Klantvriendelijk, betrouwbaar, degelijk en duurzaam product, professioneel
Na eerste aanvraag werd de offerte onvolledig opgemaakt. Dat is daarna volledig hersteld. Medewerker was niet geheel op de hoogte van de mogelijkheden tot afwerken, zodat de totale offerteprijs naar beneden kon worden bijgesteld. Bij montage van de dakkapellen zijn door de monteurs ter plaatse beslissingen genomen die in twijfel kunnen worden getrokken. Daarbij is één van de dakkapellen is niet waterpas gemonteerd
Na wat omzwervingen en producten gezien te hebben kwamen de producten, dienstverlening, vakmanschap en offerte er zeer positief uit. Eerlijk en- vakkundig werd alles uitgelegd . Ook bij de montage ging het zoals afgesproken en de monteurs werkten erg netjes en nauwgezet. Al met al ben ik zeer tevreden over het geleverde werk en het kozijn met tuindeuren zien er geweldig uit. Zeker een bedrijf die ik bij ieder kan aanbevelen
Attente en vakkundige opvang bij eerste bezoek. Tijdige offerte conform afspraken. Zeer kundige mensen voor opmeting en latere montage. Verbeterpunt: terugkoppeling monteurs naar verkooporganisatie en verkooporganisatie naar administratie i.v.m. verrekening afgesproken stelpost.
Offerte op 11.11.2016 ontvangen.Jammer dat het e.e.a.( de fouten U bekend inlezen tekening Het spiegelen) verkeerd is gelopen waardoor de uiteindelijk de laatste betaling pas op 11.05.2017 is gedaan. Dus een half jaar wat wel lang en niet verwacht omdat de toezeggingen andres waren.Het zou tusssendoor verholpen worden.Is het waar dat er nog een onderhoudsmiddel geleverd wordt als opdracht uitgevoerd is ??? Kwaliteits product ,afwachten. Tijd zal het leren.
Heel goed geholpen. Er werd over alles meegedacht en advies gegeven. Kunststof kozijnen en dubbel glas bevallen prima. Een paar dingen zoals o.a. verkeerd glas en nog een paar kleine dingen die niet goed waren, maar die probleempjes zijn intussen verholpen.
goed meedenkend bedrijf wat zeer klantgericht werkt in een woord samengevat;.... top!!!
raamkozijn in gevelpunt schuur paste perfect staat keurig
Nette behandeling , vakkundig personeel ,werken volgens afspraken.
De montage gaf ik een zes, want wat minpunten bij het afzagen en afkitten. Ietwat nonchalance waardoor verschillende dingen niet goed aansloten.(b.v. Onder vensterbank ) De kwaliteit van de producten geef ik nu een acht. Maar uiteraard is dit iets wat pas op de langere termijn goed beoordeeld kan worden.
Goede ervaring met kennis vakmanschap. Vriendelijke monteurs, goede vakmensen en klantvriendelijk. Uiteindelijk een mooi resultaat.
Goede afspraken ,snelle levering,vriendelijke verkoper en goede montage ploeg.
Niets op aan te merken,goed product!!
Mijn ervaring is goed zijn er andere kozijnen nodig kom ik weer terug