Vanaf offerte tot installatie goede service
Beste Patrick, Bedankt voor de uitstekende beoordeling en het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Reeds met succes aanbevolen. Zal dit zeker nogmaals doen.
Beste Albert, Bedankt voor de super beoordeling en het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer goed.
Beste heer Goertzen, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede en deskundige klantgerichte service
Beste heer/mevrouw Aussems, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Nieuwe ketel laten plaatsen nadat de oude na 15jr (huren HESI) aan very toe was. Monteurs waren kundig en alles werd netjes achtergelaten.
Beste Don, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Net werkende monteurs. Juiste en snelle offerte
Beste Roy, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Hesi reageert en werkt altijd heel professioneel en snel. Telefonisch goed bereikbaar, aardig aan de lijn en altijd snelle service. Na al die jaren niets dan lof over de goede hulp en alle goede adviezen. Ga zo door!
Beste Rob, Bedankt voor de zeer goede review en het jarenlange vertrouwen in Hesi! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Super vriendelijke monteurs die secuur te werk gaan. En ook goede uitleg geven. Helemaal tevreden.
Beste Marc, Bedankt voor de uitmuntende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Ik ben tevreden met de installatie van de CV-ketel
Beste heer/mevrouw Swavek, Bedankt voor de super beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer prettig fijne monteurs
Beste Peter, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Beste Jacques, Bedankt voor de zeer goede review! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Alles is naar wens verlopen.
Beste Jo, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede voorlichting en duidelijke afspraken
Beste Tom, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Aan de voorkant werd goed gecommuniceerd en goede afspraken gemaakt. Het montage team was goed, pleegde regelmatig overleg zodat alles naar wens werd geïnstalleerd en geregeld.
Beste Bart, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De jongens hebben perfect gewerkt mooi op tijd en alles netjes achtergelaten en ik heb het weer lekker warm
Beste Anna, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Werden gebelt voor een ketel vernieuwing hier een afspraak gemaakt en werd al snel en goed vervangen top
Beste Jeanpierre, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het vertrouwen in Hesi! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Een duidelijke offerte afgegeven met een goede prijs. De uitvoering was goed. Super personeel. Werkt naar wens.
Beste Huub, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Zeer goed bedrijf altyd bereikbaar goede service
Beste Dave, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Installatie was top, en bij problemen met dompelpomp werden deze ook snel opgelost
Beste Leo, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
goed werk prima vaklui
Beste heer/mevrouw Van Laar, Bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Doordat volta niks wilde doen aan onze voormalige situatie want wij hadden een gas boiler buiten in het schuurtje staan na het huis gekocht te hebben hebben wij Hesi gecontacteerd. Zij waren bereid te komen kijken en omdat we geen werkende verwarming hadden hebben ze alles op zeer korte termijn aangepast en geïnstalleerd. Zeer tevreden over de service.
Beste Cedric, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goede service en uitleg zonnepanelen
Beste Alex, Bedankt voor de goede beoordeling. Veel plezier met de zonnepanelen! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
De monteurs hebben netjes gewerkt.
Beste Rosita, Bedankt voor de prima beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Goed professionele contract
Beste heer/mevrouw Verstappen, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Wij hebben een snelle reactie ontvangen op onze aanvraag en uitvoering. De de- en montage werkzaamheden zijn netjes en correct uitgevoerd. Dit bewijst dat er toch nog vrij jonge medewerkers zijn die goed werk leveren en correct handelen bij de klanten.
Beste Ton, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.