Ze hebben mij nog laten waarom het verstandig was na 15 jaar de ketel en de pijp te vervangen!
Beste Wim, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Fijne ervaring van eerste contact over het plaatsen van een nieuwe ketel tot het plaatsen van de 2 monteurs die zeer vriendelijk waren en netjes en secuur gewerkt hebben
Beste Crombach, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Top service vanaf info gesprek tot aan plaatsing van de verwarmingsketel. Alles keurig verzorgd.
Beste Antoinette, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De monteurs waren super beleefd, En ervaren .
Beste Maurice, Dank u wel voor uw mooie woorden! We geven uw complimenten door aan de monteurs. Dat zullen zij zeker waarderen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Onze buurvrouw heeft wat afval gevonden in haar tuin. Een stuk pijp en wat schroeven.
Beste Gerard, Bedankt voor uw feedback! Wanneer iets achterblijft dat niet eenvoudig te recyclen is, mag u ons altijd even bellen, dan komen wij het natuurlijk netjes ophalen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zie boven
Beste Ron, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Hele ervaren monteurs. Werken heel secuur en geven duidelijke uitleg over wat ze doen. Laten de werkplek netjes opgeruimd achter.
Beste klant, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn er voor u! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Geleverd en gemonteerd zoals verwacht
Beste Rene, Dank u wel voor uw beoordeling! Uw feedback wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Prima monteurs die meedenken. Alles netjes en professioneel aangesloten.
Beste Wim, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Prima werknemers die de cv ketel goed geinstalleerd hebben
Beste Raoul, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste klant, Dank u wel voor uw beoordeling! Uw feedback wordt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vriendelijke monteurs. Na het werk kwam er geen warm water meer uit de kraan op de badkamer. Ze zijn zo lang gebleven dat alles weer prima functioneerde.
Beste Robert, Wat fijn dat de monteurs zo goed hebben kunnen helpen! Uw beoordeling betekent veel voor ons en ons team. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Mannen hebben netjes gewerkt, het was snel geregeld en met duidelijke uitleg.
Beste Wesley, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn er voor u! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Eea netjes , zoals afgesproken, vakkundig gemonteerd en in bedrijf genomen.
Beste Dirk, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Professioneel
Beste Rene, Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Monteur kwam Hoorde het probleem aan en ging zoeken Kwam snel met het (mogelijke) oorzaak en met de oplossing Perfect
Beste John, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Mijn app werkte niet, kon gewoon naar kantoor gaan, daar heeft een medewerker zich de tijd genomen zodat alles werkte. Gewoon top service.Mvg Maurice Daemen.
Beste Maurice, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Wij zijn er voor u! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
super tevreden
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent. We staan altijd voor u klaar! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Kan ik aanbevelen
Beste Stan, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed.
Beste klant, Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vreemd dat me gevraagd werd voor een kopie van mijn paspoort en bankpas voor de koop. Dit heb ik geweigerd ivm privacy
Beste Antoine, Bedankt voor uw review. Onze collega heeft zich hierin vergist: het verzoek om een kopie van paspoort en bankpas geldt alleen bij huurcontracten, niet bij koop. Onze excuses voor de verwarring! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goede informatie en correcte plaatsing.
Beste Arthur, Bedankt voor de positieve beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De plaatsing van de nieuwe CV werd op een proffesionele en prettige manier uitgevoerd. Ook het advies gesprek werd als zeer prettig en kundig ervaren.
Beste Robin, Wat een mooie review, dank u wel! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en hopen u nog lang van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Werken snel en professioneel. Zoeken naar oplossingen.
Beste Marcel, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor uw geweldige beoordeling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.