Hartelijk ontvangen en een eerlijke advies

We zijn goed geholpen, door de kok in de watten gelegd. Erg tevreden met het resultaat. Nogmaals bedankt

Geweldig en zeer prettig geholpen

Alle tijd werd er genomen en goede adviezen gegeven. Zeer prettig gesprek! Zeer goede kwaliteit voor goede prijs.

Geweldig goed geadviseerd

Gebaseerd op eerdere aankoop van een nieuwe keuken hebben wij weer voor Paul Roescher gekozen. Wij zijn super fijn geholpen bij het samenstellen van onze nieuwe keuken met kennis van zaken. Super kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Top!

We zijn goed geholpen! Er wordt tijd genomen en goed geadviseerd bij de keuze in een nieuwe badkamer in combinatie met tegels. In de tijd die we moesten wachten werden we voorzien van lekkere hapjes en een soepje! Zelfs de hond mocht mee!

Rubber ring afvoerzeef stuk

Na 4 jaar is de rubber ring van de afvoerzeef stuk, Helaas een nieuwe rubber ring is niet leverbaar, ontvang een hele nieuwe zeef. In een woord geweldig deze service.

Na 7 jaar een defecte douche glijstang is een door Paul Roescher een nieuw set geleverd.

Na doorgeven ordernummer etc. kon het juiste type probleemloos geleverd worden. We werden op correcte manier geïnformeerd.

Zeer klantvriendelijk!1

Keukenlampje van jaren terug [12 jaar] opgezocht in de kelder waar de oude spullen bewaard worden. Top

Super geholpen, er wordt met je meegedacht.

Wij zijn super geholpen door Marlien, ze heeft goede eigen input gegeven en heeft ruim de tijd genomen om ons te helpen.

Heel erg fijn!

Erg fijne ervaring aan deze ochtend gehad. Hele goeie tips en vakkundige dame die ons heeft geholpen. Bedankt!

Uitstekend.

Erg tevreden met mijn keuken. Goed geholpen met het uitzoeken. Montage naar alle tevredenheid. Kortom geweldig.

Met 1 woord geweldig.

Toen we besloten om een nieuwe keuken te kopen kwamen we bij Paul Roescher terecht. Vanaf het ontwerp,offerte,en levering we kunnen wij alleen maar tevreden zijn. 1 klein onderdeel van de hele keuken die niet is mee geleverd,waar heb je het over,en we twijfelen er ook niet aan dat dit alsnog wordt geleverd. Duidelijke afspraken die op tijd werden nagekomen. Voor ons een super bedrijf,een echte aanrader om daar een nieuwe keuken te kopen.

Zeer goed en vakkundig geholpen door Diewer. We hadden al enig idee maar hij verbeterde het plan.

Goed en professioneel geholpen.

Vriendelijk personeel die ons vakkundig heeft geholpen

Personeel dat de tijd voor je neemt met uitstekend advies. Vriendelijk en respectvol personeel.

Daadkrachtig tot een prachtig resultaat gekomen.

Alle tijd (tot ruim na sluitingstijd) gekregen om een prachtige keuken uit te zoeken. Door de kundige adviezen uiteindelijk tot het inzicht gekomen dat een andere indeling veel mooier uitkomt en beter past. Super service!

Goede, duidelijke en meedenkend advies.

Wij zijn goed geholpen! We hadden geen idee wat we wilde, we begonnen bij nul. De verkoper heeft ons helemaal mee genomen door de winkel om onze eigen keuken samen te stellen. Hij nam de tijd en legde alles goed uit bij vragen en respecteerde onze keuzes. Ook was er eerlijk advies, zoals ‘voor het oog mooi maar niet praktisch’.

Vertrouwde zaak met goede service

Wij hebben hier 3,5 jaar geleden een keuken gekocht. Wij zijn er zeer tevreden over. Wij kozen voor Paul Roescher omdat wij vertrouwen in de zaak hebben.

