Filters

10

Goede service, communicatie en mooie dakkapel op maat

Wij zijn heel tevreden over de service en de dakkapel die zorgvuldig op maat worden gemaakt! Prijs kwaliteit is goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden

Wij hebben in oktober 2 dakkapellen laten plaatsen. Vanaf het begin is het contact erg prettig geweest. Offerte kwam snel, prijs was ok en op al je vragen wordt snel gereageerd(sommige bedrijven vragen exorbitante bedragen) De dakkapellen zelf zijn echt prachtig en we krijgen er regelmatig complimenten over! Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel erg tevreden, verbluffend eindresultaat!

Gelijk bij het eerste contact met Pronk Dakkappellen voelde het goed. Wij wilde dakkappellen laten plaatsen op het huis wat we aangekocht hadden, maar nog niet aan ons was overgedragen. Vanuit Pronk Dakkappellen werd er meegedacht over de mogelijkheden en zodoende konden we de offerte al ondertekenen, zodat snel nadat wij de sleutel kregen de dakkappellen geplaatst konden worden. Alles volgens afspraak, en we zijn keurig - per email en telefonisch - over alles op de hoogte gehouden. Wij zijn heel erg blij met onze dakkappellen en daarmee gecreëerde extra ruimte. Pronk Dakkappellen bedankt!! * op de meegestuurde foto zijn de monteurs nog bezig, en is de dakkappel nog niet helemaal af, maar moet je kijken hoe mooi het hier al is...

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring

Wij hebben een goede ervaring met Pronk dakkapellen. Vanaf inmeten tot het werkelijk plaatsen van de dakkapel is alles gegaan volgens afspraak. De monteurs waren vriendelijke en hebben erg goed werk afgeleverd. Kortom wij zijn erg te vreden met de dakkapel.

 • Aanbevelen? Ja
7

Zeer tevreden

Mijn enige aanmerking is dat het gat scheef is gezaagd. Ik snap dat het niet waterpas wordt gezaagd, maar in mijn optiek had het iets rechter gezaagd kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden

Vanaf de eerste afspraak zeer tevreden over de totale behandeling. Komen netjes hun afspraak na. Montage gaat supersnel met kundige personeel en ruimen alles netjes op. Conclusie top bedrijf kunnen veel bedrijven wat van leren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eerlijk advies en prachtige dakkapel

Na een eerlijk advies hebben we nu een prachtige dakkapel, netjes geplaatst en goede kwaliteit. Melding van een mankement werd binnen 1 dag opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede communicatie en netjes afgeleverd.

Netjes en op tijd de dakkapel geleverd. Ook de financiele zaken zijn perfect gegaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Denkend in oplossingen

Ondanks dat de werkzaamheden meer uitdagend waren dan de heren monteurs hadden opgekregen hebben ze de klus fantastisch geklaard zonder daar een punt van te maken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Prima bedrijf. Leveren kwaliteit. Ze waren snel klaar. Alleen de stempelplaten van de kraan mogen wat groter.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing steeds geheel voldaan aan onze verwachtingen.

Pronk Dakkapellen heeft zich vanaf de toezending van de 1ste offerte tot en met de plaatsing van de dakkapellen op onze vakantiewoning op Texel steeds klantvriendelijk, deskundig en professioneel opgesteld. Wij wisten daarom vanaf het eerste tot het laatste contact precies waar wij aan toe waren. Pronk Dakkapellen was prettig en accuraat in alle persoonlijke en online contacten. De dakkapellen zelf zijn degelijk en mooi afgewerkt. Wij kunnen Pronk Dakkapellen beslist aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Aardige mensen, werken snel en netjes, resultaat is een prachtig dakkapel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie dakkapel

Snelle werkers, alles netjes opgeruimd

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en nazorg, snel, efficient en netjes.

Kortom erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer vakkundig en snel

De gehele procedure is vakkundig en snel verlopen. Vanaf het allereerste contact werd ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Daarbij werd goed geluisterd naar mijn wensen en dacht men volop mee. Degene die daarna kwam inmeten gaf nuttige adviezen en vertelde precies hoe het verder zou verlopen. Aangezien mijn dakkapel dringend vervangen moest worden wegens houtrot en lekkage, werd er direct ruimte gezocht in de planning om de dakkapel zou snel mogelijk te kunnen plaatsen. Ondanks de drukte slaagde men daarin. Op de dag van de plaatsing waren de monteurs aanwezig met de dakkapel echter, er stond helaas windkracht 8. Er werd volop over en weer gebeld waarna werd besloten om het uit te stellen uit veiligheidsoverwegingen. Dat zou echter pas ca. 2 maanden later kunnen. Ook hier werd alles in het werk gesteld om dat naar voren te halen. Dat lukte gelukkig waarna na 2 weken de dakkapel kon worden geplaatst. De monteurs waren zeer vriendelijk en werkten snel en professioneel. Waren daarnaast ook prettig in de omgang. Na plaatsing goede uitleg gekregen over de binnen-afwerking. Complimenten voor het montagebedrijf! Kortom, ik raad Pronk van harte aan vanwege de vakkundige begeleiding, de vriendelijkheid en de servicegerichtheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

vakmensen die goed advies geven

tijdens het plaatsen gaven de vakmensen advies wat wel en niet nuttig was om te doen. ongeacht of dit nu goedkoper voor jou uit kwam. de plaatsing werd netjes uitgevoerd en de werkvloer werd schoon achter gelaten

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie dakkapel

Supermooie dakkapel, wij zijn er erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
3

