Prettig geholpen bij de aankoop Helaas aanleveren van alles was niet goed afgesproken Jullie wilde alles tegelijk leveren maar, Je kunt voor een nw bouw woning niet alles tegelijk ontvangen want bijvoorbeeld een toilet hang je pas het laatste op maar een inbouwkraan heb je al veel eerder nodig en dat staat dat allemaal in de weg met ook kans op diefstal of beschadiging De gebruiksaanwijzingen voor de keukenapp. van AEG is zeer slecht te begrijpen. Dus zeer gebruiks- onvriendelijk. Dit gaf zelfs de monteur die er bij is geweest toe.
Na twee keer ontwerp laten maken is uiteindelijk de vloer in combinatie met de keuken geplaatst. Pakte nog beter en mooier uit dan verwacht. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. Wij genieten in ieder geval iedere dag van het mooie plaatje en het gemak. Dit hadden we jaren eerder moeten doen.
Veel keuze, goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding.
Advies goed onvangst goed service uitstekend.
Normaal zouden we niet gauw een 10 geven maar dit heeft Paul Roescher echt verdiend. Een totale nieuwe keuken met tegels binnen 5 weken zonder 1 probleem. We zijn erg blij met onze mooie nieuwe keuken en raden iedereen aan om de keuken bij dit bedrijf aan te schaffen. Hartelijk bedankt mensen van Paul Roescher.
Gewoon tevreden.
Wij zijn op een deskundige wijze door A.Braaksma geholpen. Goed meegedacht in onze wensen en er ook goed op ingespeeld. De levering ook positief, een prettige chauffeur die ons goed hielp bij het lossen. De persoon die onze keuken in elkaar heeft gezet is een echte vaktopper en gericht op details en perfectionisme. Helaas wel problemen gehad bij de tegels voor in de keuken, waardoor we 2 keer naar Apeldoorn moesten vertoeven om het voor elkaar te krijgen. Als het mogelijk is, breng van mij de hartelijke groeten over naar Maarten Schalij. (Heb met hem een aantal positieve gesprekken gehad bij jullie organisatie). Een goede zondag gewenst. Met vriendelijke groet, Gert-Jan Doorneweerd
Bedankt voor uw review! De complimenten en de groeten zijn overgebracht aan de betrokken personen. Team Paul Roescher
Prijs/kwaliteit is prima net zoals het assortiment maar de servicegerichtheid vam het personeel (met name bij vragen die niet direct met verkoop te maken hebben) is echt om te huilen. Men komt ongeinteresseerd over en de klant staat totaal niet centraal
Beste Victor, Onze collega Theo heeft u naar aanleiding van uw verhaal en met u gesproken. Naar wij begrijpen bent u nu positief gestemd. U bent altijd welkom om uw review te herzien! Met vriendelijke groet, Maarten Boeve
Tot 5x toe werd de greeplijst van de keuken geleverd waarbij het verstek telkens aan de verkeerde kant was gezaagd. De 6e keer zag de monteur dat hij nog aan de verkeerde kant gezaagd was en heeft de monteur een langere uit het magazijn gepakt zodat we hem zelf uiteindelijk passend moesten zagen. Dit gedoe heeft ons veel tijd en energie gekost en totaal slechte service. Heeft een half jaar geduurd door telkens de levertijd en uiteindelijk hadden we nog niet wat we besteld hadden.
Bedankt voor deze review. Wat vervelend dat het probleem met de greeplijst u zo veel energie en tijd heeft gekost! Dit bericht zullen we intern bespreken en ook terugkoppelen naar de keukenfabrikant. We hopen dat u nu uiteindelijk toch volop kunt genieten van de mooie keuken! Team Paul Roescher
Wat een verschrikkelijke zaak .Klachten worden niet serieus genomen .Advies zwaar onder maats . Afspraken worden niet na gekomen . Aantal berekende tegels kloppen niet . Ben nu al een half jaar bezig om een aantal volle dozen met tegels te retouren . Maar hierop geeft P.R geen thuis meer . Zo als wij nu door P.R worden behandeld raden wij iedereen af om met hun in zee te gaan .
Er is naar aanleiding van deze beoordeling goed overleg geweest met u om de situatie ten goede te keren. We hopen dat u nu tevreden kunt zijn! Met vriendelijke groet, Team Paul Roescher
Zeer ontevreden. Wacht al aantal maanden op een goede oplossing. problemen al bekend bij pr.
Ik ben blij met mijn keuken alleen hoop ik dat de warmte van de oven de zijkant van de koelkast deur niet beschadigd want dat wordt soms best wel heet. Verder werkt alles perfect.
In een woord, TOP !!!!
Wij zijn zeer fijn geadviseerd en de levering is geheel volgens plan verlopen. Wij hebben hem zelf geplaatst. De PVC vloer zijn wij ook zeer over te spreken. En zeker hoe die gelegd is door de mannen uit Genemuiden.
Zeer slechte service na aflevering keuken. De boel is verkocht en dan is het geld is binnen de rest laat maar. WAARDELOOS
Goed en deskundig geholpen. De verkopers nemen ruim de tijd voor de klant. Als alle verkopers bezet zijn, kun je een afspraak maken, waarbij ze alle tijd voor je nemen.
vakman, leggen van vloer is kwaliteit. het 2e laag egaliseren was prijzig
Wij zijn goed geadviseerd bij het bestellen van de keuken. De levering ging goed.er moest iets nageleverd worden dat is ook goed geregeld. Een nadeel was dat we de keukenmontage niet bij Roescher hadden uitbesteedt. We hadden een eigen zzp'er.Deze heeft prima werk geleverd.moest alleen terugkomen om de nagelende producten te monteren.Dat leverde een extra rekening op.Punt van aandacht voor Roescher vinden wij.
Bedankt voor deze duidelijke review. Fijn dat alles naar wens is. Het punt van aandacht dat u noemt is een goede; alleen al om deze reden heeft het onze volle aandacht om alles in één keer (juist) te leveren. Wij vinden het daarom vervelend dat bij u producten nageleverd moesten worden en we trekken ons uw opmerking aan. We wensen u jarenlang onbezorgd keukenplezier! Team Paul Roescher
Goed geadviseerd en mee gedacht. Prijs kwaliteit prima. Levering prima zoals afgesproken.
De keuken in de verkeerde kleur afgeleverd en de vloer niet de juiste prijs afgesproken en bel ik daarover wordt ik zo slecht en onbeschoft behandeld dus mijn mondreclame voor jullie is slecht alleen de mensen die komen om de voer te leggen en de keuken te plaatsen zijn prima
prima geholpen en alles is prima verlopen
Heel fijn! Heel veel plezier gewenst met de prachtige keuken met ingebouwde kast en de vrijstaande houtkachel! Team Paul Roescher
Plaagslagen 2
7463PH Rijssen
Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.