Paul heeft ons super geholpen, zelfs ondersteund bij het uitzoeken van de nieuwe keuken. Eerlijke en duidelijke uitleg. Bedankt!

tweede keer een mooie keuken

Voor de tweede keer een mooie keuken, dit keer ook de vloer er bij. erg tevreden. ook de gebroken plint is snel nageleverd.

Top zaak!

Vandaag erg fijn geholpen voor de kastenwand. Ze nemen uitgebreid de tijd om je van al het advies te voorzien. Hele waardevolle tips.. en superblij naar huis.

Geweldig geholpen

We zijn enorm tevreden over onze nieuwe keuken, badkamer én tegelwerk! Vanaf het eerste gesprek werden we serieus genomen in al onze specifieke wensen– en dat waren er nogal wat. Alles was mogelijk: van unieke indelingen tot maatwerkoplossingen, en we kregen telkens eerlijk en deskundig advies. De afwerking is werkelijk van hoog niveau: luxe materialen, hoogwaardige kranen, strakke voegen, perfecte plaatsing van de tegels, en alles tot in de kleinste details verzorgd. Vooral de combinatie van design en functionaliteit in de keuken is voor ons een groot pluspunt. Wat ons het meest opviel was de persoonlijke service: er werd echt meegedacht, meegerekend en zelfs tussentijds bijgestuurd waar nodig. Geen standaardoplossingen, maar écht werk op maat. We voelden ons gehoord én geholpen. Kortom: vakwerk, luxe uitstraling en perfecte begeleiding van begin tot eind. Een aanrader voor wie hoge eisen stelt en geen concessies wil doen aan kwaliteit!

Top service

Prima hulp bij vragen en zorgen voor een oplossing

Gemengde gevoelens

Wij hebben een vloer, 2 badkamers en een keuken besteld bij Paul Roescher. De vloer is prima, moest wel zelf een vloerenlegger zoeken want de personen op het lijstje van PR namen niet eens de moeite om terug te bellen. De badkamers zijn ook prima, alleen het bad wat wij gekozen hadden was een week voor de montage niet meer leverbaar, nu hebben we het bad wat we juist niet wilden. Simpel, omdat eruit stappen niet echt makkelijk is. Verder zouden we platte sifon krijgen zodat de lades niet zo'n uitsparing voor de sifon zouden krijgen. Voor die platte sifon was geen ruimte, nu hebben we dus lades met zo'n uitsparing. Hierdoor is het.oppervlakte van de lades flink verminderd waardoor er minder in opgebergd kan worden. Wij hebben wel een meerprijs moeten betalen voor de platte sifons De keuken. Hiervoor zijn we 2 keer.langs geweest. De tweede keer werden enkel upgrades doorgevoerd, lades in plaats van kastjes, wasemkap en kookplaat zijn aan elkaar geschakeld. Een betere vaatwasser met bestek lade. Bij het plaatsen van de keuken was het aanrechtblad niet compleet hierop hebben wij 3 maanden langer moeten wachten. Uiteindelijk is dat wel goedgekomen. De monteurs van PR zijn echt vakmensen. De vaatwasser die we geleverd hebben gekregen was niet de goede, deze had een bestekmaandje in plaats van zo'n lade. In het tweede gesprek was er wel 650 euro extra budget bijgekomen voor het upgraden van de vaatwasser. Toen ik hierop reageerde ging de trukendoos open, ontwijkend, en onnozel rereageerd. Uiteindelijk gaf de adviseur toe dat hij een foutje had gemaakt, wat eerst nadrukkelijk werd ontkend. We zouden nu de vaatwasser krijgen met besteklade, en ze vertelden nadrukkelijk het serienummer erbij. Hieruit bleek dat het meest goedkope model was uit die lijn. Ze doen net of je kleuter bent. Hiervoor heb ik bedankt. Paul Roescher is een prachtige zaak, hele mooie spullen verkopen ze. De mensen van Paul Roescher zijn goeie mensen. Maar als het misgaat hou je dan maar vast.

Deskundige zaak met veel keuze

Wij hebben de mensen van Paul Roescher ervaren als deskundig en zeer vriendelijk. Ze hebben ons goed geholpen om onze wensen om te zetten in een prachtige badkamer, met oog voor materialen en detail. We hopen zéker terug te komen op termijn om onze keuken uit te zoeken!

