Mooie lokatie, zeer prettig behandeld en goed advies ontvangen
duidelijke communicatie, oefeningen zeer bruikbaar en goede adviezen
opvang en behandeling tevreden
heel goede begeleiding van mensen die alle tijd er voor je nemen , en het voornaamst gaat niet bestaat niet bij hun , en dat heb ik zelf ervaren toppers zijn het
mijn probleem is opgelost.
Goede en prettige behandeling
vriendelijke, duidelijke en goede vakinhoudelijke benadering en behandeling door Chantalle.
Al jaren wordt ik op een deskundige wijze geholpen. Immer vriendelijk en rechtuit in het advies.
Ik ben zeer goed geholpen, het resultaat heeft niet alleen mijn verwachtingen overtroffen ook die van de behandelende artsen.
Super!!!!!!!! In een woord geweldige !!!!!!behandeling advies GEWOON WEG TOP !!!!
Oordeel geldt zowel voor fysiotherapie als voor het opvolgende programma van oefeningen in Scharn.
Het zou prettig zijn als er een kleine kleedruimte zou zijn. Ook een stoel in in de oefenruimte om van schoeisel te kunnen wisselen. Zeer goede ervaringen met behandelende fysiotherapeut. Jammer dat decleraties niet volledig worden vergoed door zorgverzekeraar en daar niet door praktijk van te voren over ben geïnformeerd.
Fijn dat ik zo snel terrecht kon. Groetjes.
Geweldig goed behandeld, na 1e behandeling van Veronique en tips al ver op weg, bij 2e consult was ik alweer in shape en kon alle bewegingen weer maken. Ik ben SUPER enthousiast, en mede ook door de vriendelijke benadering. Dat doet veel bij mensen. Veel lof over Veronique !!! tis een aanwinst voor jullie team. Bedankt. Groetjes Dees
ben heel erg tevreden ben goed geholpen geworden
Vanaf 1978 kom ik bij mevr Fraats dat is altijd goed . met adviezen en met behandeling. Altijd een vriendelijk woord. GEWELDIG.
Na een vervelende bovenbeen blessure ben ik super professioneel en adequaat behandeld geworden. Mede dankzij de goede en kundige zorg ben ik weer volledig hersteld! Fysiotherapie Cerfontaine & vd Loop heel erg bedankt en een dikke pluim voor de klantvriendelijke wijze van behandelen.
Op elk vlak zeer tevreden Met name Chantal is geweldig en bekwaam en zeer prettig in de omgang
Vijverdalseweg 4 B-01
6226NB Maastricht