Keuken top, trap een flop

Bij dit bedrijf een keuken en traprenovatiedelen gekocht. Wat betreft de keuken zijn we erg tevreden, de levering heeft volgens planning plaatsgevonden en de keukenmonteur (Wim Bos) heeft prima werk geleverd, dacht ook goed mee met onze wensen. Echter voor de traprenovatie was de ervaring het tegenovergestelde, de pvc delen bleken niet geschikt voor onze trap (bleek pas bij montage) het geld terugkrijgen bleek een lastig proces. Uiteindelijk heb ik alle materialen zelf moeten terugbrengen en heb ik na erg lang wachten en heen en weer communiceren de helft van het geld terug kunnen krijgen. Voor de keuken een warme douche. Voor de trap een koude douche.

Keuken top, trap een flop

Prima keuken geleverd - trap was geen succes

Goed geholpen!

We kwamen spontaan binnen lopen en werden (ondanks geen afspraak) goed en efficiënt geholpen (geluk gehad dus). Fijn ook dat je de m2 achteraf nog kunt doorgeven!

klantvriendelijk en eerlijk bedrijf.

We hebben prachtig advies en goede service gekregen van de adviseur de heer Roeland. Bedankt Roeland voor alles.

Topservice

Waren niet tevreden over geleverde, goedwerkende oven. Konden een andere oven met korting kopen, die wel helemaal naar onze wens is!! Goede service.

Topservice

Leerzame én lekkere kookworkshop

Vandaag de kookworkshop gevolgd. Goede uitleg gehad bij de gekochte oven. Daarbij ook recepten uitgeprobeerd, zodat we zien hoe we de oven kunnen gebruiken. Het smaakte goed. Veel geleerd en geproefd! Leuke avond gehad.

Uitstekende service

Uitstekende service

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.