Ging prima was te vroeg, dacht mee en fixte t
Beste Peter, Dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens geregeld was. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Nette communicatie en goed geleverd werk.
Beste Cindy, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat onze communicatie en het geleverde werk naar wens waren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Tot nu toe in 15 jaar tijd 3 keer een beroep op u moeten doen. Zeer correct behandeld. Geeft een goed en veilig gevoel.
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u zich altijd goed en veilig bij ons heeft gevoeld. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De installatie van de nieuwe cvketel was perfect zelfs een nieuwe instelling van de thermostaat
Beste Leon, Dank u wel voor uw terugkoppeling. Fijn om te horen dat de installatie van uw nieuwe cv-ketel en de aanpassing van de thermostaat naar wens zijn verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
correcte afhandeling snelle service en heel netjes en keurig werk afgeleverd met heel vriendelijk personeel.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Mooi om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle service, de nette uitvoering en het vriendelijke personeel. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zowel de communicatie voor als tijdens de werkzaamheden ging correct. Alles werd keurig afgewerkt en opgeruimd. De instructie van de thermostaat ging mondeling bij de thermostaat. We begrepen niet direct alles. Door het gebruik in de praktijk hebben we al veel geleerd. Wat nog lastig is het op afstand de thermostaat te bedienen m.b.v. de telefoon vanuit de auto. Ook de verwarming s' nachts op een lage- re temperatuur zetten en s' morgens om bv. 07.00 te laten gaan lopen hebben we nog niet onder de knie. Op de website vaker gekeken maar nog geen goede instructie gevonden. Kunt U ons daarin raden? Excuses dat het invullen van de evaluatie zo lang geduurd heeft. We wensen Hesi een goed en succesvol nieuwjaar toe Met vriendelijke groet, Gertie en Marius Michels
Beste Marius, Hartelijk dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Fijn om te horen dat de vernieuwing van uw verwarming naar wens is verlopen en dat alles netjes is afgewerkt. We merken dat het gebruik van de thermostaat, zeker op afstand en met tijdschema’s, even wennen kan zijn. Goed dat we hier inmiddels al telefonisch contact over hebben gehad; hopelijk helpt dat bij het beter onder de knie krijgen van de bediening. Wij waarderen uw feedback en wensen u ook een goed en succesvol nieuwjaar toe! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer tevreden, alleen bij de montage bij de watermeter was 2 weken later een lekkage geconstateerd. Die werkzaamheden zijn uitgevoerd door een leerlingmonteur, daar is verder niets mis mee(moeten het vak ook leren) Aanbeveling van mij, controleer goed de werkzaamheden(kwaliteitscontrole)zeker van een leerlingmonteur. M.vr.Gr. Mietie Kollee en JackBackus
Beste Jack, Hartelijk dank voor uw uitgebreide terugkoppeling. Fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent en begrip heeft voor de werkzaamheden van onze leerlingmonteur. Uw tip over extra kwaliteitscontrole nemen we zeker mee om het werk nog beter te blijven uitvoeren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer klantgerichte, snelle en kwalitatief goede service!
Beste Nadine, Dank u wel voor deze positieve beoordeling. Mooi om te lezen dat u onze service als klantgericht, snel en van goede kwaliteit ervaart. Dat waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Fijne uitleg en helderen afspraken. Kwalitatief en prijstechnisch de beste (bij 8 offertes) Leggen en installeren kundig en netjes.
Beste Nicole, Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat onze uitleg en afspraken duidelijk waren en dat u onze kwaliteit en prijs zo positief vergelijkt. Mooi dat alles kundig en netjes is geïnstalleerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Murge, Keurig werk geleverd en communicatie helder. Mvg Guido
Beste Guido, Dank u wel voor uw reactie. Goed om te lezen dat het werk keurig is uitgevoerd en dat de communicatie helder was. Dat stellen wij zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Fijne service,duidelijk en de monteurs leveren goed werk. Zeer tevreden
Beste Miranda, Dank u wel voor uw positieve reactie. Goed om te lezen dat onze service duidelijk is en dat onze monteurs goed werk leveren. We stellen uw tevredenheid zeer op prijs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beide monteurs hebben goed werk geleverd. Werken netjes en zorgen voor de nodige technische uitleg. Gewoon goed geregeld!!
Beste Peter, Dank u wel voor deze mooie review. Goed om te lezen dat de monteurs netjes hebben gewerkt en duidelijke technische uitleg hebben gegeven. Mooi dat alles naar tevredenheid is geregeld! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Nieuwe ventilatiesysteem aangevraagd voor keuken,wc en badkamer. Zeer vriendelijk geholpen welke het beste bij ons paste. Plaatsing was ook snel geregeld en monteur was ook vriendelijk. Binnen aanzienelijke tijd geplaatst. En....... huurprijs valt ook mee.
Beste Rene, Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent over het advies, de snelle plaatsing en de vriendelijkheid van onze monteur. Fijn dat ook de huurprijs meeviel! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De plaatsing van een nieuwe cv-ketel en een warmtepomp is zonder enig probleem en helemaal correct volgens afspraak verlopen.
Beste Wim, Het is goed om te horen dat de plaatsing van uw cv-ketel en warmtepomp probleemloos en volgens afspraak is verlopen. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ben heel tevreden over jullie. En ook de omgang met jullie is heel prettig
Beste Jos, Wat geweldig om te lezen dat u al jarenlang tevreden bent en onze manier van samenwerken zo prettig ervaart. Dank voor uw vertrouwen in ons! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De jongens die de nieuwe ketel hebben geplaatst hebben dat heel professioneel gedaan, verder ook heel aardig in de omgang. Tot nu toe geen klachten, dus we zijn erg tevreden.
Beste Piet, Dat is goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat onze monteurs zowel professioneel als vriendelijk waren. We waarderen uw positieve terugkoppeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
In een woord top!! Zeer goede dienstverlening!!
Beste Vero, Wat fijn om te lezen dat u onze dienstverlening zo positief ervaart. Dank u wel voor deze mooie woorden over onze duidelijkheid en vriendelijkheid. Dat waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Monteurs hebben alles snel netjes gemaakt .prettig in de omgang.
Beste Coen, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat onze monteurs het snel, netjes en prettig hebben uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
In het gehele traject van offerte, tot planning en installatie heb ik alleen maar lof voor Hesi: De installateurs werkten zeer netjes, waren zeer professioneel en je kon goed met ze overleggen en wat een heerlijkheid hoe hun klantbenadering is geregeld. Veel andere bedrijven kunnen nog iets leren van Hesi qua dienstverlening; helaas in deze tijd een zeldzaam goede ervaring …. Blij dat ik ben overstapt van leveranciers naar Hesi Ik vul zelden reviews maar vond dat ik het nu niet achterwege kon laten.
Beste Eric, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling. Fantastisch om te horen dat u het gehele traject als positief heeft ervaren en zo tevreden bent over onze service, communicatie en vakmanschap. We stellen het extra op prijs dat u een review heeft achtergelaten, juist omdat u dat normaal gesproken zelden doet. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Positief
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een positieve ervaring met ons heeft gehad. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed bedrijf met ervaren personeel
Beste Daniël, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf en ons ervaren personeel. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Sauber gearbeitet
Hallo Rainer, Vielen Dank für Ihre Rückmeldung. Es freut uns sehr, dass Sie mit unserer schnellen, kompetenten und sauberen Arbeit zufrieden sind. Mit freundlichen Grüßen Das hesi-Team
Ben al zolang klant bij jullie. Dus zeer tevreden!
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u al zo lang in ons stelt. Fijn om te horen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Netjes en goed werk geleverd
Beste Dennis, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het nette en goede werk van onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer prettig offertegesprek gehad en levering van de airco al binnen enkele weken, eerder dan de verwachte levering. De installatie werd gedaan door twee vriendelijke en beleefde monteurs die heel netjes werkten. We zijn zeer tevreden over de firma Hesi.
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat zowel het offertegesprek als de levering en installatie van de airco naar wens zijn verlopen en dat u tevreden bent over onze monteurs en service. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.