Alles onder 1 dak!

Behulpzaam, goede service

Goed geholpen

Goed advies, uitstekende kwaliteit voor scherpe prijs.

Duidelijkheid over de prijs, die zeer scherp is, zonder onderhandeling. Kwalitatief zeer goede spullen. Kan echt iedereen aanraden hier een keuken te kopen.

Zeer positief en mooie prijzen!

We zijn heel prettig geholpen en hebben een mooi aanbod gekregen voor onze nieuwe keuken en vloer. Echt een aanrader!

Perfecte winkel

Perfecte en snelle winkel

Wij zijn uitstekend geholpen voor advies van een visgraat vloer in combinatie met een keuken! Vriendelijke mensen en een hele goede service!

Hele leuke ervaring

Prettig personeel en zeer vriendelijk geholpen

Deze verkopers moeten jullie houden, goed verhaal

Werd door deze jongens goed geholpen

Super ervaring en goede service

Zeer klantvriendelijk

Fantastische winkelervaring

Paul Roescher geeft een fijne winkelervaring. Mooie showroom en altijd gastvrij met veel gezelligheid.

Mooie zaak. Lekkere poffertjes en aardig mensen

Mooie zaak. Lekkere poffertjes en aardige mensen

Geweldige behulpzame mensen met verstand van zaken

We zijn bij Paul Roescher geweest voor aanschaf van een keuken en zijn hierbij geweldig geadviseerd en geholpen. Een aanrader !

Altijd goede ervaring

Goede ontvangst prettige service

Prettige ervaring met personeel!

Prettige winkel en vriendelijk personeel

Mooie gezellige winkel

Groot assortiment

We hebben bij Paul Roescher een Stoves oven gekocht en we zijn heel tevreden over de service die we

Zie hierboven

Vriendelijke ontvangst en deskundig advies

Prettige winkel met uitgebreid assortiment keukens, vloeren en ander meubilair. We verwachten hier te kunnen slagen.

Goede ervaring en plezierig contact

Top geholpen bij de aanschaf van een keuken 3 jaar geleden. Bevalt uitstekend en ook de service achteraf is prima. Ook familie uitstekend geslaagd afgelopen jaar.

Altijd gastvrij en terzake kundig!

Nemen echt de tijd voor je en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. In ons geval voor een budget keuken zijn we echt uitstekend geholpen. Ook dan voel je je echt klant en geen nummer

Geweldige mooie keuken

Na 13 jaar nog steeds een fijne en mooie keuken

Zeer tevreden met die mooie dames

Goeie werknemers en social

Ze zijn vriendelijk en helpen goed

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.