Vriendelijk, goedkoop & snelle levering

Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, snelle levering, zeer nette jonge man die bezorgde. En voor een goede prijs!

Prima prijs en nette snelle levering

Ik vond mijn Knauff isolatiemateriaal hier voor een prima prijs. Levering was zoals beloofd de volgende werkdag. Netjes op een pallet. Top.

Makkelijk te verwerken en op te ruimen.

Materiaal laat zich eenvoudig op maat "snijden" (in mijn geval met een Knauff isolatie mes) en laat weinig losse vlokken achter. Na een dag werken met het materiaal heb ik geen last gehad van jeuk door glaswol deeltjes (met dank aan een wegwerk overall en handschoenen). De geïsoleerde ruimte voelde direct een stuk behaaglijker, en heeft zich met tropische temperaturen ook goed gehouden. Extra plus voor de uitstekende geluidsisolatie.

Levering was volgens afspraak top Alleen wat ik raar en jammer vindt is als je kiest voor betalen bij levering, dat dat alleen contant kan Vind het nog al grote bedragen om contant thuis te hebben Pinnen bij de chauffeur zou ik wel zo fijn vinden

Prima te verwerken

Goede verhouding prijs kwaliteit

Uitstekende service, snel en heel klantvriendelijk.

Wij maakten zelf een fout in de bestelling Ondanks dat de bestelling in vakantie viel en telefonisch contact niet mogelijk was werd alles keurig hersteld voor ons per mail.

Snelle service, duidelijk met de subsidie codes

Snelle service, duidelijke website en handig met die subsidie codes

Perfect geleverd volgens afspraak

Perfect geleverd volgens afspraak

Top ok ben er erg blij mee

Goede prijs

Derde keer een bestelling geplaatst. Helemaal blij. Komen afspraken na en levering loopt goed.

Service was perfect. Jammer dat de gevraagde factuur met naamswijziging nog niet binnen is.

De meegeleverde schroeven waren aan de korte kant. Verder heb ik mijn twijfels af alle kieren goed genoeg dicht zijn. Vooral van verbinding plaat op plaat zou lekkage kunnen ontstaan. Het pakket was overigen prima compleet.

de bezorger/chauffeur was zeer attent, ondanks ons moeilijk bereikbare huis deed hij al het mogelijk

prima service van de chauffeur, ondanks ons niet voor vrachtauto's bereikbare huis.

Goede isolatiemateriaal en super service!

17 Rollen met Knauf Naturoll 035 | 170mm dik - rol a 580mm breed (Rd 4,85 m²,K/W) besteld en na een telefoontje was het mogelijk de volgende ochtend al bij het bedrijf in Stadskanaal op te halen. Allemaal zeer vriendelijke werknemers daar en snel geholpen. Top. Bij de volgende klus ga ik zeker weer hier bestellen.

Prima, verkeerde levering is snel opgelost

Helaas de verkeerde isolatie ontvangen (wel na 12u besteld en de volgende werkdag al geleverd). Dit werd na een telefoontje meteen opgelost. De volgende werkdag stond de juiste isolatie voor de deur. Prima service.

Echt super materiaal

Alles ging geheel makkelijk je kan het eenvoudig bestellen en het wordt op de afgesproken dag bezorgt en nog voor de deur afgezet. Ik zal het zo weer bestellen Mvg

Top!

Prima service, pakket op afgesproken tijd voor de deur bezorgd goed verpakt en onbeschadigd. En wat de prijs betreft, ik dacht dezelfde PIR-platen bij mijn bouwmarkt te gaan halen, maar dat scheelde zoveel dat ik een dief van mijn eigen portemonnee zou zijn.

Uitstekende webshop

Goede webshop en assortiment. Een eerste -bij nader inzien verkeerde- bestelling snel en zonder problemen geannuleerd en gerestitueerd. Daarna nogmaals opnieuw en vervolgens snel geleverd. Top!

Goede service en snel geleverd

Fijn contact met Ruben en alles netjes en snel geleverd.

Prijzen zijn marktconform

Goede prijzen, heldere website en zeer snel geleverd

Snel goed en goedkoop

Makkelijk bestellen snel geleverd

Klasse spul

Service top netjes voor huis afgezet. De iso zelf is fijn om mee te werken , goed te snijden en kriebelt niet. Prima dus!!

van begin tot einde perfecte service !! een aanrader

Zeer correct, vanaf de eerste contacten tot de levering van de isolatie

Geweldige service en zeer aangenaam contact

Had in het begin beetje argwaan met een webshop om isolatie materialen te bestellen, maar na deze ervaring kan ik het iedereen aanbevelen, echt geweldige shop en ook het telefonisch contact is super,je word snel geholpen als klant, hier zouden veel bedrijven nog van kunnen leren, en het materiaal is ook super en netjes geleverd met sms service en kennis geven van de levering

Helemaal goed.

Na een foutje tijdens het bestellen is het perfect verholpen. Heel blij met deze service!

Snel en netjes. Volgens afspraak

Drentse Poort 3

9521 JA Nieuw-Buinen

+31 88 696 4191

Over isolatieonline.nl

Goedkoopisolatiemateriaal.nl is opgericht in 2015 nadat we contact kregen met fabrikanten van isolatiematerialen. Door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen lukte het om de isolatiematerialen goedkoper op de markt te brengen dan andere aanbieders. Eerst via Marktplaats, en vanaf 2016 ook via onze eigen webshop. Door onze inkoopvoordelen door te vertalen naar onze klanten groeiden we snel waardoor ook ons team zich langzaam uitbreidde. Wij zijn trots op de weg die we hebben afgelegd; van een bescheiden begin tot de bloeiende onderneming die we vandaag de dag zijn. Door onze unieke aanpak kunnen we topkwaliteit isolatiematerialen rechtstreeks in bulk bij fabrikanten inkopen. Dit stelt ons in staat om deze hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden, zonder in te leveren op de persoonlijke en toegewijde service die ons kenmerkt. Ons verhaal is een reis van constante service en groei. Vanaf onze bescheiden start tot aan onze huidige status als een gevestigde naam in de isolatiebranche, hebben we altijd gestreefd naar vooruitgang zonder onze waarden te vergeten. Wij zijn vastberaden om onze missie voort te zetten: het aanbieden van de beste isolatiematerialen tegen de scherpste prijzen, voor iedereen.