Filters

10

Fantastische keuken

We zijn zeer goed en deskundig geadviseerd. Samen een fantastisch eindresultaat gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service

Donderdagavond geweest om voor de tweede keer een badkamer te kopen. Goed geholpen. Er werd rustig de tijd genomen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service.

Vanavond geweest om voor de tweede keer een badkamer te kopen. Goed geholpen. Er werd rustig de tijd genomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed en geweldig geholpen.

Ik ging samen met mijn vriendin een vloer kijken waar we supergoed van informatie werden voorzien en vriendelijk werden geholpen. En daarna wouden we een keuken kijken. Eigenlijk was er niemand beschikbaar omdat ze op afspraak werken maar voor ons werd een uitzondering gemaakt. We hebben een hele goede gave keuken kunnen kopen voor een scherpe prijs waar we ons super goed bij voelen. Helemaal naar onze smaak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm tevreden! Wordt goed met je meegedacht

Een vloer en keuken gekocht. Er werd ontzettend goed met ons meegedacht. Bovendien zijn we erg goed geholpen door hartelijk personeel. We zouden Paul roescher zeker aanraden. Duidelijke prijzen en professionele hulp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een sneel service en een correcte afhandeling

Een onderdeel van de keuken was toe aan vervanging. Dit hebben wij per mail aangegeven. Binnen een paar werkdagen was het correcte onderdeel netjes bij ons thuis geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntende kwaliteit en persoonlijke service!

Met veel tevredenheid 4 sets vloer- en wandtegels gekocht bij Paul Roescher. Ook tegels die ze zelf eigenlijk niet leverden. Niets ging Ardjan Schalij en zijn collega’s te ver om ons volledig van dienst te zijn. Ook toen er na transport bleek dat er een paar tegels gesneuveld waten en we met spoed een paar tegels extra nodig hadden. Niets dan lof!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles vlot en goed afgehandeld

Er moest bij onze nieuwe keuken nog een tussenstukje geplaatst worden welke verkeerd afgezaagd bleek te zijn. Dat was ons voor het plaatsen van de keuken netjes verteld. Ook bleek een plint niet goed. Maar dat is vlot en netjes vervangen. Goede ervaringen met dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Goede uitleg, ruim de tijd voor ons genomen. Vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima!

Prima geholpen!!koffie smaakte prima. Goede service!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en snel!!

Probleem doorgegeven en snel opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niets anders gewend, na 25 jaar nog uitstekend

Een vakkundige verkoper, heeft ons vandaag de keuken verkocht voor de volgende 25 jaar. Albert is eerlijk, bezorgd meedenkend en straalt vertrouwen uit

 • Aanbevelen? Ja
9

Een dag Paul Roescher een feest op zich

In meer dan 4 uur , waarbij je in de watten wordt gelegd met o.a koffie en een ekkere lunch . Een keuken uitzoeken die helemaal naar wens is. Goede prijs kwaliteit, vriendelijk personeel , deskundig .

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!!!

Na bij meerdere zaken te zijn geweest is dit de zaak die ons het beste gevoel geeft. Een leuke ontvangst bij binnenkomst door een kok/gastheer, waarna in een gesprek de verkoper goed luisterde na onze wensen en goed mee dacht in oplossingen en er werd ook meegedacht in opties. Deze opties liet hij ook zien aan de hand van de voorbeelden die ze in de showroom hebben, wat ook fijn is voor een leek! Wij hadden echt het gevoel dat je een eerlijke prijs krijgt zonder genept te worden met hoge prijzen en de daarna zogenaamde kortingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk

Na ruim 16 jaar nog gevraagd of de toiletbril nog beschikbaar is. Dit is waarschijnlijk niet zo. We krijgen een vermoedelijk passende vervangende toiletbril en als deze niet past hoeft deze niet retour. Zeer klantvriendelijk opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

GE-WEL-DIG

Vanaf de verkoop tot aflevering en ver erna prima service en garantie. Iedereen is goed bereikbaar en vriendelijk. Prblemen worden super snel opgelost. De volgende opdracht in ons huis is een nieuwe badkamer, en zeker komen we hiervoor terug bij Paul Roescher.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gastvrij, vakkundig en meedenkend

Zeer geslaagd bij het uitzoeken van kozijnen met metalen deuren, een keuken én bijkeuken! Daarnaast ook super vriendelijke mensen! En niet onbelangrijk; de prijs is goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed geholpen!

