!

Wat een openheid en eerlijkheid. Geen rare dingen, maar alles is bespreekbaar! Absolute aanrader.

een fantastische ervaring met Paul Roescher: vriendelijk geholpen, uitstekend meegedacht!

We hebben onlangs een keuken gekocht bij Paul Roescher en zijn tot nu toe ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk en professioneel geholpen. De verkoopadviseur nam ruim de tijd voor ons, dacht mee in mogelijkheden en gaf advies dat echt aansloot op onze wensen. Ook de afroepadviseur willen we een groot compliment geven. Hij dacht ontzettend goed met ons mee, kwam met praktische oplossingen en zorgde ervoor dat alles helder en overzichtelijk werd uitgelegd. Dat gaf ons veel vertrouwen in het verdere verloop van het proces. De keuken is op dit moment nog niet geleverd, maar als de rest van het traject net zo soepel verloopt als tot nu toe, dan weten we zeker dat het eindresultaat fantastisch gaat zijn. Wij raden Paul Roescher nu al van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!

Super service

Super geholpen

Super geholpen weet waar ze over prate

Fantastische workshop

Heerlijke kookworkshop gehad met de stoomovens. Daarna heerlijk gegeten met zijn allen. Hele goede informatie en begeleiding.

Topavond kookevent

Goed uitgelegd

Kundig, creatief

Leen Bakker heeft ons prima geholpen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de prijs. Ontzettend veel keuze. Leen heeft veel technisch inzicht. Een pluim voor deze verkoper.

Wat een supere en klantvriendelijke service

Zowel bij aanschaf als bij de afwikkeling enorm goed begeleid - Justin, je bent geweldig !!

Geweldig!

Mooie betaalbare keukens! En we werden goed en gezellig geholpen.

Erg fijn geholpen

Goed geholpen, enorm veel keuze en juist kennis van de producten.

Zeer tevreden!

Heerlijke en gezellige kookworkshop verzorgd door Justin Schegardus met duidelijke uitleg van de gekochte apparatuur

In 1 woord TOP

Na een goede begeleiding voor het uitzoeken van zowel een keuken en een badkamer zijn we met een zeer tevreden gevoel naar huis gegaan. Als neusje van de zalm kregen we een perfecte kookworkshop (door de kok Justin Schregardus) cadeau

Top advies

Afspraak gemaakt om keuken uit te zoeken. Advies en uitleg echt geweldig! Keuken gekocht.

We zijn uitstekend geholpen door diewer, de man had veel vakkennis, en gaf ons een gerust gevoel en duidelijk beeld van de situatie

Heel goed geholpen door Diewer!

Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Diewer! Vanaf het eerste contactmoment tot aan de aankoop van onze keuken zijn we fantastisch geholpen. Diewer dacht echt met ons mee, gaf eerlijk advies en nam uitgebreid de tijd om al onze wensen door te nemen. Zijn gastvrijheid en professionaliteit vielen meteen op, wat het hele proces erg prettig maakte. Dankzij zijn expertise hebben we nu een prachtige keuken waar we enorm blij mee zijn. We kunnen Diewer dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar goede service en vakmanschap!

FANTASTISCH

Wij zijn super geholpen voor een nieuwe badkamer door Gijs! Want zijn heel tevreden over de service. Bedankt!

Fantastische stoomoven cursus

Met veel enthousiasme heeft Justin laten zien en proeven wat je met de stoomoven allemaal kunt klaarmaken. Echt een aanrader. Vooral de energie van Justin maakt het tot een top avond.

Top service en fantastische uitleg

We hebben een geweldige stoom oven cursus gehad de kok heeft ons zelf de keuken verkocht door zijn uitgebreide uitleg over de stoomovens en de rest van de apparatuur heel tevreden over het totale pakket dikke pluim Justin!

Geweldig leuke en heerlijke stoomoven-cursus gehad!

Was een hele gezellige avond!!! Kok was heel enthousiast. Heerlijk gegeten!

Perfect hoor de kookcursus

Geweldig!

Veel inspiratie en beleving bij Paul Roescher. Zeer aanbevolen, maar vooral tevreden over adviseur Gijs. Zeer deskundig en meedenkend. Een echte vakman. Dank voor de goede hulp!

Super tevreden met gekochte keuken!

Vloer, trap en keuken gekocht bij Paul Roescher. Uiteindelijk zijn we super blij met onze keuzes en de hulp die we hebben ontvangen tijdens het maken hiervan. Ik raad iedereen aan om hierheen te gaan.

Super goed geholpen

De Service bij Paul Roescher Apeldoorn was super goed. Medewerkers zijn vriendelijk

Leerzaam

Praktijkgerichte leerzame workshop. Goede uitleg. Onze ovens zijn hierdoor eigen geworden. Geweldige aanvulling op de aanschaf van de keuken.

Geweldig!

Vanavond een superleuke kookworkshop gehad van Arjan, erg veel geleerd over ons fornuis. Dat je rijst en aardappelen kunt koken in de oven, wist ik niet. Maar ik ga het zeker thuis proberen. Echt een aanrader!

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.