Voorlichting gebeurde op een zeer vriendelijke manier, helder en duidelijk. Communicatie als bijzonder prettig en vriendelijk ervaren. Montage, mannen werkten met kennis van zaken. En lichten vragen op een prettige en zeer deskundige wijze toe.
Gewoon goed
Tijdens installatie waren 2 kozijnen in verkeerde kleur. Naderhand wel goed geregeld.
Bevelen zeker aan!. Heel erg vriendelijke monteurs die zeer hard en uiterst netjes hebben gewerkt. Communicatie was zeer prettig/ongedwongen.
Gewoon goed.
Verkeerde levering. Uiteindelijk goed opgelost.
Prima. Offerte zou iets gedetailleerder kunnen.
Prima bedrijf. Er wordt goed meegedacht.
Erg blij met het eindresultaat.
Zeer blij met het mooie eindresultaat
Zeer prettig bedrijf met top producten
Prima bedrijf. Goede kwaliteit en prijs.
Zeer blij met het eindresultaat