Warm welkom bij binnenkomst, en goed advies. Kan niet wachten om te gaan koken in de nieuwe keuken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed, eerlijk en prettig geholpen!!

We zijn goed ontvangen, in alle rust is er besproken wat onze wensen zijn, er werd goed naar ons geluisterd. Vervolgens zijn er ontwerpen gemaakt voor onze keuken. Daarna alle details doorlopen en goed advies gekregen. We zijn vakbekwaam geholpen. En verrast door de prijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie service en een mooie keuken!

Wij hebben een keuken besteld bij Paul Roescher waarbij wij goed geholpen zijn. Daarna hadden wij voor Arjan (de chefkok van het bedrijf) een vraag over hoe je het beste een stoomoven kunt gebruiken. Hij neemt alle tijd voor je en brengt je kookkunsten naar een hoger level! Ook weten wij nu hoe je de beste biefstuk kunt bakken en hoe lekker je groente kan maken met de beste kruiden

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkwaliteit

Heel fijne ervaring in de winkel bij de bestelling van onze keuken (en later ook tegels).Contact over levering en plaatsing van de keuken ging perfect. Levering tussen 7.00 en 8.00 was er om 7.05. Fijne benadering en goed overleg. Montage van de keuken is netjes gedaan en de monteur was zeer kundig en een vriendelijk persoon.

 • Aanbevelen? Ja
10

we kregen gewoon een nieuw afvoerelement

Wij hebben sinds medio 2015 een badkamer van Paul Roescher. Afgelopen najaar moest ik de afvoer van de wasbak weer eens ontstoppen. Toen het afvoerelement weer helemaal van haren etc ontdaan was, lukte het me niet om de zaak weer lekvrij aan te sluiten. Nieuwe rubbertjes van Gamma en Praxis deden niet wat ze doen moesten, Warmteservice Apeldoorn had wel iets, maar dat hielp ook niet. "Ga eens bij je leverancier langs," adviseerde men daar vervolgens. Bij Paul Roescher KREGEN we "gewoon" een nieuw afvoerelement. "We hebben daar toch nog wel een aantal van liggen, service." Probleem opgelost, geen kosten, alleen wat zelfwerkzaamheid. Hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor derde keer uitstekend geholpen bij het kiezen van een keuken!

Al meerdere keren zijn we heel fijn geholpen. Door de creativiteit, het meedenken en de gastvrijheid zijn we opnieuw geslaagd in het kiezen van een fantastische keuken. Er wordt zeer uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen, alle opties te laten zien en ze doen er alles aan om je met een glimlach de deur uit te laten lopen. Kortom, zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

goed advies, mooie spullen, aardige behulpzame mensen

Wij zijn al jaren bekend met Roescher, in het verleden aanpassing van de keuken en opnieuw betegelen van de douche. Nu nieuwbouw, tegels, hele huis, badkamer en keuken van Roescher. We zijn blij met ze en ze waren echt een hele ondersteuning voor ons en dachten mee toen onze aannemer in oktober 2022 failliet ging. Leveringen uitgesteld, geen enkel probleem. De zonen, dochter en schoonzoon van de oprichter werken hard. Echt een familiebedrijf We hebben veel respect voor ze. Als er iets niet klopt wordt het opgelost. Goed bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Sprakeloos, uitstekende service

Standaard gedachten binnen gestapt, en met de ideale wereld naar buiten gegaan. Droom keuken met fijne samenwerking ontwikkeld. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Over Paul Roescher

Bij Paul Roescher vindt u alles voor uw keuken, badkamer, vloer, en kast. De grootste megastores van Europa, gevestigd in Rijssen & Apeldoorn.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd