zijn tevreden over de Firma Hesi, als er iets is en je belt, zijn ze vrij snel bij je, en ook vriendelijk personeel.
Beste Lucy, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik ben goed en snel geholpen door iedereen die ik mee in contact ben gekomen.
Beste Maurice, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer duidelijk advies gesprek waarbij de opties goed en duidelijk overlegd worden. Tijdens montage van de cv duidelijke uitleg ontvangen van de monteurs, tevens alles netjes geplaatst en opgeruimd achtergelaten. De zonnepanelen worden nog geplaatst maar als het zo verloopt als bij de montage zal ik ook zeker tevreden zijn.
Beste Micha, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles naar wens geplaatst en na een probleem met de hoofdkraan van het water alles netjes en snel geregeld met wml ..... top gedaan
Beste heer Boosten, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Top service,top geregeld.
Beste René, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Thermostaat was kapot waardoor de verwarming niet werkte. Telefonisch contact gehad. Medewerker is nog dezelfde dag langs geweest om probleem te verhelpen. Nieuwe thermostaat geplaatst door Hesi. Hun eerlijke advies was om niet de duurste te nemen. Deze was te uitgebreid voor hetgeen wij hem gebruiken. Derhalve een prima advies en uitstekende service.
Beste Marion, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hoewel de ervaring over het algemeen als perfect omschreven kan worden, heb ik wel een punt van aandacht. De afspraak was gemaakt tussen 08:00-09:00u, echter om 09:30u was er nog geen monteur aanwezig. Bij bellen blijkt de afspraak verplaatst naar de middag, echter hiervan niet op de hoogte gebracht.
Beste Elke, Bedankt voor de beoordeling! En excuses voor het misverstand over de afspraak. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Een goede ervaring
Beste Jacqueline, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Boiler geïnstalleerd in keuken. Goed advies, snelle levering en keurige montage.
Beste Andrea, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
vtv voor info geweest aan de balie ivm Bosch easy control icm slimme thermostaat kranen. zeer duidelijke uitleg gehoad over de werking waardoor ik goed besluit kon nemen slimmer maken van verwarmings syteem. uiteindelijk alleen de slimme kamerthermostaat geïnstalleerd service beurt aan (huur)ketel ook netjes verlopen
Beste Peter, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Op 5 dec. CV ketel geplaatst. De monteurs waren netjes op tijd . Een jongen was pas begonnen maar was zeer handig. Tot nu toe is onze ervaring met de service van Hesi prima.
Beste Nico, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Meteen aanwezig voor afspraak en zeer snel nieuwe ketel geplaatst
Beste Mia, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Tijdens de zeer koude dagen ging mijn CV-KETEL kapot. Goede raad was duur. Mijn buurvrouw adviseerde installatiebedrijf Hesi. Omdat ik een bejaarde hart/long patiënt ben, heeft Hesi ervoor gezorgd dat ik met de kerstdagen niet in de kou hoefde te zitten. Binnen de kortste keren werd een nieuwe ketel geïnstalleerd door zeer vriendelijke en kundige monteurs. Dank u wel Hesi, ik heb alle vertrouwen in uw bedrijf!
De monteurs werkten zeer netjes en goed, er werd ook goed gecommuniceerd en ze wisten waar ze over praten. We zijn zeer tevreden over deze 2 monteurs
Beste Jolanda, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De monteurs waren er op het afgesproken tijdstip, hebben de werkzaamheden netjes uitgevoerd, de rotzooi opgeruimd en mij geïnstrueerd. Ze hebben me zelfs nog van advies voorzien over hert instellen van mijn vloerverwarming, die niet door hen is aangelegd.
Beste Jef, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
In september na een drukke periode voor Hesi offerte gemaakt. Ondanks drukte bij alle leveranciers van Zonnepanelen werd gelukkig al in december op mijn platte dak de aanvullende zonnepanelen gelegd. De voorgaande serie was al 8 jaar oud en heb derhalve ook op advies van Hesi de oude omvormer vervangen voor een nieuwe die nu alle panelen regelt. December is geen optimale maand om 'energie te krijgen' maar wel zeer tevreden over de afhandeling inclusief de aansluiting op internet ondanks slechte wifi verbinding op zolder.
Beste heer Kessels, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Kundige adviseur aan huis die geduldig alles uitlegde. Montage helemaal volgens afspraak verlopen, monteurs zijn nette jongens die van wanten weten en alles keurig hebben aangesloten.
Klantvriendelijk!!
Beste Jo, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik vond ze deskundig, goed en clientvriendelijk
Beste Ger, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alle waren zu frieden und es wurde sich viele bemüht für uns.
Bijzondere complimenten!
Zeer tevreden over de monteurs!!
Beste Netty, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Niet netjes gewerkt, beschadiging aan onze trap, trap smerig achtergeladen, na paar dagen lekkage, op de zolder, plafond overloop en logeerkamer nat, dekbed en beddegoed nat! Zijn we echt niet blij mee! Waterschade kunnen jullie opgeven aan opstalverzekering en die regelen het met Hesi werd gezegd, maar wij zitten met de troep en overlast! We zullen jullie echt niet aanbevelen!
Beste heer/mevrouw Mazier, Bedankt voor het schijven van de beoordeling. Wij betreuren het dat het helaas geen positief oordeel is. Zoals u al schrijft, hebben wij reeds contact gehad over de waterschade. En een medewerker is al ter plekke geweest om de lekkage op te lossen. De werkwijze zullen we met de betreffende monteur bespreken. We vertrouwen erop dat de verzekering het naar tevredenheid zal oplossen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste heer/mevouw Hooper, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijke, deskundige medewerkers. Hebben netjes gewerkt, goede uitleg gegeven.
Beste Hayco, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.