De dakkapel is perfect geplaatst alleen is er niet overal rond het kozijn voldoende purschuim gespoten want nu het wat kouder begint te worden voelde ik op een paar plaatsen wat tocht. Heb dit inmiddels zelf verholpen door wat extra purschuim op deze plaatsen te spuiten.
Prima service. Afspraak worden nagekomen en de montage subliem. In een paar uur tijd was het karwei klaar. Ik heb eerder kozijnen laten vervangen maar dat ging niet zo makkelijk als bij Horsten. Daarbij keurige afwerking. Ik heb zelf niets hoeven te doen.
prima service, netjes geplaatst, geen enkele klacht
Geen flauwekul , geen fratsen , Gewoon kwalitiet en vakwerk !
Ik kom eerdaags nog even langs want 1 Trespa plaat zit wat scheef. Rest keurig. Graag had ik met de monteur op t einde nog alles langsgelopen maar zij werden te snel op volgende klus ingepland.
Geweldig geholpen bij onze keuze door Leo. Fijne mensen voor de montage. In 1 woord TOP!
Goed en netjes werk afgeleverd.
Echte vakmensen met liefde voor het vak, klant en resultaat!
Initiële gesprekken waren prettig, gegeven advies leek prima. Echter hebben ze een deur niet opgemeten en bij plaatsing bleek deze dan ook niet de juiste maat. Deze moest opnieuw geproduceerd worden en op een later moment geplaatst. Initiële werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd, bij de "verlaatte" werkzaamheden was dat niet het geval. Flinke schades aan de geplaatste elementen, loshangende isolatie aan de buitenkant en het sluit allemaal net niet aan. Na hierover contact op genomen te hebben, hebben ze een keer vlug over de schade heen geschuurd zodat het niet meer zwart was, maar aangezien het een gladde afwerking was is het niet echt opgelost te noemen. Zwarte kras is wel vervaagd maar niet weg, en een doffe plek is er voor terug gekomen. Echter omdat de factuur al betaald was nooit meer iets van Horsten mogen vernemen...
Zeer klantgericht en nuttig advies. Voor de tweede keer gekozen voor dit bedrijf. Goede en hele fijne werknemers gehad. Chapeau!!
erg prettig samenwerken
hoge score. verdiend.tienen geef ik nooit. gr jan en ria de beer
Goede ervaring en een prachtige veranda.
Montage was opzich prima op een min puntje na maar dit is netjes opgelost. Maar vind wel dat ze het zaagsel binnen beter op kunnen ruimen aangezien het bed van onze kinderen net muizenhokken waren wat ze achter lieten.
Communiceren blijft een ding, afspraken die je met die gene maakt die de offerte maakt en komt op nemen. Worden niet of nauwelijks overgenomen door die gene die definitief komt meten. En als je met de klant afspreekt dat er lift komt zodat de kozijnen en bouwmaterialen niet over de trap hoeven. En die komt vervolgens niet is niet prettig.
Duidelijk te merken bij de laatste montage dat het die keer ingehuurde krachten waren die kozen voor andere oplossingen dan de vaste medewerkers.
Afwerking was wat slordig, maar is alsnog goed opgelost.
Dakkapel laten zetten, perfect gemaakt... zeker aanrader voor een dakkapel en voor kozijnen!!
Horsten heeft ons een prima product geleverd en ons uitstekend geholpen bij het plaatsen en stellen van de kozijnen.
Snelle levering,goed advies en vakkundige montage.Alleen missen we nog 1 hor voor onze ramen ,we hadden er 3 besteld en er waren er maar 2 geleverd.Daar wachten we nog op,nu ongeveer 1 maand .