We hebben nu voor de tweede keer een opdracht gegund, en beide keren niet goed verlopen. De eerste keer nieuwe voordeur besteld. Ik zag gelijk dat die niet goed was. Dus de nodige trammelant. Deze moest de andere kant opdraaien. Nu raam voor bovenverdieping besteld. Oude raam er uit. Het nieuwe raam was te groot ,dus verkeerd ingemeten. Er moest dus enkele centimeters van buiten en binnenmuur gesloopt worden. Met tot gevolg dat er op later tijdstip de muren opgeknapt moesten worden. Behang behoorlijk beschadigd was het gevolg. En moesten i.v.b.m. vastgestelde het nodige gereld worden. Wat mij tegenvalt ,geen taal of teken in wat voor vorm vanuit Tilburg een excuus. Moet toch weer behangen worden. Vandaar een vraagteken wat ik moet aanbevelen naar derden . Zie vraag het aanbevelen.
alku maakt mooie kozijnen en produkten, maar bij ons is het inmeten en de uitvoering best wel vaak misgegaan Ik weet dat het niet mmevalt om bij een jaren 3o huis het goed in te meten maar als je voor een erker met 3 kozijnen daar drie keer voor terug moet komen is dat veel.
Komen niet hun afspraken na. Moet steeds maar bellen al twee maanden bezig.
Kozijnen en deur in Middelburg gekocht allemaal prima in orde e.e.a. geplaatst door Tilburg en qua afwerking heel bedenkelijk door kieren en naden geen gezicht.
Vriendelijke ontvangst in winkel Middelburg. Montage goed verlopen.
Fijne interactie vanaf het begin. Vooral fijn dat we direct een offerte kregen. Kozijnen zijn super en de vakmannen ter plaatsen erg aardig en kundig. Werd goed meegedacht, en niet te flauw met oplossingen. Betreft een vakantie woning in Zeeland, alle kozijnen rondom vervangen. Erg blij voor Alku gekozen te hebben.
Vakmensen die netjes en snel werken
Helaas een slordige afwerking van de montage. Dit aangekaart waarna nog een bezoek heeft plaatsgevonden waarbij de punten opgelost zijn.
heb een klacht ingediend i.v.m. de afwerking. is in tweede instantie met goedkeuring van verkoper door een derde persoon opgelost.
Prima product, montage uitstekend, vriendelijke bejegening, administratie matig.
We zijn zeer tevreden. Zijn goed en klantvriendelijk geholpen
Wat is er niet mis gegaan... bij het opmaken van de offerte wordt er niet de moeite genomen om ter plaatse te komen kijken, terwijl ons huis absoluut geen standaard huis is.. Met als gevolg dat tijdens en na het inmeten nog veel dingen zijn aangepast. Hierdoor gingen er verschillende versies van onze offerte in jullie systeem bestaan. Hierdoor zijn de verkeede kozijnen besteld en geleverd, en konden alleen de voor en zijkozijnen geplaatst worden. Er zouden nieuwe kozijnen besteld moeten worden. Dit was op 20 september. Wij hebben toen uitdrukkelijk aangegeven dat we de nieuwe kozijnen voor 1 november geleverd wilden hebben, omdat het na deze datum voor ons zo goed als onmogelijk is om een vrije dag op te nemen, wegens veranderingen in het werk. Er is ons toen beloofd hier alles voor te doen. Hierna volgen weken van complete stilte, geen enkele communicatie van jullie kant, of dit haalbaar is. Terwijl dit toch meteen duidelijk moet zijn .... Wij gaan uit van geen nieuws, goed nieuws. Half oktober willen wij toch wel eens iets weten, horen. En wij nemen zelf contact op met jullie. Tot onze grote teleurstelling blijkt nu dat 1 november niet haalbaar is. Pas op 16 november worden de kozijnen achter geplaatst. Gelukkig kon dit op een vrijdag, de vrije dag van mijn vrouw. Er was die dag één kapotte glaslat, die zouden ze zo snel mogelijk komen vervangen en dan zouden ze gelijk op ons verzoek het cilinderslot van onze voordeur aanpassen. Na een aantal weken komt een werknemer langs met de nieuwe cilinder en de glaslat. Beide niet goed: glaslat te klein en de cilnder verkeerd om. Uiteindelijk arriveren op 21 december de goede glaslat en cilinder. Vrijwel gelijk na het vertrek van jullie werknemer komt via de e-mail, een niet te ontcijferen, factuur binnen. Dit kunnen jullie dus wel vlot en snel. Na een protestbrief over deze onbegrijpelijke factuur ontvangen we begin januari een duidelijkere factuur. Wij zijn zeer ontevreden over de gehele gang van zaken en voornamelijk over de slechte communicatie en vakbekwaamheid van jullie kantoormedewerker. De vakmensen die bij ons terplekke de kozijnen hebben gezet, daar zijn we wel tevreden over. Aardige mannen, die hard en netjes gewerkt hebben.
Prima service, alles naar wens gegaan, zowel voorbereidingen als montage.
We zijn gewoon zeer tevreden over de manier waarop alles is afgehandeld. Nogmaals hartelijk dank. We krijgen complimenten van veel mensen.
Eindelijk een bedrijf dat zijn beloftes nakomt.
Niet tevreden
Zeer tevreden over alles, de correcte afhandeling door Erik en de plaatsing van de kozijnen door de "mannen" uit Souburg was super. Ik zal ook een review plaatsen.
Alles was perfect alleen de officieele tekening klopte niet helemaal
klantvriendelijk en hebben top monteurs die alles netjes achterlaten en mocht er iets zijn dan lossen ze dit netjes op.