Enkel problemen met plaatsing thermostaat! Problematisch nu na enkele weken is dat de werking thermostaat niet duidelijk is en problematisch is in gebruik. Moet meerdere malen daags de temperatuur ""verhogen"" omdat het te koud is in de woning!! En moet dit vaak herhalen De ketel die men heeft vervangen was gebaseerd op en thermostaat met een binnen- en buitenvoeler !! Nu begreep ik enkel wordt de buitenvoeler gebruikt. Reden ""binnen en buitenvoeler"" is dat de woningbehoorlijk afwijkt t.o.v. gangbare woningen. GAARNE HULP BIJ INREGELEN !!
Beste Peter, Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u de installatie verder positief ervaart. Wat betreft de werking van de thermostaat: we zien dat een collega hier al contact met u over heeft opgenomen. We hopen dat inmiddels alles naar wens functioneert. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Snelle, vakkundige installateurs. Alles netjes geplaatst en achtergelaten.
Beste Jack, Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle en vakkundige installatie. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
het is prima gegaan de airco doet het prima
Beste Renate, Dank voor uw bericht! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat de airco naar behoren werkt. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alleen over netheid in minder op zolder lag nog een lange pijp was nog blijven liggen
Beste Richard, Dank voor uw feedback. Fijn dat de uitleg duidelijk was. Wat betreft de achtergebleven pijp op zolder: onze monteurs letten normaal gesproken goed op netheid, maar dit is blijkbaar helaas over het hoofd gezien. We kunnen, indien gewenst, de pijp op komen halen. Bel hiervoor met onze planning: 045-5412220. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Fijn en duidelijk adviesgesprek. Hele snelle en vriendelijke monteurs.
Beste Nancy, Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over het adviesgesprek en de snelle, vriendelijke service van onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Oke
Beste Henk, Dank voor uw beoordeling! Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Netjes van tevoren geïnformeerd en kwamen op de afgesproken tijd. Nieuwe ketel geplaatst en alles netjes geïnstalleerd en uitgelegd
Beste Melanie, Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat u tevreden bent over de installatie en uitleg van de nieuwe ketel. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik ben zeer tevreden met Hesi
Beste Ria, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat alles netjes is achtergelaten. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Meer als goed
Beste Jeanette, Dank voor uw korte maar positieve beoordeling! Fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vakkundig en goed de nieuwe ketel geplaats. Netjes gewerkt en zeer correct in de omgang. Groot compliment voor de manier waarop de monteur de stagiair begeleidde, top !
Beste Bert, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de plaatsing van de ketel en de begeleiding van onze stagiair. Fijn dat u zowel het vakmanschap als de nette omgang hebt gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Het belangrijkste is heel goed gebeurd: het installeren van een nieuwe Ketel en bijbehorende thermostaat. Echter vond ik de manier van communiceren zeer vervelend (héél vaak gebeld worden of ze eerder konden komen, terwijl ik aangaf gemaild te willen worden én niet last-miniute te kunnen) en bij aankomst werd meteen de muziek keihard aangezet in huis (terwijl ook ik moest werken).
Beste Wilma, Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de installatie van de ketel en thermostaat goed is verlopen. Voor het maken van afspraken nemen wij standaard telefonisch contact op, omdat uit onze ervaring het afspreken via e-mail niet goed werkt. Vervelend dat de muziek bij aankomst als storend werd ervaren; dit had u gerust met de monteur kunnen bespreken, hij past zich hier graag op aan. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Na het aflopen van mijn eerste contract van 15 jaar nu de tweede keer een contract afgesloten de gesprekken en keuze en montage van nieuwe ketel en thermostaat ging super.
Beste Jens, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fantastisch om te horen dat u opnieuw voor Hesi heeft gekozen en dat alles rondom de keuze, montage en service van uw nieuwe ketel en thermostaat soepel is verlopen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste Theo, Dank voor uw korte en positieve beoordeling! Fijn dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vriendelijke monteurs die goed werk hebben geleverd. Snel en professioneel.
Beste Jack, Bedankt voor uw beoordeling! Geweldig dat u tevreden bent over de professionaliteit en het werk van onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Verzoek uitleg airco. Zeer duidelijk en de plaatsing in overleg. De thermostaat moest verplaatst worden hetgeen zonder probleem werd gedaan. Top deskundig en snel.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen, van de uitleg over de airco tot de vlotte en deskundige plaatsing van de thermostaat. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Bij plaatsing van de homemanager werd uitvoerig alles bekeken en ging de monteur pas weg nadat alles goed werkte kregen we uitgebreide uitleg over hoe de homemanager werkt. Tevens kunnen we altijd een beroep doen op Hesi en dat gebeurt klantvriendelijk en je krijgt deskundig advies.
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Geweldig om te horen dat onze monteur alles grondig heeft gecontroleerd en u goed heeft uitgelegd hoe de Homemanager werkt. Fijn dat u ook de klantvriendelijkheid en deskundigheid van Hesi waardeert. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Duidelijk uitleg i.v.m slimme meter wij zijn 79 en 75 jaar.
Beste Herbert, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat onze monteurs alles duidelijk hebben uitgelegd en dat u de service als netjes en vriendelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ze waren zeer behulpzaam en kundig bezig. Alles netjes afgeleverd en vriendelijk.
Beste Donny, Bedankt voor uw mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent over het werk en de vriendelijke inzet van onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
De vervanging van de oude ketel liep geheel volgens plan. Vriendelijke monteurs en na afloop was alles keurig opgeruimd.
Beste Han, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! Fijn om te horen dat de vervanging van de ketel soepel is verlopen en u tevreden bent over onze monteurs. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Drie mannen hebben de airco geïnstalleerd en alles keurig opgeruimd!!
Beste Bianca, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de installatie netjes is verlopen en alles keurig is achtergelaten. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Inmiddels al jaren klant bij Hesi. Prima service, zeer klantvriendelijk.
Beste Miranda, Wat leuk om te lezen dat u al zo lang klant bij ons bent en nog steeds tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Behulpzame mannen en goede werkers
Beste José, Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat onze monteurs u goed hebben geholpen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Heel goed, vakkundig en vriendelijk
Beste Angelique, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over onze vakkundigheid en vriendelijkheid. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
In n persoonlijk gesprek duidelijk en goed advies ontvangen omtrent n nieuwe installatie. Installatie zelf verliep zeer bekwaam, netjes gewerkt en perfect achtergelaten. Aanbevelenswaardig!
Beste Carla, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het advies en de installatie! Bedankt voor uw aanbeveling. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Afspraken omtrent uitvoering installeren huur cv ketel vakkundig door monteurs uitgevoerd. Zoals ook het advies en de planning. Zou zo maar weer kiezen voor de firma Hesi Mvg, J. Offermans
Hartelijk dank voor uw mooie woorden, meneer Offermans! Fijn om te horen dat u zowel tevreden bent over onze monteurs als over het advies en de planning. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.