Kundige medewerkers met hart voor het bedrijf.
Beste Mark, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Il ben zeer tevreden over de service van hesi.
Beste Anneke, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Top service. Wij zijn vriendelijk en snel geholpen. Vriendelijke en nette installateurs die alles netjes hebben afgewerkt.
Beste Luuk, Bedankt voor deze zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijke monteurs,netjes opgeruimd en klantvriendelijk
Beste Joop, Bedankt voor deze zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Prima service. Aardige mensen. Het kost wel wat, maar alle zorg uit handen gegeven.
Beste Hans, Bedankt voor deze zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Frank, Bedankt voor de beoordeling. We zijn alleen nieuwsgierig waarom uw cijfer aan de lage kant is. Wilt u contact met ons opnemen op tel. nr. 045-541220? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Originele beoordeling
Mijn nieuwe zonnepanelen zijn vakkundig en bekwaam geïnstalleerd door Hesi. Dank voor de goede begeleiding.
Beste John, Bedankt voor de zeer goede beoordeling. Veel plezier met de zonnepanelen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ervaring zeer goed vriendelijk en deskundig
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Heel goed
Beste Almir, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Wat in het gesprek vooraf beloofd werd is ook gebeurd. Vakpersoneel was zeer vriendelijk en begripvol.
Beste Jos, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nadat mijn cv ketel een aantal weken geleden defect ging zat ik dus zonder verwarming/warm water, en dit met 2 kinderen... Erg vervelend dus. Ik heb op donderdagavond contact opgenomen met Hesi. De volgende dag het contract ondertekend en op zaterdag werd de nieuwe ketel al geplaatst! En dit dus binnen anderhalve dag. Niets meer dan alle lof voor Hesi!
Beste Kevin, Bedankt voor deze zeer goede en mooie review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Punctueel, vakkundig en correct.
Beste Peter, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Uitstekend gegaan, ben erg tevreden.
Hallo Frans, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Er zijn veel pannen stuk gegaan, in totaal had ik 9 pannen klaar liggen. En waar het mogelijk was hebben ze deze 9 pannen ook vervangen Afgesproken dat zouden ze pannen tekort komen, ze deze in de kruipruimte zouden vinden. Door mijn nieuwe knie kon ik zelf niet de kruipruimte in. Dit duidelijk uitgelegd. Laten ze nou een pan die duidelijk zichtbaar is van de weg gewoon plakken. Dit viel mijn echtgenote als eerste op Ze hebben deze pan gewoon niet vervangen en dan komt natuurlijk mijn vraag hoeveel andere die e.v.t. wel vervangen zouden kunnen worden. liggen er geplakt op mijn dak. Wat echter opviel, dat er veel arbeidstijd verloren gaat door het gebruik van de mobile telefoon
Beste Frank, Bedankt voor de beoordeling. We hebben dit besproken met de betreffende monteur. Er is inderdaad 1 pan geplakt. Wij willen deze pan graag voor u vervangen. Een telefoontje naar onze planning is voldoende: 045-5412220. Wat betreft uw opmerking over de mobiele telefoon: onze monteurs maken van de gehele installatie foto's met hun telefoon en hebben ook vaak contact met kantoor. U kunt dit dus niet zien als privé gebruik en zal de installatie ook niet vertraagd hebben. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vertegenwoordiger was klantvriendelijk en perfecte uitleg gegeven. Monteurs hebben goed werk geleverd en alles netje opgeruimd.
Beste Wiel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De Hesi komt haar afspraken altijd na, belde zelfs of ze eerder konden komen. Medewerkers zijn goed op de hoogte, netjes en denken mee
Beste Jos, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Na een minder fijne ervaring met de concurrent was dit een verademing!! Allereerst snel contact gehad via de telefoon om een afspraak te maken. De afspraak verliep vlot met goed advies, duidelijke uitleg en een snelle afhandeling. Vervolgens werd direct een plaatsingsafspraak gemaakt en ook deze verliep erg soepel, de heren hebben netjes gewerkt en waren gelukkig niet bang voor onze honden. Ik beveel Hesi zonder meer aan!
Beste Brenda, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en (alvast) voor het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Waren netjes op tijd, alles gemaakt volgens afspraak. Namen de tijd voor een fijne duidelijke uitleg.
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Na telefoontje gelijk afspraak gepland voor volgende dag. Goed werk geleverd en uitleg gekregen over technische vraag. Klasse
Beste Greetje, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Het gesprek voor te kijken welke cv ketel geschikt was prettig. De medewerkers voor het plaatsen van de ketel waren zeer goed overlegden alles netjes . We zijn zeer tevreden over alles
Beste Desiree, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
goed werk geleverd. houdt zich aan de afspraken en vriendelijke monteurs
Beste Jan, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
alles super geregeld en uitgevoerd
Beste Resi, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Jullie hebben problemen gehad met de levering en ondanks dat mij zo snel mogelijk geholpen aan zonnepanelen. Dit door ervoor te zorgen dat de omvormer alvast werd geplaatst en hierna alleen de zonnepanelen nog geplaatst hoefde te worden. Er was een goede en duidelijke uitleg voordat de zonnepanelen geplaatst werden over het contract ed. Naderhand door de administratie de entreebijdrage fout gecommuniceerd. Dit was heel goed afgehandeld door telefonisch overleg. Montageteam ook top! Zeer vriendelijk, netjes en professioneel. Hesi is zeker een aanrader!
Beste Kim, Bedankt voor de uitgebreide en zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Aanbeveling van oom,zijn wij heel tevreden, en blij dat wij gebeld hebben. Ook heel fijn,dat persoonlijk contact!!
Beste Pierre, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Fijne ervaring. Nieuwe cv ketel etc helemaal vervangen. Netjes en goed gewerkt.
Beste Ceciel, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.