Ik zeg dit niet gauw maar de twee monteurs die hier de CV ketel hebben vervangen waren in één woord geweldig. Zelden van zulke jonge monteurs zoveel beleeftheid ontvangen. Normaal zijn jonge monteurs best wel ongeïnteresseerd bezig met hun werk maar deze twee waren oprecht goed bezig. IK zou deze twee monteurs heel goed blijven waarderen, zij zorgen voor goede klandizie!
Beste klant, Wat fantastisch om te lezen dat onze monteurs zo’n positieve indruk op u hebben gemaakt! We geven uw complimenten zeker door aan hen, dat zal ze erg motiveren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Erg fijne werknemers, attente mensen aan telefoon. Iedereen denkt mee in positieve zin
Beste Helma, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons team en onze service! We geven uw complimenten graag door. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zeer tevreden, de nieuwe thermostaat vind ik minder fijn.
Beste Jessie, Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback! Fijn dat u tevreden bent over ons werk en de producten. Wat betreft de thermostaat, wanneer u hierbij hulp nodig heeft kunt u altijd contact met ons opnemen op 045-5412220. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Prijs,kwaliteit aan te bevelen!
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel ons personeel als de prijs-kwaliteitverhouding. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste John, Wat fijn om te horen dat u tot nu toe zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik lease al 15 jaar bij en ben super tevreden over. Altjjd bereikbaar en bij problemen(1× in 15 jaar) wordt er meteen actie ondernomen. Alles goed geregeld en dat geeft rust.
Beste Rob, Wat fijn om te lezen dat u al 15 jaar tevreden bent en vertrouwen heeft in onze service! Bedankt voor uw mooie woorden. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Samen de mogelijkheden verkend. Met een compleet advies de offerte getekend. Op de dag van de montage, onze wensen nog eens doorgenomen, de uitvoering loopt gesmeerd en stap voor stap worden we bijgepraat over het resultaat, top!
Beste Noud, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met het advies en de montage. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
23jaar klant bij hesi
Beste klant, Wat fantastisch om te horen dat u al 23 jaar tevreden bent bij hesi! Heel erg bedankt voor uw vertrouwen door de jaren heen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
zoals altijd
Beste Jeff, Wat fijn om te horen dat u opnieuw tevreden bent over ons werk! Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
het team werkte geweldig, communicatief, schoon, zeer expliciet
Beste Tabita, Wat geweldig om te lezen dat ons team zo positief is ervaren! We geven uw complimenten zeker door aan iedereen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Accuraat en kundig, vriendelijke monteurs.
Beste Karla, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat onze monteurs zowel kundig als vriendelijk waren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De jongens hebben goed en keurig werk afgeleverd.ben zeer tevreden met HR ketel .
Beste Dickie, Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe HR-ketel! We geven het compliment graag door aan onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Correct en schoon afgeleverd....
Beste Rob, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens en netjes is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Het adviesgesprek was zeer prettig. Er werd niet aangedrongen. De verschillende mogelijkheden werden duidelijk en objectief uitgelegd. De montage was uitstekend. Er is zeer netjes gewerkt. De medewerkers waren heel erg beleefd. De uitleg mbt de thermostaat was zeer duidelijk. Ik weet verder niets toe te voegen. Niets dan lof voor jullie.
Best klant, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het hele traject — van advies tot montage! We geven uw complimenten graag door aan onze collega’s. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Tevreden alles prima.
Beste Roel, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste Maikel, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u snel geholpen bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Het voortraject de offertes met de planning zijn soepel verlopen. Het montageteam waren nette mannen met veel verstand van zaken. In zijn geheel werd op alle plekken netjes gewerkt en werd alles ook weer netjes opgeleverd. Het complete Hesi team voldeed aan onze verwachtingen. Gewoon top!
Beste Maurice, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat alles soepel is verlopen en dat ons team aan uw verwachtingen voldeed. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Mijn verwarmingsketel is vervangen. De monteurs hebben netjes werk geleverd. De ketel doet het prima en kan weer jaren vooruit. Een klein minpuntje het aansluitende is aan de korte kant de monteur heeft het afgeknipte snoer van de vorige ketel gebruikt.
Beste Karel, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat de ketel goed functioneert en dat u tevreden bent over het geleverde werk. We nemen uw opmerking over het aansluitingspunt mee. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Snel en deskundig geïnstalleerd. Komen ook snel als iets niet naar behoren functioneert.
Beste Leonoor, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over de snelheid en deskundigheid. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
zeer korekte en kuraat werkend team als je vragen hebt staan ze direkt klaar voor je, hun is niets teveel .
Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling. We waarderen uw compliment over ons team. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Op basis van eerdere ervaringen, nu weer huur cv-ketel laten installeren. Naar alle tevredenheid geïnstalleerd en functioneert prima.
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat de installatie naar wens is verlopen en de ketel goed functioneert. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Van adviesgesprek tot aan de oplevering vakwerk. Goed geadviseerd en het werk voor de aanleg is brandschoon opgeleverd.
Beste Arjan, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over het advies en de nette oplevering van het werk. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Zoals ik al zei afspraak na komen correcte montage en alles schoon achterlaten.
Beste Wim, Bedankt voor uw bericht. We waarderen dat u onze nauwkeurige en nette werkwijze opmerkt. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Al jaren klant, altijd tevreden geweest, bij een storing, wordt je meteen geholpen, geen gedoe, altijd een mens aan de telefoon
Beste Leo, Hartelijk dank voor uw trouwe klandizie en mooie review! Geweldig om te horen dat u al jaren tevreden bent en dat onze snelle service en persoonlijke contact zo gewaardeerd worden. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Tijdens advies gesprek alles besproken. En zo is ook het ook uitgevoerd tijdens de installatie. Tijdens de installatie netjes op de hoogte gehouden over de voortgang enz.
Beste Roy, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over de communicatie tijdens de installatie. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.