Uitstekend en vriendelijke werknemers.Ben zeer tevreden ook over het product.
Goede deskundige adviezen
Aardige, meedenkende medewerkers.
Vriendelijk, goed geholpen en vaardig personeel
Alles netjes en op tijd.
TOP !!
Heel professionele service. Wij zijn heel blij met onze raam decoratie. Goed communicatie en snel besteld, gemaakt en behangen. Een aanrader!
Goed advies en snelle levering.
Goed advies, service en klantvriendelijkheid.
Tisaco Bouwen en Wonen heeft mijn appartement nagenoeg helemaal gerenoveerd. De afspraken ze zijn heel goed nagekomen. Als er plotseling een probleem was werd dit gelijk besproken door de betreffende medewerker me de verantwoordelijke uitvoerder en mij en werd gekeken naar de best mogelijk oplossing voor de klant (mij). Ik ben uiterst tevreden over Tisaco bv. Dit betreft zowel Bouwen en Wonen als de tak Woninginrichting.
Tijdsplanning werd goed aangehouden en er werd op deskundige wijze en netjes gewerkt.
Fijne leverancier die afspraken nakomt.
Behulpzaam, snelle levering en installatie.
Meerdere artikels gekocht. Uiteenlopend van verf tot zonnewering tot gordijnen. Altijd zeer goed te woord gestaan. Zeer hoogwaardige producten.
Afspraken die werden gemaakt werden ook volbracht. En netjes gewerkt.
Zeer deskundige advies en montage !
Duettes besteld en laten plaatsen door Tisaco. In eerste instantie wat problemen met installeren, maar gelijk de volgende dag opgelost door een andere medewerker. Uitleg bij handmatige duettes had wel uitgebreider gemogen, hierdoor nogmaals iemand moeten langs komen voor toelichting. Over het algemeen wel super goede service en vriendelijk personeel!
Vriendelijk , deskundig personeel Snelle service Meedenken
Deskundig advies in winkel en aan huis. Vakkundige montage en goede prijs kwaliteit verhouding.
Vriendelijk en professionele medewerkers. Nemen de tijd en adviseren goed. Komen ook thuis kijken en denken goed mee.
Deskundig advies.
Op showroom met mijn vrouw door verkopers goed te woord gestaan en zeer vriendelijk geholpen met advies. Uiteindelijk eerste keus in vloer gedaan in pvc dry back. Afgesproken dat latere levering ivm kortingsactie geen probleem was. Tevens gingen we ook de raambekleding en behang nog uitzoeken. Offerte aangevraagd van de vloer en deze ook gekregen. Er werd gevraagd naar aanbetaling van 25%, welke ik te hoog vond. Hierover en een meet moment op de bouw met medewerkster telefonisch over gesproken. Zij zou laten terugbellen. Aldus werden we door mannelijke medewerker teruggebeld om deze twee punten door te nemen. Gelijk kort, dat vloer vanwege levering in maart( oplevering appartement) in zijn geheel betaald moest worden. Meetmoment op vrijdag was probleem en hij zou hierover op vrijdag terugbellen. Hij kwam echt niet vriendelijk over. Zijn nooit gebeld geworden over meetmoment door hem. Later ivm niet levering door collega winkelier van onze uitgezochte vloer, alleen de vloer noodgedwongen bij Tisaco gekocht en laten leveren bij collega winkelier, waar we de rest hebben uitgezocht en die ons ook de vloer( ook nog goedkoper) deed leggen. Jammer dat een collega van de andere het verpest heeft.
Goede kennis van elektrische bedienbare gordijnen en rolgordijnen.
Goede hulp, vriendelijk personeel, goed en kundig advies.
Tisaco Bouwen & Wonen is een gevestigde naam als het gaat om bouwen en wonen. Al meer dan vijftig jaar realiseren wij kleine en grote verbouwingen voor bedrijven en particulieren. Elke project start bij Tisaco met een gesprek met een interieurstylist en bouwkundig adviseur. Zij vertalen uw woonwensen perfect naar een compleet woonplan, van kleuradvies tot materiaalgebruik en verbouwingsplan. Deze plannen kunnen wij tevens voor u visualiseren middels moodboards, kleur- en materiaal samples en 3D schetsen. Naast een goed advies bieden wij tevens de mogelijkheid om de werkzaamheden uit te laten voeren door onze vaklieden. Kortom: u heeft steeds één aanspreekpunt en u wordt volledig ontzorgd.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.