Filters

9

Voortreffelijk

Er waren wat problemen met mijn buren die geen dakkapel over het huis wilde laten takelen. Er staat namelijk bij mij een enorme boom voor de deur. Uiteindelijk geen weerstand van de buren ervaren maar Gertjan was voor de zekerheid zelf even komen kijken. Hij heeft daar de tijd voor genomen ondanks alle drukte, zoals bij alle bouw- en bouwgerelateerde bedrijven momenteel.

 • Aanbevelen? Ja
7

Harde werkers welke niet bang zijn om op een schuin dak te werken.

Nu de extra is ruimte gerealiseerd, komen wij er achter dat in ons badkamer deel dat de ramen te laag staan, waardoor er in ons geval het frame van het hangend toilet 115 cm hoog is. Gelukkig heeft de vakhandel verlaagde frames te koop, wel 2 x duurder dan het normale model frame. Dus verkoper hou daar rekening mee wat de klant met de ruimte doet. Vriendelijke groet Martin Brouwer

 • Aanbevelen? Ja
8

Prachtige dakkapel

Het inmeten en het meedenken was fantastisch. Cor is telefonisch altijd bereikbaar voor vragen en komt altijd met een oplossing. Het resultaat mag er zijn. Een prachtige dakkapel! De mannen laten het wel een beetje rommelig achter. Ik denk dat, dat beter kan. Daarom 4 ipv 5 sterren.

 • Aanbevelen? Ja
10

prettig contact, uitstekende uitvoering.

aanbevelingswaardig

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Of ik Pronk zou aanbevelen? Zeker weten! Van de eerste afspraak tot de laatste service is het super geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed

nette aflevering , nette mensen die hardt werken en voorzichtig zijn met de spullen top bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en mooi werk geleverd, prettige communicatie.

De dakkapel is snel verwisseld, de nieuwe mooi afgewerkt, de oude fijn weggebracht. De inmeting blijkt precies goed te zijn. De afwerking is mooi, de uitleg over gebruik en onderhoud was prima. Ik weet nu wat nokvorsten zijn ....ook wat geleerd

 • Aanbevelen? Ja
8

Van A tot Z top geregeld

Het ging allemaal zeer voorspoedig. Inmeten is goed verlopen en dat maakt de montage een stuk makkelijker .in 3 uur tijd was de klus geklaard. We zijn er erg blij mee .

 • Aanbevelen? Ja
9

Servicegericht

Prima bedrijf die zijn afspraken nakomt.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

Volgens mij hebben ze te veel weggesleept wat volgens ons niet hoefde

 • Aanbevelen? Ja
10

Proffesioneel!

Erg tevreden over Pronk Dakkapellen. Communicatie is duidelijk en het dakkapel is netjes geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Denken mee. Goede prijs. Vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar

Wij hebben twee dakkapellen laten plaatsen door dit bedrijf met volle tevredenheid. Het project was overeenkomstig de afspraken uitgevoerd, met volle tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
8

Bekwaam, en volgens afspraak

Snel en netjes gewerkt door ervaren vakmannen..

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Prima geleverd en vlot klaar met plaatsen. Mijn dakkapel is mooier als de rest in de straat

 • Aanbevelen? Ja
8

Aanpassing dakkapel

Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen, waarbij 1 dakkapel te hoog geplaatst was. Ook al was het conform offerte, wij waren niet tevreden doordat we niet normaal naar buiten konden kijken en bijna de ramen niet open konden doen. Na overleg is de dakkapel later alsnog naar beneden geplaatst en helemaal conform onze verwachting. Enorm tevreden hoe dit is opgelost en nu kunnen we genieten van onze dakkapellen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig gedaan en prachtig mooi geplaatst.

Een hele fijne dakkapel prachtig afgeleverd en met grote zorg geplaatst. Een geweldig team dat de dakkapel supersnel heeft geplaatst, razendsnel, echt top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkwaliteit voor een zeer goede prijs

Vriendelijke mensen die meedenken en ook de monteurs waren vriendelijk.en meewerkend. Cor bedankt voor de service en je goede humeur in deze drukke tijd. Ook de kraanmachinist was geduldig en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super

Komen afspraken na, zorgvuldig, snel en netjes

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijne service, zowel voor als na de aankoop

Vanaf het eerste moment tot na de installatie van de dakkapel is er altijd fijn met ons mee gedacht. Zowel over de kwaliteit van de dakkapel als de service van de medewerkers zijn wij erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima waar voor het geld

Prima

 • Aanbevelen? Ja
10

2 super mooie dakkapellen geplaatst in 1 ochtend

echt super mooi en snel geplaatst, alles is perfect gelopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie dakkapel, goede begeleiding

Goeie ervaringen met Pronk. Vanaf het eerste contact tot (na) de plaatsing. Leuk contact, vlotte en duidelijke reacties. Inmeten ging ook prima, kwam een vriendelijk en deskundig persoon voor langs. Ook de mannen die de dakkapel kwamen plaatsen waren vriendelijk en goed in hun werk; Het resultaat is dan ook zeer geslaagd naar ons idee. Erg blij mee, mocht er nog een tweede dakkapel komen wordt het er ook zeker een van Pronk!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een goede keus!

Je weet dat je een goede keus hebt gemaakt als alle contactmomenten als prettig ervaren worden en alle afspraken duidelijk zijn, alvorens de dakkapel geplaatst is. Het logistiek van de hijskraan en de werkbus met aanhanger in de straat, verliep keurig. Als dan ook nog eens blijkt dat er vakmannen aan je huis aan het werk zijn en het eindproduct er mag wezen, kan je niet spreken van een verkeerde keuze. Een klein schade plekje in het kozijn werd ook al snel opgelost nadat ik dit aangeven had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld.

Bij het bezoek voor de offerte als enige van de aanvragen. Deels wat weghalen om de dakhelling goed te controleren. Afmetingen en alles opgenomen. Offerte gekregen en ik was enthousiast. Spannend duurde even voor plaatsen, maar goed dat is niet erg. De mensen komen om 8u smorgens aan, leuke gasten (victor en wesley, denken mee met een klein buitje erbij. Lekker doorgaan en ineens precies zoals aangegeven staat er ineens een dakkapel. Geen rare dingen snel geregeld volgens planning. Enige wat ik kan is aanraden.

 • Aanbevelen? Ja

Over Pronk Dakkapellen

Al 15 jaar hebben wij ervaring in dakkapellen. Pronk Dakkapellen is dé onafhankelijk dakkapellenspecialist van Nederland. Juist in deze tijd is het belangrijk om een gedegen en onafhankelijk advies aan onze klanten te kunnen geven, zonder hierbij afhankelijk te zijn van 1 specifiek product of merk. Door de samenwerking met meerdere dakkapel fabrikanten is er een ideaal product ontstaan. Natuurlijk bewaken wij hierin constant de kwaliteit en duurzaamheid van het te leveren product. Dankzij deze bedrijfsformule kunnen wij nu tegemoet komen aan ieders (speciale) verzoek. Denk aan nok verhogende dakkapellen, dakkapellen met metselwerk eronder … werkelijk alles is mogelijk! Ook voor het monteren van een Velux-dakraam kunnen klanten bij ons terecht. Het moge duidelijk zijn u kunt bij ons voor heel mogelijkheden terecht. Voor bijna elke portemonnee hebben wij een passende oplossing. Wij leveren door heel Nederland, maar door onze geografische ligging worden onze meeste dakkapellen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht gemonteerd.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd