Hele goede ervaring. Ben Al jaren Klant
Beste Melanie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede ervaring
Beste Ap, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Er werd netjes en secuur gewerkt, i
Beste Anne-Mieke, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Al jaren klant bij hesi en ook al jaren tevreden.Onlangs een cv ketel en hibryde warmtepomp aangesloten en naar tevredenheid geplaatst
Beste Anja, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik belde om een nieuwe ketel te plaatsen en binnen 2 weken gebeurde dit al.
Beste Daniël, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hebben goed werk geleverd. Ze hadden alleen decondenswateropvanger niet goed teruggeplaatst, waardoor erwat water op de keldervloer kwam. Ik heb dit inmiddels zelf verholpen.
Beste Jan, Bedankt voor de goede beoordeling. Vervelend dat de opvanger niet goed teruggeplaatst is. Mocht u hiermee nog problemen ondervinden, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Tekst en uitleg helder en voldoende. Montageteam prettig en behulpzaam. Kritische noot. I.v.m schaduw van de eikenboom aan de voorzijde was plaatsing van de panelen onder elkaar beter geweest. Hoe lossen wij dit gezamenlijk op.
Beste Theo, Bedankt voor de goede beoordeling. Over de plaatsing van de panelen hebben wij inmiddels contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede service en klantvriendelijk bedrijf
Beste Annemarie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Heel vakkundig. Goede omgangsvormen en correct.
Beste Marca, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles hat trotz einiger Widrigkeiten, die nicht an HESI lagen, sehr gut geklappt.
Hallo Marco, vielen Dank für die gute Bewertung. Das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-team
Ze hebben goed werk geleverd. Alles netjes achtergelaten. We zijn zeer tevreden. Hopelijk geldt dit straks ook voor de service die geleverd wordt.
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Was een kundig montuur alles netjes achtergelaten en ons goede tekst en uitleg geven. Was alleen een domper van de extra kosten voor een zekering maar lieft €150.
Beste Walter, Bedankt voor de goede beoordeling. We hebben inmiddels contact met u gehad over de extra kosten. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
2 kundige en vriendelijke monteurs welke werk van hoge kwaliteit hebben afgeleverd.
Beste Fred, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Patrick, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer tevreden, vakmensen en snel te werk.
Beste Carlo, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zonnepanelen sneller geplaatst dan verwacht, ook meteen nieuwe meterkast, geen problemen ondervonden.
Beste Kees, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Perfecte service
Beste Raf, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Afspraak is afspraak bij dit bedrijf, goede monteurs, fijne omgang!
Beste Roger, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Als ik telefonisch contact heb staat mij een ieder op een goede en vriendelijke manier te woord. ook de monteurs zijn erg vriendelijk en geven op alle vragen fatsoenlijk antwoord.
Beste Sjef, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
21 jaar al gebruik van hesi zijn diensten. problemen worden altijd netjes opgelost
Beste Pierre, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Kennis van zaken en de zekerheid van service bij problemen in de toekomst zouden voor iedereen de doorslag moeten geven bij de keuze van installateur.
Beste Kim, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Heel goede service
Beste Harry, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Eerst adviseur van Hesi voor informatie. Duidelijk en vooral niet pusherig. En de installatie daarna is perfect uitgevoerd door 2 goed op elkaar ingespeelde monteurs. Ze waren zeer vriendelijk en hebben ook alles heel netjes achtergelaten!
Beste Mar, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer tevreden over de snelle montage. Zeer veel oog voor afwerking waardoor het geheel ook nog mooi is.
Beste Björn, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles was goed. 2 vriendelijke jongens. Zeer netjes gewerkt. En snel.
Beste Conny, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.