Helaas toch minder goed

Vooraf gingen de bespreking over aankoop dakkapellen prima. Vlotte gesprekken, alles hup geregeld. Voor of op de dag van de plaatsing kwam er niemand van Pronk voor controle/instructies. Naderhand kwamen we erachter dat de installatiejongens van de fabriek zelf komen en niet door Pronk worden aangestuurd. Twee dakkapellen geplaatst, helaas in 1 kamer hebben ze verzuimd een rotte balk weg te halen! Dus toen timmerman kwam voor afwerking merkte hij dit op. In de andere kamer was de balk wel vervangen. We hadden dit met Pronk uitgebreid besproken; de reden van nieuwe kapellen was houtrot! Pronk heeft ons niet goed geholpen hierna, de schuld werd meteen bij de fabriek gelegd, onze hele planning voor nieuwe vloer, afwerking door timmerman is in de war geschopt, heel vervelend. geen excuses, 'mevrouwtje, u moet begrijpen dat ….' en zo verder. Het was echt heel heel vervelend, zacht uitgedrukt. Uiteindelijk na twee weken! kwamen de jongens van fabriek om de balk te vervangen, vloer helemaal afgedekt, alsnog een buts in nieuwe vloer! hij liet de oude balk simpelweg op de vloer vallen! Onvoorstelbaar. De jongen die verantwoordelijk was de dag van installatie gaf de schuld aan zijn collega. Zo triest allemaal. Ik zou door dit hele gebeuren Pronk niet aanbevelen. De service was dus waardeloos. Uiteindelijk een halve sorry, nooit meer langsgekomen. En dan vergeet ik nog te zeggen dat op hun verzoek wij onze planning hadden vervroegd zodat zij een andere grote opdracht konden inplannen. Na heen en weer gepraat gingen ze akkoord met een korting die acceptabel was (zelf boden ze een schijntje aan korting terwijl alle voordelen voor veranderen van onze planning alleen voor hun waren!). Wij zijn schappelijk geweest. Waren ook van mening dat ondanks de stupiditeit van het plaatsen van kapel op rot hout, dit menselijk handelen is geweest. maar dat we vervolgens NUL hulp, service en zelfs een grote mond kregen….

 • Aanbevelen? Nee
9

Voortreffelijk

Er waren wat problemen met mijn buren die geen dakkapel over het huis wilde laten takelen. Er staat namelijk bij mij een enorme boom voor de deur. Uiteindelijk geen weerstand van de buren ervaren maar Gertjan was voor de zekerheid zelf even komen kijken. Hij heeft daar de tijd voor genomen ondanks alle drukte, zoals bij alle bouw- en bouwgerelateerde bedrijven momenteel.

 • Aanbevelen? Ja
7

Harde werkers welke niet bang zijn om op een schuin dak te werken.

Nu de extra is ruimte gerealiseerd, komen wij er achter dat in ons badkamer deel dat de ramen te laag staan, waardoor er in ons geval het frame van het hangend toilet 115 cm hoog is. Gelukkig heeft de vakhandel verlaagde frames te koop, wel 2 x duurder dan het normale model frame. Dus verkoper hou daar rekening mee wat de klant met de ruimte doet. Vriendelijke groet Martin Brouwer

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtige dakkapel

Het inmeten en het meedenken was fantastisch. Cor is telefonisch altijd bereikbaar voor vragen en komt altijd met een oplossing. Het resultaat mag er zijn. Een prachtige dakkapel! De mannen laten het wel een beetje rommelig achter. Ik denk dat, dat beter kan. Daarom 4 ipv 5 sterren.

 • Aanbevelen? Ja
10

prettig contact, uitstekende uitvoering.

aanbevelingswaardig

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Of ik Pronk zou aanbevelen? Zeker weten! Van de eerste afspraak tot de laatste service is het super geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed

nette aflevering , nette mensen die hardt werken en voorzichtig zijn met de spullen top bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en mooi werk geleverd, prettige communicatie.

De dakkapel is snel verwisseld, de nieuwe mooi afgewerkt, de oude fijn weggebracht. De inmeting blijkt precies goed te zijn. De afwerking is mooi, de uitleg over gebruik en onderhoud was prima. Ik weet nu wat nokvorsten zijn ....ook wat geleerd

 • Aanbevelen? Ja

Over Pronk Dakkapellen

Al 15 jaar hebben wij ervaring in dakkapellen. Pronk Dakkapellen is dé onafhankelijk dakkapellenspecialist van Nederland. Juist in deze tijd is het belangrijk om een gedegen en onafhankelijk advies aan onze klanten te kunnen geven, zonder hierbij afhankelijk te zijn van 1 specifiek product of merk. Door de samenwerking met meerdere dakkapel fabrikanten is er een ideaal product ontstaan. Natuurlijk bewaken wij hierin constant de kwaliteit en duurzaamheid van het te leveren product. Dankzij deze bedrijfsformule kunnen wij nu tegemoet komen aan ieders (speciale) verzoek. Denk aan nok verhogende dakkapellen, dakkapellen met metselwerk eronder … werkelijk alles is mogelijk! Ook voor het monteren van een Velux-dakraam kunnen klanten bij ons terecht. Het moge duidelijk zijn u kunt bij ons voor heel mogelijkheden terecht. Voor bijna elke portemonnee hebben wij een passende oplossing. Wij leveren door heel Nederland, maar door onze geografische ligging worden onze meeste dakkapellen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht gemonteerd.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd