Vriendelijke en behulpzame werknemers. Namen de tijd voor de installatie van mijn CV ketel. Goede uitleg nadien.
Beste Bianca, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Het adviesgesprek en het verdere proces alleen maar een compliment waard
Beste Sylvia, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede uitleg, netjes werken, en heel vriendelijk.
Beste Frank, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
I think the waiting time is too long long but I also see it is very common in the Netherlands. Besides that I am happy with the service and my installation. Very professional
Hello Eric, Thank you very much for the excellent review! Kind regards, The Hesi-team
Netjes gewerkt, binnen en buiten. Kabel die buiten van het dak naar de meterkast gaat zo mooi mogelijk weggewerkt. Als je niet weet dat hij er zit zie je hem niet. Op het einde gestofzuigd en alles keurig schoon afgeleverd. Ik ben heel tevreden.
Beste Hanny, Bedankt voor de zeer goede en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Heel goede service en kon
Beste Harry, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
heel voede en snel service
Beste Salwan, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Mooie afwerking, vriendelijk personeel zowel bij offerte bespreken als plaatsing.
Beste Babs, Bedankt voor de super review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Okay, het heeft even geduurd voordat de panelen geleverd konden worden. Maar dat is dan ook de enige kritiek die ik kan leveren. Vriendelijke en correcte jongens. Goede apparatuur en tools. Plaatsing verloopt vlot en geheel volgens afspraak. En …. alles werkt als afgesproken. Tsja … dan valt er weinig te klagen.
Beste Olivier, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Snel een afspraak kunnen maken en plaatsen van CV ketel binnen 6 weken. Heel netjes geïnstalleerd. Goede service achteraf.
Beste Jo, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles is heel goed verlopen, vanaf t oriënterend gesprek, de offerte, planning datum en het installeren van de ketel. Geen problemen. Enige vraag mijnerzijds, bij het ondertekenen vd offerte werd mij gevraagd hoe ik aan jullie naam kwam. Ik ben aanbevolen geworden door mijn dochter en schoonzoon. Net zoals in de door jullie verzonden mail staat vermeld, zouden zij zodra de ketel geplaatst werd hiervoor een kleine attentie tegemoet zien. Jammer dat ik nooit heb geweten wat dat was en zij zelf weten het ook niet, zij hebben hier nooit iets over gehoord. Dat is wel jammer. Maar buiten dat verder nog totaal geen klachten.
Beste Yvette, Bedankt voor de goede beoordeling! U heeft bij uw beoordeling kunnen invullen wie u aanbevolen heeft. Dit heeft u ook gedaan en wij gaan ervan uit dat dit uw dochter en schoonzoon zijn. Zij ontvangen dan ook netjes een bedankje. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede duidelijke intake gehad en uitleg over het te bepalen rendement van de zonnepanelen en hierop de offerte geaccordeerd voor plaatsing. Wel een redelijk lange montagetijd van 6 tot 9 mnd echter de kwaliteit en de afhandeling is dit wachten waard.
Beste Micha, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik ben zeer tevreden met de Hesi voor het aanschaffen en installeren van de zonnepanelen. Naar mijn mening een goede prijs/ kwaliteit verhouding en deskundig advies.
Beste Armand, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed . Niks op aan te merken .
Beste Jos, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De zonnepanelen voor ons huis zijn vlot en keurig gemonteerd, evenals de bijbehorende omvormer en bekabeling. De monteurs hebben weer goed werk geleverd, net zoals bij de installatie van een nieuwe CV-ketel, enkele jaren terug.
Beste Harry, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Sehr angenehme Abwicklung, Montage ging super schnell und es wurde sauber gearbeitet.
Hallo Patrick, vielen Dank für die sehr gute Bewertung. Das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-team
Heel snel en vakkundig geholpen toen onze cv ketel het plotseling begaf. Duidelijke en heldere communicatie en fijne mensen die de ketel kwamen installeren!
Beste Jolanda, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Heel fijn gesprek aan huis wat voor ons de beste keuze zou zijn. de dag van het plaatsen van de ketel mooi op tijd zoals afgesproken. twee nette vriendelijke monteurs, hebben alles netjes achter gelaten. Een dikke vette 10. met vriendelijke groeten Leon & Marly Hilkens
Beste Marly, Bedankt voor de uitstekende review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Positieve ervaring. Een minpuntje: de enigszins afwijkende hellinghoek waarin de panelen liggen t.o.v. het onregelmatige verloop van het dak werd niet van te voren overlegd.
Beste Jos, Bedankt voor de goede beoordeling. We hebben uw opmerking onderzocht en de onregelmatigheid blijk zo minimaal te zijn, dat dit tijdens de schouw niet is opgevallen. Maar het belangrijkste is dat dit geen effect heeft op de opbrengst van de panelen. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Snel, duidelijk, goede prijs
Beste Carmen, Bedankt voor de top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
nette aflevering en mensen die weten waar ze mee bezig zijn vriendelijk personeel top
Beste Ans, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Freundliche Mitarbeiter mit guten Fachkenntnissen.
Hallo Dieter, vielen Dank für die sehr gute Bewertung! Das freut uns! Mit freundlichen Grüßen Ihr Hesi-Team
In het voortraject goed advies, wat kan wat niet. Instant houden van bestaande installatie en deze koppelen aan de nieuwe installatie. Uitbreiding van meterkast, welke stappen moeten doorlopen worden om door energieleverancier op tijd de installatie op order te hebben. Montage snel en vakkundig, uitleg over gebruik onderhoud en wat kan ik zelf zien.
Beste Bart, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Jo, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Helder en goed advies. Ook goed telefonisch contact. Afspraken nagekomen. Snel en schoon gewerkt.
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.