Filters

10

Proffesioneel!

Erg tevreden over Pronk Dakkapellen. Communicatie is duidelijk en het dakkapel is netjes geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Denken mee. Goede prijs. Vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar

Wij hebben twee dakkapellen laten plaatsen door dit bedrijf met volle tevredenheid. Het project was overeenkomstig de afspraken uitgevoerd, met volle tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
8

Bekwaam, en volgens afspraak

Snel en netjes gewerkt door ervaren vakmannen..

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Prima geleverd en vlot klaar met plaatsen. Mijn dakkapel is mooier als de rest in de straat

 • Aanbevelen? Ja
8

Aanpassing dakkapel

Wij hebben 2 dakkapellen laten plaatsen, waarbij 1 dakkapel te hoog geplaatst was. Ook al was het conform offerte, wij waren niet tevreden doordat we niet normaal naar buiten konden kijken en bijna de ramen niet open konden doen. Na overleg is de dakkapel later alsnog naar beneden geplaatst en helemaal conform onze verwachting. Enorm tevreden hoe dit is opgelost en nu kunnen we genieten van onze dakkapellen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig gedaan en prachtig mooi geplaatst.

Een hele fijne dakkapel prachtig afgeleverd en met grote zorg geplaatst. Een geweldig team dat de dakkapel supersnel heeft geplaatst, razendsnel, echt top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkwaliteit voor een zeer goede prijs

Vriendelijke mensen die meedenken en ook de monteurs waren vriendelijk.en meewerkend. Cor bedankt voor de service en je goede humeur in deze drukke tijd. Ook de kraanmachinist was geduldig en vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super

Komen afspraken na, zorgvuldig, snel en netjes

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijne service, zowel voor als na de aankoop

Vanaf het eerste moment tot na de installatie van de dakkapel is er altijd fijn met ons mee gedacht. Zowel over de kwaliteit van de dakkapel als de service van de medewerkers zijn wij erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima waar voor het geld

Prima

 • Aanbevelen? Ja
10

2 super mooie dakkapellen geplaatst in 1 ochtend

echt super mooi en snel geplaatst, alles is perfect gelopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie dakkapel, goede begeleiding

Goeie ervaringen met Pronk. Vanaf het eerste contact tot (na) de plaatsing. Leuk contact, vlotte en duidelijke reacties. Inmeten ging ook prima, kwam een vriendelijk en deskundig persoon voor langs. Ook de mannen die de dakkapel kwamen plaatsen waren vriendelijk en goed in hun werk; Het resultaat is dan ook zeer geslaagd naar ons idee. Erg blij mee, mocht er nog een tweede dakkapel komen wordt het er ook zeker een van Pronk!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een goede keus!

Je weet dat je een goede keus hebt gemaakt als alle contactmomenten als prettig ervaren worden en alle afspraken duidelijk zijn, alvorens de dakkapel geplaatst is. Het logistiek van de hijskraan en de werkbus met aanhanger in de straat, verliep keurig. Als dan ook nog eens blijkt dat er vakmannen aan je huis aan het werk zijn en het eindproduct er mag wezen, kan je niet spreken van een verkeerde keuze. Een klein schade plekje in het kozijn werd ook al snel opgelost nadat ik dit aangeven had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld.

Bij het bezoek voor de offerte als enige van de aanvragen. Deels wat weghalen om de dakhelling goed te controleren. Afmetingen en alles opgenomen. Offerte gekregen en ik was enthousiast. Spannend duurde even voor plaatsen, maar goed dat is niet erg. De mensen komen om 8u smorgens aan, leuke gasten (victor en wesley, denken mee met een klein buitje erbij. Lekker doorgaan en ineens precies zoals aangegeven staat er ineens een dakkapel. Geen rare dingen snel geregeld volgens planning. Enige wat ik kan is aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Mooi product mooi afwerken

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk afgeleverd

Netjes er ingezet.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede communicatie!

Het gehele traject verliep voor spoedig en de communicatie is zeer goed. Vanaf het ee4ste contact voelde het goed en werd er goed geluisterd naar wensen en vragen. Het inmeten gebeurt nauwkeurig en er is altijd ruimte voor vragen. De offertes zijn zeer gedetailleerd en de uiteindelijke prijs is exact wat op de definitieve offerte vermeld staat, geen gedoe met onverwachte meer (werk)kosten etc. Het plaatsen verliep snel (één ochtend) en het timmerbedrijf dat de plaatsing verzorgde had duidelijk ervaring. Na het plaatsen wordt je netjes gebeld door Pronk om de plaatsing en het traject te bespreken. Kan maar twee minpuntjes bedenken, namelijk dat de kraan twee uur voor de doorgeven tijd arriveerde, dit leverde gelukkig geen problemen op maar kan vervelend zijn wanneer je bepaalde overlast/blokkeer tijden aan je buren doorgeeft. In plaats van redelijk precieze tijden door te geven is het misschien handiger om gewoon een dagdeel of vanaf tijd door te geven. Het tweede puntje is dat wij in de raamkozijnen enkele (zeer) kleine installatie butsjes hebben aangetroffen in de raamlatten, toen wij dit in het nagesprek aangaven werd er niet echt op gereageerd. Nu is de schade minimaal maar misschien is het een idee om daar wel iets mee te doen richting het timmerbedrijf die de raamlatten tijdens de plaatsing heeft verwijderd en teruggeplaatst (standaard ivm hijskrachten op de ramen). Tot nu toe lekt er niks dus over de communicatie omtrent nazorg kunnen wij geen oordeel geven, echter wanneer dat hetzelfde gaat als het traject vanaf de zoekopdracht tot de plaatsing dan moet dat ook wel goed gaan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer prettige partij om mee samen te werken.

