Kundig, vriendelijk en hard werkend personeel.
Beste Mariëlle, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Snelle service
Beste Michael, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Op advies van bedrijf zelf nogmaals komen kijken naar aansluiting bij doorvoerkanaal. Middels door de monteurs gemaakte foto's is men erachter gekomen dat mogelijk iets niet goed aangesloten. Monteurs hebben echter geconstateerd dat dit ' vals alarm' bleek te zijn. Gelukkig maar. Desalniettemin dat men vanuit bedrijf zelf tot degelijke acties komt is voor mij een groot pluspunt.
Beste Anique, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Arnold, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer beleeft alles netjes opgeruimd Zeer bekwaam
Beste Harry, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nvt
Beste Guido, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik ben al meer als 15 jaar aan Hesi verbonden,maar nog nooit een seconde spijt gehad om mijn keuze voor dit bedrijf, toendertijd te maken. Ook nu heb ik weer voor de komende 15 jaar met een gerust hart weer voor Hesi gekozen mede door hun supersnelle service en uiteraard voor hun deskundigheid en betrouwbaar assortiment.En niet te vergeten de vriendelijkheid van de monteurs en klantenservice
Beste heer Zinken, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! En fijn dat u de tijd heeft genomen deze uitgebreide beoordeling te schrijven, dit is zeer waardevol voor ons. U heeft in ieder geval weer gekozen voor 15 jaar zorgeloze warmte! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
geen aanmerkingen
Beste Joris, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Altijd correct en klantvriendelijk. Leveren service en werken netjes wij laten altijd bij ons nieuwe huis alles door hun leveren en monteren.
Beste Mark, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Es wurde und wird stets schnell und flexibel gehandelt. Sehr freundlich und kompetent in Ihrer Arbeit.
Hallo Ismail, vielen Dank für die sehr gute Bewertung. Das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-team
Onze ketel ging stuk en moesten een nieuwe hebben. Verschillende bedrijven geprobeerd. Echter kwam dat heel langzaam op gang terwijl wij zonder verwarming en warm water zaten. Uiteindelijk kwamen bij Hesi terecht en na de belletje, hadden we binnen een paar uur een vertegenwoordiger op de stoep en en 2 dagen later werd de nieuwe ketel geplaatst! Gewoon top en snel geregeld!
Beste Dennis, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zowel de adviseur als de monteurs waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Het afgeleverde werk was netjes goed en professioneel.
Beste Marcel, Bedankt voor de zeer positieve review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijk montageteam, heel goed gewerkt en daarna alles netjes opgeruimd.
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Week voor de geplande vervangingsdatum begaf de oude CV het opeens. De eerstvolgende werkdag werd de nieuwe plaatsing versneld uitgevoerd.
Beste Marc, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik ben zeer tevreden met de klantenservice van hesi en als ik vragen heb worden ze heel correct beantwoord, hesi houd zich aan de gemaakte afspraken, ik ben al 20 jaar klant van hesi en ben zeer tevreden.
Beste heer/mevrouw Rabeling, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen in onze firma. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Afspraak is om ook het paneel van de oude zonneboiler te verwijderen, maar dat is nog steeds niet gebeurd. Wij wachten nog op verdere actie van Hesi. Een week na plaatsing van de verwarmingsketel bleken een aantal koppelingen te lekken, waardoor de waterdruk was weggevallen. Vrij snel hersteld door Hesi.
Beste Jef, Bedankt voor de beoordeling. Onze planning is op de hoogte van het verwijderen van de zonneboiler. Zodra we bij u in de buurt zijn met de hoogwerker zullen we contact met u opnemen voor het maken van de afspraak. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
In de winter een kapotte cv ketel hebben is niet prettig. Op zaterdag hielt hij er mee op maar dinsdag ochtend stonden jullie al met een nieuwe ketel aan de deur. Super goed en snel geholpen.
Beste Daniel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Math, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik kan alleen maar positief zijn over de plaatsing en nazorg
Beste Ed, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
We hebben een warmtepomp en CV ketel laten installeren en alles is zeer goed verlopen.
Beste Enak, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles top...
Beste Adalbert, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Mijn cv was kapot, en hesi gaf duidelijke info en zeer snelle levering en aansluiting van nieuwe cv ketel De monteurs waren correct vriendelijk en snel.
Beste Loes, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
hebben zich goed aan afspraak gehouden
Beste Gerard, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Offerte ontvangen en akkoord gegeven, om de panelen te laten plaatsen. Gezegd dat er eerst nog 2 dakramen verwijderd moesten worden en 1 nieuw geplaatst alvorens het definitieve legplan gemaakt zou worden. Toen dit gebeurd was, werd er meteen gezegd dat de rekening eer dan 1000 euro duurder was. Wat bleek, pas bij het definitieve plan gold de prijs van dat moment, en niet van het akkoord van de offerte!
Beste mevrouw Lamers-Goessen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen een beoordeling te schrijven. Deze informatie is zeer waardevol voor ons. We kunnen ons voorstellen dat u teleurgesteld bent over de prijsstijging. Wij willen dit graag verduidelijken. De eerste offerte voor zonnepanelen maken wij altijd op afstand m.b.v. satellietbeelden. Dit om een eerste prijsindicatie te verstrekken. Indien deze indicatie aansluit bij uw wensen zal onze adviseur op locatie komen kijken om de definitieve prijs te bepalen. In uw geval zat er ook nog, i.v.m. werkzaamheden aan uw dak die u zelf liet uitvoeren, 4 maanden tussen akkoord offerte en het bezoek van de adviseur. In deze tussentijd zijn prijzen explosief gestegen door de onrust in de wereld sinds de oorlog in de Oekraïne. Deze hogere prijzen, incl. meerwerk, hebben wij helaas (gedeeltelijk) door moeten berekenen. Wij zijn er desondanks van overtuigd dat wij een mooie installatie hebben geplaatst die u de komende jaren veel voordeel gaat opleveren. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.