Top ben zeer te roepen over dit bedrijf! Jammer dat ik geen foto toe kan voegen
Het kozijn is goed geplaatst. Alleen jammer dat alle het rotzooi niet even mee op geruimd werd op het platdak en het het dakje onder het raam.
grote schuifpui laten plaatsen in appartement! middels een grote kraan naar boven gehesen. perfect! oude pui meegenomen! super gaaf kozijn! vakmensen daar,echt aan te bevelen aan iedereen
Marco, het was zeer prettig met je samen dit niet alledaagse project te hebben mogen uitvoeren. Bedankt! Team Horsten
Na de brand die ons sportcentrum geheel verwoestte, heeft Horsten Kozijnen zich meteen open gesteld om te helpen. Met de turbo er op heeft het personeel, in no time, ons tijdelijke pand aangepast. Helemaal top wat hier gebeurde. Niemand hoeft te vragen wie straks in de nieuwbouw de kozijnen mag leveren! Geweldig bedrijf!
de klachten zijn uiteindelijk goed opgelost. Het duurde wel wat lang en de communicatie intern en naar de klant toe kan beter.
Hallo Maroesja, Bedankt voor de feedback! We hebben de feedback in het team besproken en we hebben nu verbeteringen doorgevoerd. Groeten, Team Horsten
We hebben Horsten Kozijnen een dakkapel laten zetten op onze woning. Vriendelijk en kundig personeel zorgde voor een prachtig eindresultaat.
Alles is perfect gelopen houden zich netjes aan de afspraak een nadeel vind dat ze een dag Van te voren kunnen mailen of bellen dat ze de volgende dag komen ivm voorbereidingen dit is een klein minpunt verders geweldig
Prima service!!! Alles super mooi en goed gemaakt!
Prima kwaliteit voor goede prijs
Vakkundig en klantvriendelijk. Netjes afgewerkt en alles netjes opgeruimd. Nazorg ook prima en snel.
Schuifpui in een halve dag netjes geplaatst, ondanks wat hindernissen om de pui in de achtertuin te krijgen. Erg tevreden over de schuipui en Horsten.
Renovatie dakkapel is prima verlopen had niet beter kunnen gaan. Prima voorlichting en advies. Levering en montage perfect alles afgeleverd zoals afgesproken. Horsten Kozijnen prima werk geleverd.
Super goede service en leuke jongens die heel netjes hebben gewerkt! Zeker een AANRADER !
Vanaf het moment dat we afspraken konden maken met de firma Horsten, liep alles volgens de gemaakte afspraken. De practische uitvoering verliep vlekkeloos, met goede en vriendelijke werklui.
Prima bedrijf om in huis te halen. Secuur, flexibel en klantgericht.
Prettige zaken gedaan. Materialen waren op tijd en conform afspraak.
Op de eindnota is niet de eerdere aanbetaling vermeld.
Erg goed te woord gestaan zowel voor, gedurende als na de klus. Monteurs hebben keurig werk geleverd en ook zeer netjes gewerkt, waren erg vriendelijk en heb om ze kunnen lachen. Erg jammer dat er na ruim 1 week een dreigement nodig was om de glasbok uit onze tuin verwijderd te krijgen. ( ik begrijp dat jullie hier niet volledig voor verantwoordelijk zijn)
bedankt voor uw reactie, onze excuses voor het ongemak. We hebben onze glasleverancier hierover aangesproken.
vakmensen die hun afspraken nakomen en uitstekend werk afleveren
gemoedelijk en vakkundig bedrijf