Gewoon goed
In de winkel prima De monteurs gedroegen zich alsof ze op bouwplaats waren ipv te gast bij bewoner, ongevraagd radio keihard aan, schreeuwen en joelen in de achtertuin. Schaamde me kapot voor m'n buurt
Goede service, goede klantvriendelijkheid. Montage werd uitgesteld, maar er werd direct meegedacht over een passende oplossing. Erg tevreden over het algemeen.
Goede voorlichting, mooi materiaal, doen wat beloofd wordt. Ook na de plaatsing goede service. Voor een volgende klus gaan we zeker weer terug.
Montageploeg heeft uitstekend werk verricht, ondanks de slechte weersomstandigheden. Onze indruk was wel dat de gehele montage en afwerking tekort ingepland was( werd ook door de montagemedewerkers gezegd)
Alle afspraken nagekomen, goede service. Ik heb 3 kunststof deuren 2 van ALKU en 1 van een andere firma, kwaliteit van ALKU is beduidend beter.
Plaatsing eerdere schuifpui is qua geluidsdichtheid ernstig tegengevallen. Eerdere e-mail hierover is niet beantwoord. Nu we de geluidsdichtheid van de ramen beleven is de slechte dichtheid des te storender.
Opnieuw (2e maal) is alles volgens afspraken en prima verlopen
Bijgeleverde hor zit te strak i.d. sponning waardoor (te veel) kracht op de handel moet worden gezet om het raam te sluiten.
We zijn zeer tevreden met Alkuplus. Super kwaliteit alles ziet er netjes uit.
Communicatie: was perfekt helder en duidelijk. Montage: De mannen werkten uitstekend Showroom: De Showroom in Middelburg is echt fantastisch Aanbevelen: We zijn vol lof over jullie !
Alles is zeer goed en prettig verlopen.
Voorlichting gebeurde op een zeer vriendelijke manier, helder en duidelijk. Communicatie als bijzonder prettig en vriendelijk ervaren. Montage, mannen werkten met kennis van zaken. En lichten vragen op een prettige en zeer deskundige wijze toe.
Gewoon goed
Tijdens installatie waren 2 kozijnen in verkeerde kleur. Naderhand wel goed geregeld.