Vanaf de offerte aanvraag tot aan de laatste puntje op de "i" prima bereikbaar en meedenkend in oplossingen. Op de offerte aanvraag werd snel gereageerd en een zeer vriendelijke verkoopmedewerker heeft goed de tijd genomen om onze aanvraag door te spreken. Snel daarop volgde de overzichtelijke offerte en na vergelijk met andere offertes concluderen wij dat Pronk Dakkapellen keurig marktconform werkt. Voor het inmeten is goed de tijd genomen en uit de kritische vragen die gesteld werden en de gegeven adviezen werd bevestigd dat de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staat. De monteurs die de dakkapel geplaatst hebben waren zeer correct en vriendelijk, mensen die duidelijk ervaring en plezier in hun werk hebben en die goed op elkaar ingespeeld waren. De dakkapel stond er dan ook met een paar uur op en wij vinden het resultaat dan ook prachtig. Achteraf was er nog een kleine aanpassing te maken en men heeft dat zeer snel en adequaat opgepakt en binnen drie werkdagen en zonder enige tegenspraak werd dit dan ook opgelost. Wat even onduidelijk was, maar verder voor ons op geen manier nadelen heeft opgeleverd was dat de dakkapel door een derde partij is geleverd. Pronk Dakkapellen krijgt van ons een dikke duim omhoog! Prettige communicatie, fijne mensen, prachtig product en uitstekende service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel blij mee!

Ondanks de regen en harde wind is onze dakkapel keurig netjes geplaatst. Hij is prachtig en zowel van binnen als van buiten mooi afgewerkt. Ook tevreden met het contact vooraf en na plaatsing ben ik gebeld of alles naar wens was verlopen. Zoals het hoort! Ik zou Pronk Dakkapellen zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
8

De plaatsing ging geheel volgens plan en het eindresultaat is goed.

De plaatsing begon 's ochtends rond 7:00 en vlak na de middag was de dakkapel geplaatst. De zolder werd redelijk schoon opgeleverd zoals je kunt verwachten na de uitvoering van zo'n bouwproject. Het eindresultaat is goed, ik ben tevreden over de levering. Voor een hogere waardering had ik een iets andere techniek voor de afwatering gewaardeerd. Nu heb ik links en rechts naast de dakkapel een loodslab. Da's visueel minder mooi maar natuurlijk net zo functioneel.

 • Aanbevelen? Ja
8

In een paar uur tijd een zee aan ruimte er bij voor vele jaren!

In het voortraject verliep alles heel soepel. We werden zelfs nog een keer voor de zekerheid gebeld of alles nog klopte qua kleuren en uitvoering in ramen e.d. voordat de dakkapel definitief in productie ging. Zodoende stond er ook in een ochtend tijd een mooie dakkapel geheel naar onze wens!

 • Aanbevelen? Ja
7

Prettige en duidelijke communicatie, de uitvoering verliep niet vlekkeloos, maar tevreden over het e

Prettig bedrijf om mee samen te werken en hele duidelijke en vriendelijke communicatie. Helaas bleken er op de dag van uitvoering toch wat dingen niet volgens afspraak te lopen. Sommige dingen konden verholpen worden en over andere onderdelen moest het plan gewijzigd worden. Hierdoor moesten de mannen nog een extra dag terugkomen. Gelukkig konden ze het twee dagen later al afmaken. Het eindresultaat van buiten is prachtig, mooier dan de andere dakkapellen in de straat. Binnen vonden we er wel wat brede kieren tussen zitten die we nu dichtgekit hebben, dus het ziet er inmiddels prima uit. Kreeg het idee dat niet al het ingehuurde personeel even ervaren en behendig was in de uitvoering en vermoed dat hierdoor ook deels vertraging is opgelopen en niet alles even vlekkeloos verliep. Uiteindelijk is alles opgelost en het is een prima en net bedrijf om je klus aan uit te besteden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en scherp en goed

Mooi dakkapel geleverd gekregen. Scherp in prijs en goede kwaliteit kozijnen van bekend merk

 • Aanbevelen? Ja
10

Top dakkapel voor een goede prijs!

Na diverse mensen over de vloer te hebben gehad voor een offerte hebben we voor Pronk Dakkapellen gekozen. Een goede prijs, maar ook goed meegedacht een gelijk een goed gevoel. Nu de dakkapellen er op zitten blijkt dat we de goede keuze hebben gemaakt. Dakkapellen zien er super strak uit, top! Twijfels je, maak zeker een afspraak want wijs ik dik tevreden!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd