Alles perfect gemaakt en netjes en schoon achtergelaten.
Beste heer/mevrouw Pelzer, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Is gewoon de beste firma eerlijk en professioneel
Mensen hebben goed werk geleverd. Het expansievat lekte een dag later water en van de knel koppelingen lekte er ook 3 stuks. Het expansievat heb ik zo kunnen aan draaien en de knelkoppelingen heb ik ook na getrokken en is het probleem verholpen.
Beste heer/mevrouw Berardina, Bedankt voor de beoordeling. Vervelend dat enkele koppelingen na montage lekten. U had ons ten alle tijde hiervoor kunnen bellen. Maar goed te horen dat het opgelost is. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Als je 36 zonnepanelen laat plaatsen wil je dat dat door een bedrijf gebeurt die achter zijn werk staat. Ik zou nooit werk laten doen door zo'n groot bedrijf dat uiteindelijk allerlei onderaannemers aan het werk zet die het werk wel even gauw erdoor drukken. Natuurlijk ben ik ook eens even een kleinigheidje bij Hesi gaan halen. Het doet goed om te zien hoe gelikt het magazijn erbij staat, en hoe alle materieel gepoetst en onderhouden is. Als techniek docent mocht konden de heren mij ervan overtuigen dat ze weten wat ze doen.
Beste Marc, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer tevreden.
Beste Michel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Adviesgesprek was prettig, met verstand van zaken en transparant. Installatie van de CV-ketel ook kundig en netjes gedaan. Installatie van de zonnepanelen volgt nog. De vragen die ik had werden snel beantwoord. Aanbevelenswaardig bedrijf!
Beste Stephanie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en alvast voor het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
geweldig
Beste Miriam, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Heel tevreden, werk is conform afspraak uitgevoerd.
Beste Henk, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
D
Beste Anny, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zie hierboven
Beste Marcel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Het is altijd prettig om contact met medewerkers van Hesi te hebben. Ze zijn altijd vriendelijk en helpen je altijd zo goed mogelijk.
Beste Marcel, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed en eerlijk advies gekregen over cv ketel. Fijn gesprek. Ook het plaatsen ervan en verdere afhandeling is prima verlopen
Beste heer/mevrouw Dierx, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Netjes en correct! Top service!
Beste Patrick, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hesi snelle en professionele service met klantgerichte oplossingen op maat. Er is voor ons gekeken welke oplossing gericht op ons bedrijf het beste is, dit is uiteindelijk ook snel en deskundig geïnstalleerd. zeer tevreden over de afhandeling van het traject.
Beste Roy, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed werk geleverd. Zeer tevreden
Beste Tamara, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Supersnelle levering en top service. Montageream denkt mee. Top.
Beste John, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer tevreden over de afwerking en de vriendelijke service. Heel erg bedankt!
Beste Johann, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
monteurs goed en vriendelijk
Beste Winy, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
alleen jammer dat ik nog niks over de zonnepanelen heb gehoord
Beste heer Swanenberg, Bedankt voor de zeer goede review! Wij nemen z.s.m. contact met u op betreffende de zonnepanelen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
goed bereikbaar goede service vragen wordt beantwoord klantvriendelijk een keer extra langskomen is geen enkel probleem
Beste Mark, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Patrick, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Monteurs zijn vriendelijk en bekwaam!!
Beste Lambert, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
goede ervaring met Hesi
Beste Harry, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Snelle en kwalitatief goede installatie
Beste Wim, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
netjes en correct
Beste Arie, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.