Duidelijke en eerlijke verkoop en perfecte installatie

Binnen 1 jaar zijn er door Paul Roescher bij ons 2 keukens geleverd en geplaatst. In februari een nieuwe keuken deze is eerlijk en perfect geadviseerd met een eerlijke prijs. Levering en plaatsing is perfect verlopen met een top service, ook de monteur heeft keurig werk geleverd. Dit was voor ons de reden om bij het verbouwen van een 2e woonruimte opnieuw naar Paul Roescher te gaan wat opnieuw naar alle tevredenheid is verlopen. Helemaal top en echt aan te bevelen.

Perfect geholpen

We zijn echt heel goed geholpen bij de aanschaf van een nieuw fornuis. Fijne uitleg tussen de verschillende fornuizen. Eerlijke mening en goede adviezen. Prima verkoper die weet waar hij over praat. (Als zeer prettig ervaren) Over een tijdje wordt hij geleverd, dus hopelijk bevalt het fornuis net zo goed als hij eruit ziet. En.... binnenkort kan ik nog een kookles op het fornuis volgen bij hem. Super leuk toch :)

Top service

Helaas wat problemen met het wastafelmeubel. Melding gedaan via het serviceformulier. Status van de melding is goed te volgen. Gebeld met voorstel oplossing. Onderdeel wordt vervangen. Top service.

Top! Zeer tevreden.

Zeer vaardig personeel, heel fijn geholpen en luisteren goed naar persoonlijke wensen.

Fantastisch!

Wij waren opzoek naar een keuken en zijn ook gelijk geslaagd. Ze nemen hier echt de tijd voor je en luisteren goed naar wat je wil. In 1 woord top!!

prima service

wij hadden albert veenstra een rustig persoon die graag de tijd maakt om een goede keuken met je uit te zoeken en ook meedenkt met de keuzes kwa budget wat je hebt om zo samen tot een betaalbare en goede keuken te komen.

Geen goed advies en slechte service

Onlangs een mooie visgraat vloer gekocht bij Paul Roesscher te Apeldoorn. We werden geholpen door een jonge jongen met weinig ervaring. Na de aankoop kwam de externe partij waarmee paul roesscher samenwerkt de vloer egaliseren. Echter had Paul Roesscher te weinig egaline geleverd (onervarenheid) waardoor we de vloer nogmaals moesten egaliseren. Hierdoor vertraging opgelopen met de verbouwing. We hebben gebeld met deze klacht. Ik werd wederom te woord gestaan door een onervaren jongen en er werd simpelweg niets met mijn klacht gedaan. Toen ik aangaf iemand anders te willen spreken gaf hij aan dat dat geen ander antwoord op zou leveren. Rug tegen de muur dus. Wat ze vooral deden was vinger wijzen. De vloerenlegger naar Paul Roesscher, Paul Roesscher naar de vloerenlegger. De kosten voor het opnieuw egaliseren kwamen bij ons te liggen terwijl Paul verkeerd te weinig egaline heeft besteld voor ons. Vervolgens kwamen we met het leggen van de vloer erachter dat het snijverlies niet mee berekend was bij het bestellen van de vloer, wat wel besproken was. Echter zijn we hier zelf ook niet scherp op geweest met tekenen, dus dat is ook deels bij ons te beleggen. We hebben dus extra vloerdelen moeten bestellen, maar de vloerenlegger komt niet onder de €250. Dus dit zijn we ook nog eens extra kwijt. (2 aparte bedrijven dus niet hun probleem om service te verlenen) Uiteindelijk hadden we afgesproken met Paul dat ze de vloerdelen kwamen leveren. Echter is dit niet gebeurd waardoor we zelf 1 dag voor de vloerenlegger alsnog komt zelf 2 uur op en neer moesten rijden om het op te halen. In de winkel gaven ze aan de 2 pakken al te hebben zien liggen. Maar hebben ze dus geen actie op ondernomen. Ik ben blij als alles afgehandeld is met deze winkel. Service en advies zijn slecht. Je hoeft dus niets te verwachten van ze als er iets mis gaat, vinger wijzen kunnen ze wel erg goed.

Goed en zorgvuldig!

Leen Bakker heeft onze ideeen prima vertaald naar een keuken. Nam alle tijd om te tekenen, apparatuur te laten zien om uiteindelijk met een mooie prijs te komen.

Ontzettend goed geholpen.

Heel vriendelijk personeel en hele goede begeleiding bij het uitzoeken van een keuken.

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.