Er is prima werk geleverd
Beste Davy, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Montage was goed maar oplevering en instructie onvoldoende (uitleg werking cv ketel en ontluchten radiatoren niet gedaan waardoor later problemen) Ook tweede bezoek monteur voor controle radiator (bleef koud) was onvoldoende
Beste Val, Bedankt voor de beoordeling. We zullen de oplevering en instructie met de desbetreffende monteurs bespreken. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Afspraken worden altijd nagekomen. Monteurs hebben zeer goede kennis.
Beste Roger, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Uitstekende service, snel geholpen, meedenkend
Beste Andy, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Sehr gute Arbeit gemacht!
Hallo Suzana, vielen Dank für die sehr gute Bewertung. Das freut uns sehr! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-Team
Prettige installatie van een nieuwe thermostaat. Alleen voor enkele technische instellingen hadden de twee monteurs de hulp nodig van het hoofdkantoor.
Beste Paul, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
We hebben een huurketel waarvan het contract na 15 jaar afliep! Nu weer voor huurketel gekozen met nieuwe wifi thermostaat Altijd zeer goed advies van jullie, erg behulpzaam super service Echt super tevreden!!! Veel kenissen/familie dit doorgegeven!
Snel goed en duidelijke uitleg hoe alles werkt.gingen pas weg naar alles getest te hebben en nogmaals gevraagd of alles duidelijk was.
In een noodsituatie verkerend door lekkage aan ketel contact met jullie opgenomen. Meteen door jullie gehandeld en afspraak gemaakt met adviseur. Dag na zijn bezoek ketel meteen geïnstalleerd met alle nodige uitleg aangaande het gebruik van de ketel door de monteurs. Tevens de boel netjes opgeruimd.
Beste John, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Monteurs hadden werk goed uitgevoerd, jammer dat er achteraf 2 kleine lekkages waren. Monteur Hesi opnieuw geweest, daarna waren de problemen opgelost.
Beste Bert, Bedankt voor de goede beoordeling. En goed te horen dat de lekkages verholpen zijn. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Im Grunde sind wir bisher sehr zufrieden , leider wurde von unserem Schornsteinfeger bemängelt das die Rohre die neu gemacht wurden nicht isoliert wurden ! Die Heizung läuft bisher einwandfrei und die Installateure waren sehr nett und haben ordentlich und zügig alles erledigt
Hallo Anja, vielen Dank für die sehr gute Bewertung, das freut uns! Die Isolierung der neuen Rohre ist natürlich auch möglich. Sollten Sie dies wünschen, setzen Sie sich bitte telefonisch mit uns in Verbindung. Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-Team
Toen onze cv-ketel het begaf in de week voor kerst kwam Hesi dezelfde dag nog langs voor een offerte en 2 dagen later werd de ketel geïnstalleerd. Ze hebben dus echt hun uiterste best gedaan om ons snel weer te voorzien van verwarming en warm water. Wij zaten er dus gelukkig tijdens de kerst met onze baby weer warmpjes bij. De monteurs waren vriendelijk en hebben heel netjes hun werk gedaan en achtergelaten. Alleen maar lof!
Beste Jennifer, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Great team, fast help.
Hello Martin, Thank you very much for your very good review! Kind Regards, The Hesi-team
Oude ketel stuk in een periode dat het bij de installateurs gigantisch druk was. Binnen 2 dagen offerte en een nieuwe ketel.
Beste Roy, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Perfecte service, nieuwe ketel geplaatst.
Beste Ron, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
GOED
Beste Jo, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Fijne adviseur goede uitleg. Vakkundige monteurs die mooi en goed werk hebben verricht .
Beste Mathieu, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Jammer geen app waar zonnepanelen kan volgen Veiligheid zonnepanelen leggen zonder beveiliging te zijn op het dak
Beste Hans, Bedankt voor de beoordeling. Over de app hebben we reeds telefonisch contact met u opgenomen. De zonnepanelen zijn te monitoren via een app (SMA Energy) en via de website van SMA (www.sunnyportal.com). We zullen de beveiliging op het dak bespreken met de desbetreffende monteurs. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles netjes verlopen en binnen 2 dagen een nieuw cv ketel geïnstalleerd!!@ week voor kerst....
Beste Diana, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
In december een nieuwe cv ketel laten plaatsen en super blij. We hebben toen enkele dagen in de kou gezeten en Hesi alles eraan gedaan om ons zo snel als mogelijk uit de kou te halen.
Beste Peter, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik heb steeds het gevoel dat ik als klant wordt gewaardeerd.
Beste Ronnie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Super en snel werk uitgevoerd , zeer tevreden
Beste Lukasz, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede communicatie Prettig bedrijf Netjes werken Komt afspraken na
Beste Ellen, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alle leidingen en rookkanalen opnieuw aangegelgd. Dit zag er allemaal goed uit, heel netjes gewerkt (looproute door huis afgedekt) en goede uitleg over geïnstalleerde apparaten
Hallo Kevin, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles klopte ,van afspraak tot uitvoering .ook de heren vlijtig beleefd en toen ze klaar waren ,was het net of ze er niet geweest waren . Top.
Beste Lily, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.