Zeer kundig en waardevol, afspraak is afspraak.
Beste Karla, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles prima geregeld, goeie uitleg ,alle werknemers even vriendelijk en beleefd.
Beste Maurice, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Heel fijn van begin tot einde! :)
Beste Ruud, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Duidelijke afspraken over prijs, plaatsing en montage van de zonnepanelen in een zeer overzichtelijke offerte. Levering en montage zelfs ook nog 3 maanden eerder dan verwacht! :-)
Beste Ronald, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Heel tevreden van Advies tot montage!
Beste Roger, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Omvormer zonnepanelen uitgevallen. Monteur gekomen, deze heeft storing en vakkundig verholpen.
Beste Ruud, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer betrouwbaar
Beste Marij, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Echter hadden op die dag privé zaken de overhand per gsm. Hierdoor ging men al direct bellen om de tweede installatie nm af te zeggen.
Beste Frans, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Leuke werknemers
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Duidelijke uitleg, verwachtingen qua levering overtroffen, nette montage.
Alles verliep zoals gepland was. De voorbereiding, uitvoering en het gebruik. Zeer te spreken ben ik over het personeel, waarbij ik de monteurs bijzonder wil vernoemen. Ik constateer wel: kwaliteit kent zijn prijs.
Beste René, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijke werknemers. Goed advies. Werkzaamheden goed en netjes uitgevoerd.
Beste Frans, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
We kregen goede informatie, alles werd nauwgezet bekeken en berekend. Vriendelijk personeel, kregen zelfs nog een rondleiding bij het hesi kantoor/opslagruimte. Zeer snelle levering, goed en netjes gewerkt. Toppie
Twee klantvriendelijke en klantgerichte medewerkers die de plaatsing van combiketel hebben verzorgd. Alles netjes verzorgd en achtergelaten.
We zijn prima geholpen, begeleiding in traject van aanvraag zonnepanelen top! Alles wordt voor je geregeld en de dingen die je zelf moet doen geven ze duidelijk aan.. Uiteindelijke plaatsing is prima verlopen, geen klachten!
Beste Jos, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Netjes gewerkt en leuke vakmensen
Beste heer/mevrouw Van den Akker, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Guten Tag, vor kurzem haben Sie mich angerufen, weil unsere Heizung 15 Jahre alt war und durch ein neues Gerät ersetzt werden sollte. Am Telefon sagten Sie mir, dass dabei keine Kosten entstehen, außer für das Druckausgleichsgefäß. Die Monteure wollten dann aber das Thermostat ersetzen. Ich habe daraufhin nochmal bei Ihnen angerufen und Sie haben mit den Monteuren gesprochen und dann konnte das Thermostat doch bleiben. Vielleicht war das nur ein Versehen, aber beim nächsten Mal hätte ich das Angebot und die Konditionen gerne schriftlich, bevor die Monteure mit der Arbeit beginnen. Aber abgesehen davon war ich immer sehr zufrieden mit Hesi. Mit freundlichen Grüßen Pascal Dulleck
Hallo Pascal, vielen Dank für die Bewertung. Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-Team
Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met Hesi. We kunnen dit iedereen aanbevelen.
Beste Jan, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Installatie van nieuwe ketel en plaatsing zonnepanelen ging snel en adequaat. De monteurs waren kundig en vriendelijk en dachten met je mee.
Beste Arie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed werk verricht, nette afwerking, leuk personeel, geven goede uitleg bij vragen, dus in een woord prima mvg. J.Paulissen
Beste John, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
goede uitleg en goede ervaring met plaatsenketel.
Beste heer/mevrouw Huijbregts, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Komen op afgesproken tijd. Montage snel en netjes. Gaarne willen helpen met ontstane onverziene problemen
Hallo Roel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Fijn personeel dat op tijd komt. Vragen achteraf worden snel en naar tevredenheid beantwoord.
Beste Robin, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Super vriendelijke mannen , netjes en secuur gewerkt en op tijd volgens afspraak
Beste Oscar, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Een paar dagen na ketel installatie. Geen warm water bij wasbak badkamer. Douche na twee minuten warm water komt er 20 seconden koud water. Hesi gebeld, monteur komt. Heeft wat afstellingen gedaan, werd iets beter. Een paar dagen later weer terug naar af.
Beste Wil, Bedankt voor het geven van een beoordeling. Wij hebben u proberen te bereiken, maar we krijgen helaas geen gehoor. Wilt u a.u.b. telefonisch contact met ons opnemen (045-5412220)? Dan kunnen we op zoek gaan naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.