Snelle levering

Uitstekende snelle levering door vriendelijke bezorger.

Snelle levering

Uitstekende snelle levering door vriendelijke bezorger.

Doet wat het moet doen; plakken en makkelijk te verwerken.

Doet wat het moet doen; plakken en makkelijk te verwerken.

Prijs kwaliteit zeer goed. Levering aan huis snel en goed verzorgd.

Slordige aflevering

Veel platen waren aan de randen beschadigd.

Prima website en levering

Zie boven

Goede producten maar zeer slechter levering voor hoge prijs

Producten zijn prima. Echter moet je voor verzending 70 euro betalen! Dit vind ik echt veel, aangezien we ook voor een hoog bedrag bestelde...En wanneer de levering ook nog eens heel slecht is, vind ik het helemaal bizar. Zo kregen we dag voorafgaand een tijdsindicatie tussen welke tijd het zou komen en zou er een sms gestuurd worden wanneer ze onderweg waren vanuit de andere plek. Omdat we na de aangegeven tijd nog niets gehoord hadden; uiteindelijk zelf gebeld. Hierbij bleek dat er vertraging was. Daarom uiteindelijk zelf weg gegaan, omdat er toch een sms gestuurd zou worden wanneer ze zouden komen. Echter bleek ook dit niet het geval. Bij thuiskomst stond er een grote pallet op de stoep bij de buren. Dit was op de stoep gezet, recht voor het raam van onze buren. Ook zat er een document bij waarop onze 'handtekening' vermeld stond voor het afleveren. Echter hebben wij zelf nooit een handtekening voor juist afleveren gezet? Heel raar en slechte service.

Goede website, levering volgens afspraak.

Vlotte service

Werd direct netjes en goed geholpen

Eenvoudig bestellen en levering op gewenste dag, perfect.

Prima website om op deze manier een grote hoeveelheid isolatiemateriaal te bestellen.

Niet zoals afgesproken

Een dag voor de afgesproken leveringsdatum zou ik een mail ontvangen. Dit is niet gebeurt en de levering vond plaats de avond voordien.

Makkelijk te verwerken

Goed te verwerken, op maat te maken en te plaatsen. Het blijft glaswol dus wel verwerken met persoonlijke beschermingsmiddelen.

Prima geregeld met klanten service

Prima geregeld, ik zou de bestelling ophalen. Per abuis de pallet toch verzonden naar het adres waar niemand aanwezig is. Na een kort telefoontje de volgende dag weer af te halen in Stadskanaal, uitstekende klanten service dus!

Duidelijk site en een snelle levering. Ps vriendelijke transportmedewerker!!

Duidelijk site en een snelle levering. Ps vriendelijke transportmedewerker!!

Goede spullen voor nette prijs.

Prima isolatie. Duidelijke webwinkel. Nette transportkosten. Vlotte levering

Snelle adequate service. Levering volgens afspraak

Goede en prettige afspraak gemaakt, telefonisch correct, leveringen volgens afspraak

Prima prijs en makkelijk te bestellen

Vriendelijk contact, prima prijs, makkelijk te bestellen en op te halen. Gewoon no nonsense en afspraken worden nagekomen, helemaal naar mijn genoegen dus.

Keurig afgeleverd op afgesproken datum

Keurig verpakt en afgeleverd op afgesproken datum

Snel en goed geholpen

Inmiddels drie keer besteld. Alles is van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Ook de service is prima en snel. Al met al een aanrader

Perfecte communicatie en perfecte levering.

Bestelling geplaatst en genoeg informatie ontvangen betreffende de levering en levertijd. Netjes afgeleverd. Top.

Goed geregeld

Een goede ervaring

Helemaal goed

Snel geleverd en goed verpakt.

Drentse Poort 3

9521 JA Nieuw-Buinen

+31 88 696 4191

Over isolatieonline.nl

Goedkoopisolatiemateriaal.nl is opgericht in 2015 nadat we contact kregen met fabrikanten van isolatiematerialen. Door rechtstreeks bij de fabrikant in te kopen lukte het om de isolatiematerialen goedkoper op de markt te brengen dan andere aanbieders. Eerst via Marktplaats, en vanaf 2016 ook via onze eigen webshop. Door onze inkoopvoordelen door te vertalen naar onze klanten groeiden we snel waardoor ook ons team zich langzaam uitbreidde. Wij zijn trots op de weg die we hebben afgelegd; van een bescheiden begin tot de bloeiende onderneming die we vandaag de dag zijn. Door onze unieke aanpak kunnen we topkwaliteit isolatiematerialen rechtstreeks in bulk bij fabrikanten inkopen. Dit stelt ons in staat om deze hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen aan te bieden, zonder in te leveren op de persoonlijke en toegewijde service die ons kenmerkt. Ons verhaal is een reis van constante service en groei. Vanaf onze bescheiden start tot aan onze huidige status als een gevestigde naam in de isolatiebranche, hebben we altijd gestreefd naar vooruitgang zonder onze waarden te vergeten. Wij zijn vastberaden om onze missie voort te zetten: het aanbieden van de beste isolatiematerialen tegen de scherpste prijzen, voor iedereen.