Filters

9

Een zeer betrokken en kundig bedrijf

Wij hebben diverse werkzaamheden laten verrichten door Pronk Dakkapellen. Alles is prima verlopen, de lijntjes waren zeer kort waardoor je gelijk een antwoord op de vraag kreeg. Betrokkenheid groot, dit zie je terug in het checken door het bedrijf of alles naar wens is verlopen. Bij vragen komen ze langs om te kijken etc.

 • Aanbevelen? Ja
9

Leuke mensen en vakkundig

Onze ervaring was dat uw collegas vriendelijk en hardwerkend overkwamen. Alles netjes en snel geplaatst en het resultaat mag er zijn. Veel complimenten van buren en zelf uiteraard heel blij.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles netjes geregeld, vriendelijke mensen en mooie dakkapel.

Zie eerdere zin

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima afspraken en waar nodig de gewenste flexabiliteit.

Dakkapel werd in 1 dag geplaatst en is sindsdien een verrijking van ons huis.

 • Aanbevelen? Ja
8

Alles conform afspraken en soepel uitgevoerd.

Vanaf het moment dat ik een offerte had opgevraagd is de gehele communicatie soepel en vlekkeloos verlopen. Steeds vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Door persoonlijke omstandigheden tussendoor uitstel van plaatsing gevraagd terwijl de fabricatie van de dakkapel al gereed was, dit was geen probleem. Einde dag van plaatsing nog gebeld door Pronk of alles naar wens was verlopen. Samengevat: prettig zaken gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
7

Zeer betrokken bedrijf

In aanloop naar het plaatsen van het Baskapel, waren de 2 heren altijd bereikbaar voor alle vragen. Vanuit Pronk werd goed meegedacht. Het plaatsen van het Baskapel verliep ook prima, de timmerman die alles heeft afgetimmerd werkte netjes. Helaas zijn er wel een paar kleine puntjes waar wij onze vraagtekens bij hebben gehad en ook hierbij werd vanuit Pronk gelijk adequaat gereageerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top, goeie service en kwaliteit

Een dakkapel laten plaatsen aan de voorzijde van de woning. Vergunning zelf geregeld en de gegeven maatvoering en uitvoering door Pronk dakkapellen laten doen. Tijdens het in-en nameten ook mijn wensen kenbaar gemaakt. Uiteraard denken ze ook met jou mee en is het na plaatsing van het dakkapel een plaatje geworden. Serieuze vakmensen. Bleken alleen de raamhorren tijdens de aflevering vergeten te zijn, maar deze waren binnen no time keurig thuis bij ons bezorgd. Fijn dat er nog bedrijven zijn die service en vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig contact gehad, mooi resultaat.

Het contact met Pronk Dakkapellen is goed bevallen. De verkoper was kundig en dacht goed mee, de administratie was prima bereikbaar voor vragen, en de monteurs waren vriendelijk en hebben puik werk geleverd. De dakkapel zelf ziet er strak uit en was ruim binnen de dag geplaatst. Fantastisch!

 • Aanbevelen? Ja
7

Mooie dakkapellen vlotte werkwijze

Ik was wel verrast dat je de binnenkant helemaal zelf moet aftimmeren Daar waren geen plaatjes van in de folder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar bedrijf

Goede afhandeling en plaatsing dakkapel. Ook na een kleine aanpassing navraag hoe het probleem verholpen is. Gewoonweg een goed bedrijf zonder onzin verhalen

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Mensen waren netjes op tijd vakkundig werk geleverd en alles in overleg gedaan en geplaats Kort om geweldig , zeer aan te raden en nog een scherpe prijs. Zeer tevreden .

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijn bedrijf, komt alle afspraken na en zeer mooie kwaliteit

Vanaf het 1ste moment komen ze alle afspraken na. Daarnaast perfecte montage en een mooie kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers Fantastische Service

Toppers Fantastische Service, Van begin tot eind had ik contact met geweldige mensen. Want hun informatie en advies was altijd vriendelijk, vrolijk, duidelijk, snel en professioneel. Men gaat zelf nog een stap verder namelijk behulpzaam zijn in het meedenken om de wensen van een klant te realiseren, extra bonus punt! Aan alle medewerkers van Pronk Dakkapellen zeg ik van harte jullie zijn Toppers! Met vriendelijke groet, Eugene 26 juni 2020

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Monteurs waren er op de afgesproken tijd. Het plaatsen van 2 dakkapellen was in 5 uur klaar. Helemaal tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
5

Vanaf buiten ziet het er fantastisch uit. De afwerking binnen is afgeraffeld

De aftimmering van binnen zouden we zelf doen en dan loop je tegen zaken aan die niet zo netjes zijn achtergelaten. De isolatie is niet netjes afgeknipt, maar het overtollige materiaal is er tussen gepropt net zoal het afpurren. Voor het aftimerren moet je alles weer los maken en netjes glad maken.

 • Aanbevelen? Nee
8

Goede ervaring netjes gewerkt

Blij met onze keuze voor Pronk

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt gewoon top, erg blij mee!

Erg snelle en goede service. ook de monteurs die de dakkapel plaatste waren erg snel en vriendelijk. Dakkapel is erg mooi afgewerkt en wij zijn ook blij met de rolluik en horren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dakkapel van zo'n 3 meter.

Een mooie dakkapel, snel en netjes geplaatst

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede en vriendelijke service!

Toen ik mij ging orienteren op een dakkapel heb ik verschillende websites bezocht. Bij Pronk Dakkapellen vond ik het direct prettig dat er al prijzen bij de diverse dakkapelen staan. Dan weet je tenminste waar je rekening mee moet houden! Daarna heb ik meerdere keren telefonisch contact gehad en ik werd steeds door dezelfde medewerker geholpen en merkte daardoor dat ze goed op de hoogte waren van mijn wensen. Toen de offerte rond was, is het dakkapel ingemeten bij mijn woning. Vooraf had Pronk dakkapellen al op Funda naar mijn woning gekeken, dus ze kwamen voorbereid naar het huis. Het dakkapel is precies geplaatst in de week wanneer ik dit graag wilde en binnen 4,5 uur zat het dakkapel er op! Ik heb het dakkapel casco laten opleveren, maar ik kreeg wel tips over de afwerking! Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en het meedenken van Pronk dakkapellen. Hierdoor heb ik een dakkapel op de meest gunstige manier kunnen laten plaatsen (denk hierbij aan de juiste breedte en hoogte). Ik zou Pronk dakkapellen zeker aan anderen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Perfect

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. We hebben een mooi dakkapel op ons huis staan. Fijne mensen, goede service. helmaal niets op aan te merken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen!

Goed gelopen en snel beantwoord op vragen. In het bijzonder wil ik Cor noemen voor de geleverde service!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vakkundig en snel

Van het eerste tot het laatste contact is alles goed verlopen. Pronk werkt zeer vakkundig en snel en beschikken over de juiste groep mensen. Zeer vriendelijk en open. Weet wat de opdrachtgever wilt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige dakkapel geplaatst

Snel en vakkundig geplaatst

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed!

Zeer vakkundige mensen, goede kwaliteit, vriendelijke werklui, Nemen de tijd om het goed te doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Goed contact met Pronk dakkapellen. Duidelijke planning en terugkoppeling. Snel verloop en plaatsing van de dakkapel. Maar 3 uurtjes inclusief ophijsen met kraan. Er is bv. rekening gehouden met het verspringen van de binnenwand van 1 cm. Hierdoor kunnen de bestaande gipsplaten naadloos (qau binnenafwerking) geplaatst worden. Kortom vakmensen!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd