Snelle montage, alles netjes opgeruimd, vriendelijk personeel
Beste Léon, Hartelijk dank voor deze top review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hele aardige, kundige monteurs. Alles precies zo gemaakt als afgesproken. We zijn heel tevreden
Beste Lia, Hartelijk dank voor de uitstekende review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
keurig volgens afspraak gewerkt, alles netjes opgeruimd.
Beste Wim, Hartelijk dank voor de uitstekende review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Attent offertetraject en snelle installatie. Vriendelijk personeel.
Beste Alof, Hartelijk dank voor de uitstekende review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De heren stelden zich voor. Er is goed meegedacht over hoe de werkzaamheden(m.n. de kabels) het best konden worden uitgevoerd.
Beste Guus, Hartelijk dank voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Na goede afspraken is de ketel op tijd en netjes gemonteerd. Monteur waren vriendelijk en gaven goede uitleg. Eveneens was het keteladvies ook goed en vakkundig.
Beste Thomas, Hartelijk dank voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer kundig personeel. Snelle installatie van een nieuwe cv-ketel.
Beste Tom, Hartelijk dank voor de uitstekende review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Positief
Beste Harrie, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De adviesperiode heeft lang geduurd ( van augustus tot december ) met de nodige communicatiestoringen. Het feit dat het zo lang duurde werd in mijn geval financieel afgewend op mij als klant omdat in de tussentijd de prijzen werden verhoogd. Hierover is meerdere malen contact met Hesi geweest en is uiteindelijk wel opgelost maar was wel erg vervelend. Daarnaast heb ik twijfel of mijn omvormer niet een te geringe capaciteit heeft. Het totale vermogen van de installatie is 5150 WP terwijl de omvormer een max capaciteit heeft van 4Kw terwijl een 5.0 omvormer slechts 100 euro extra zou hebben gekost en wellicht mijn opbrengst zou hebben verhoogd. De installatie werd door de twee monteurs prima uitgevoerd. De kleine probleempjes die er waren werden in overleg goed opgelost. Geen klagen hierover.
Beste heer Frenken, Bedankt voor deze beoordeling. Onze adviseur heeft u meerdere malen telefonisch proberen te bereiken, helaas zonder resultaat. Er is bewust voor deze omvormer gekozen, dit heeft met 'overdimensioneren' te maken. Als het goed is heeft de adviseur dit ook met u besproken tijdens het adviesgesprek. Meer over overdimensioneren kunt u lezen in ons blog: https://hesi.eu/blog/overdimensioneren-zonnepanelen-installatie/ Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Positief.
Beste François, Bedankt voor deze super beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
bovenstaande zegt voldoende toch...
Beste Jos, Dat zegt inderdaad genoeg! Bedankt voor de top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Heel prettige werkmensen met veel begrip voor de klant
Beste Catherina, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nette en vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.
Beste heer Van der Meijden, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De monteurs waren zeer kundig en vriendelijk. Mooi op tijd en hebben alles zeer netjes achtergelaten. Top
Beste Annemie, Bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
zoals hier boven omschreven
Beste Kees, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De monteurs s doen hun werk professioneel en representatief voor het bedrijf en...niet onbelangrijk : ze zijn vriendelijk en coöperatief van begin tot einde klus. Overleggen tot in detail wat voor jou de beste oplossing is , als er bijvoorbeeld kabels gelegd moeten worden. Een plezier om Hesi voor je te laten werken !
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Vriendelijke monteurs, werken netjes en vlot.
Beste Marita, Bedankt voor de top review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
ik ben al jaren klant bij hesi het is een van de beste bedrijf
Beste heer/mevrouw, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Jongens waren zeer positief en wisten waar ze mee bezig waren. Alles netjes en schoon opgeleverd.
Beste Frans, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Al 15 jaar klant geweest en nu een ketel gekocht van offerte tot plaatsen super tevreden
Beste heer/mevrouw Omerovic, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed advies, voldoende tijd voor de klant, meedenkend met de klant. Betrouwbare medewerkers, netjes werkend.
Beste Philma, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Dit was mijn eerste ervaring met uw firma! Het was een uitstekende ervaring ! Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap de onderlinge deskundigheid van het zeer voorkomend en vriendelijk personeel! De manier van onderlinge werkverdeling ,overleg en inbreng technische kennis was prima! Kortom in een woord zeer tevreden en ik zal uw firma zeker adviseren binnen mijn kenniskring! Wij wensen u verder veel succes met uw onderneming! Vriendelijke groet fam .G.Hamerlink Beek!
Beste George, Bedankt voor de zeer lovende en mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Stipt op tijd. Alles volgens afspraak geleverd en geplaatst. Vriendelijke en behulpzame monteurs.
Beste Marc, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Mooi werk afgeleverd en duidelijke instructies gegeven. Medewerkers zijn netjes en klantgericht
Na een telefoontje van mijn kant, werd er snel en adequaat gehandeld, top! Gelukkig bleek het om een vals alarm te gaan...
Beste Henk, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.