Prachtige vloer gekocht en zeer goed geholpen door Paul !

De verkoper op de vloerenafdeling was erg behulpzaam en had hele goede adviezen. Ook nam hij alle tijd om ons een vloer uit te laten kiezen! We zijn erg blij met onze aankoop.

Vlotte service en goed geholpen!

Zowel de vloer als de keuken uitgezocht bij Paul Roescher. Super tevreden over de service! Ook bij een nabestelling voor de traprenovatie super snel geholpen! We zijn blij met de geleverde spullen.

Vakkennis & super service!

Vandaag keuken gekocht, gastvrij ontvangst en prettige eerlijke adviseur (Niels). Eerlijke prijs, groot assortiment en voortreffelijke lunch na afloop.

Mooie keuken voor een mooie prijs en geholpen door erg vriendelijk personeel.

Heel professioneel en vriendelijk geholpen. Erg blij met de prachtige keuken voor een scherpe prijs. De rit naar Rijssen meer dan waard.

Prachtige keuken.

Vriendelijk personeel, nemen de tijd en denken mee. Mooie keuken voor een mooie prijs.

Prachtige keuken voor een prima prijs

Keuken gekocht in Rijssen. We zijn erg blij met de service en de kwaliteit. Hele degelijke moderne keuken.

Prachtige tegels gekocht voor vloer en Balkon

Blij met de hulp en gemaakt keuzes.. we kwamen voor een kleinere maat.. maar de adviseur gaf aan dat een grotere maat mooier uitkomt.. en uiteindelijk is het een perfect resultaat geworden. Zeker aan te bevelen meede door de extreem grote showroom.

Volkomen bagger. Een halve ster is nog teveel.

Bedenk wat er allemaal verkeerd kan gaan bij het bestellen, bezorgen en leggen van een vloer en doe dat dan x 10. En intens klantonvriendelijk. De hele tijd beloven dat ze contact opnemen of dingen zullen mailen, maar dat vervolgens niet doen. Of gewoon ophangen als je met een aanvullende klacht komt. En uiteindelijk delijk ons de schuld geven dat de verkeerde vloer is gelegd. Echt niet te doen dit. Nare mensen. NOOOOOOIIIT een vloer kopen hier.

Super goed geregeld van A tot Z

Goed geholpen door Paul Krommendijk voor de pvc vloeren. Alles klopte qua berekening prijs en levering. Goed advies qua kleur, service nadien ook super goed.

Positieve ervaring !!

Wij zijn erg prettig geholpen door Paul!

Zonder afspraak goed geholpen door Paul

We kwamen voor het kijken van keukens langs, zonder afspraak. Paul ving ons op. Met succes want voor de vloer van mijn nieuwbouwwoning ben ik goed geslaagd. Met dank aan Paul.

Gewoon klasse!

Gewoon goed gelopen door Diewer. Hij luisterde goed naar onze wens en heeft dit uitstekend vertaald naar een prachtige keuken.

Top!

Super geholpen door Diewer. Er werd tot in de details mee gedacht voor het ontwerp en uiteindelijk hebben we samen echt een mega keuken neergezet.

Heel fijn gesprek gehad en goeie service

Een heel fijn gesprek gehad en goede service.

Goed geholpen

We hebben goed advies gekregen voor de vloer. Voor en nadelen zijn goed afgewegen om de keus te kunnen maken. Aanrader!

Tevreden!

Wij zijn erg tevreden hoe wij vandaag geholpen zijn bij Paul Roescher, Wij zijn in eerste instantie voor een showroom model gekomen, echter was dit toch niet in juiste afmeting voor onze keuken. We zijn goed begeleid in het vinden van een andere passende keuken en tevreden weer vertrokken, ook nog even geslaagd voor de vloer!

Goede ervaring

Wij zijn goed geholpen door paul heel vriendelijk en geduldig heeft ons goed geholpen om onze vloer bij de keuken te laten kloppen. We zijn uiteindelijk ook geslaagd

goed en eerlijk advies en komt afspraken na

Je wordt als klant goed meegenomen in de mogelijkheden die Paul kan bieden. Vooral de kookworkshops zijn erg leuk om te volgen, kleine groepen en goede uitleg van de ovens.

Plaagslagen 2

7463PH Rijssen

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.