen foutmeldingen. De Service Desk heeft zich erg hardgemaakt om een passende oplossing te vinden. Een collega is bij u thuis geweest om ervan verzekerd te zijn dat de juiste fronten bij u zouden worden geleverd. Hierbij worden uiteindelijk al uw fronten ineens vervangen en u bent hierover inmiddels geïnformeerd. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe fronten wanneer deze geleverd zijn. Team Paul Roescher
Hulp en leveringen waren uitzonderlijk goede. We zijn er erg blij mee. Ook in winkel heel fijn geholpen door deze mensen.
Beste Akmir, Leuk om te lezen dat alles zo perfect verliep. Veel plezier ermee! Team Paul Roescher
We zijn fijn geholpen door de heer L.Bakker.
Beste heer/mevrouw Frisart, Goed om te lezen, we zullen het hem zeggen. Team Paul Roescher
Plaagslagen 2
7463PH Rijssen
Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.