Produktieweg 12
3751LN Bunschoten-spakenburg
Geotherm Energy Systems is in 1997 opgericht en kan met recht een pionier op het gebied van bodemenergie en WKO genoemd worden. Dankzij jaren ervaring in de duurzame energie branche, kunnen wij voor elke vraag of probleem een passende oplossing bieden. Geotherm Energy Systems levert naast WKO-systemen voor utiliteit ook zonne-energie en warmtepompinstallaties voor woningbouw! Door alle facetten onder één dak te hebben, kunnen wij een totaaloplossing bieden en heeft u als klant maar één aanspreekpunt. Geotherm is centraal gevestigd in Bunschoten, Utrecht. Dankzij de centrale ligging kunnen wij u door het hele land eenvoudig van dienst zijn.