ervaren personeel leveren en plaatsen horren kleine tip; wel jammer dat we zelf de stickers moesten verwijderen (lijm op aluminium) toen de horren er al in zaten, had ook gelijk gekund maar was vrij snel gedaan.
Snelle levering en na klacht ook snel herstel
Snelle en correcte afhandeling van mijn vraag
Fijn dat er bij een vraag van een leek wordt meegedacht over wat handig, werkbaar, en practisch is, zonder onnodige kosten
Onlangs rolgordijnen en een raamhor laten leveren door Tisaco. Na een eerste oriëntatie in de showroom vond het adviseren, opmeten en uiteindelijk ook installeren bij ons thuis plaats door dezelfde persoon, hetgeen door vakmanschap en ervaring tot een prima eindresultaat heeft geleid. Compliment voor Tisaco.
De medewerkers van Tisaco hebben bij ons in de huiskamer een PVC vloer gelegd. Het was nogal een uitdaging omdat er tussen de kamer en de gang een glazen deur zat, en het dus wel gelijk moest lopen met de stenen vloer in de gang en keuken. Tot 2x toe zijn ze van te voren komen meten maar uiteindelijk bleek de vloer een paar millimeter hoger te komen dan gepland. Niks aan te doen en we moeten wel benoemen dat de monteurs ter plekke het netjes hebben opgelost en ervoor hebben gezorgd dat wij toch tevreden zijn met het resultaat.
Goed werk geleverd.
Snel en netjes afgeleverd, top!!
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben de marmoleum vloer en raamdecoratie gekocht bij tisaco.
Fijn persoonlijk contact, groot assortiment en mooie producten.
Zeer snelle offerte, inmeten en montage.
Een vakkundige en aardige monteur...die alles netjes achter liet..
De glaszetter was inorde. Vakkundig en en prima in de omgang. Alleen de man die kwam opmeten vond ik wat stug en minder prettig.
Super Service en heel vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor een goed advies
We zijn al lang klant en dat heeft met vertrouwen en deskundigheid te maken
Snelle levering, vakkundig geplaatst
Ik zal dit bedrijf zeer zeker aan iedereen aanbevelen
competent en attent personeel. ruime sortering, afspraken worden stipt nagekomen. Eindresultaat is heel goed.
Beleefd aan telefoon, in de zaak en bij mij thuis. Komen gemaakte afspraken na. Geven tips.
Correct in afspraken, vriendelijk personeel.
voortraject perfect, uitvoering perfect, communicatie perfect
Zeer goede bediening en uitleg en verdere afhandeling van de aankoop
Prima service en kundig personeel
Ik kom hier steeds weer terug voor gordijnen, vloerbedekking, verf en behang.
Thermiekstraat 6
6361 HB Nuth
Tisaco Bouwen & Wonen is een gevestigde naam als het gaat om bouwen en wonen. Al meer dan vijftig jaar realiseren wij kleine en grote verbouwingen voor bedrijven en particulieren. Elke project start bij Tisaco met een gesprek met een interieurstylist en bouwkundig adviseur. Zij vertalen uw woonwensen perfect naar een compleet woonplan, van kleuradvies tot materiaalgebruik en verbouwingsplan. Deze plannen kunnen wij tevens voor u visualiseren middels moodboards, kleur- en materiaal samples en 3D schetsen. Naast een goed advies bieden wij tevens de mogelijkheid om de werkzaamheden uit te laten voeren door onze vaklieden. Kortom: u heeft steeds één aanspreekpunt en u wordt volledig ontzorgd.