Al jaren zijn we tevreden klant van Hesi. Bij eventuele storingen zijn ze altijd snel aanwezig en is het snel verholpen ook op feestdagen. Ook erg tevreden over de nieuwe combiketel die geplaatst is. Kortom goede service!
Beste Ivo, Wat fijn om te lezen dat u al zo lang tevreden bent en onze service waardeert, ook tijdens feestdagen. We zijn blij dat u tevreden bent met de nieuwe combiketel en danken u voor uw vertrouwen door de jaren heen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed en netjes. Alleen wat meer duidelijkheid over instellingen ventilatiebox was mooi geweest.
Beste Eric, Bedankt voor de goede beoordeling. Wanneer u vragen heeft over de instellingen van de ventilatiebox kunt u ons altijd bellen: 045-5412220. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
zie boven
Beste Loek, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Airco's zijn goed aangelegd, werken goed. Bij plaatsing op het garagedak even vragen waar de buitenunit moet staan, was wat fijner geweest. ( ivm. het zicht vanaf de straat)
Beste Ton, Dank u wel voor uw review en uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de aanleg en werking van de airco’s. De plaatsing van de buitenunit is in overleg tussen u en onze adviseur bepaald tijdens het adviesgesprek, maar we begrijpen dat het zicht vanaf de straat een aandachtspunt is. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste Lars, Bedankt voor de uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goedemorgen, de jongemannen die hier waren hebben hun werk uitstekend verricht!
Beste Andrea, Bedankt voor de goede beoordeling. We zullen het de monteurs doorgeven! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Huur de eerste 16 jaar, slechts enkele kleine probleempjes..., meteen opgelost...., nu de laatste nieuwe CV ketel geplaats met volledig nieuw rookkanaal...., vakkundig. maandtarief huur 42,50.... alle onderhoud inbegrepen. Geen zorgen is een geruststelling...., daarom weer de nieuwe huurketel (ketel kan met aanpassingen in de komende jaren ook op waterstof...,, dit zie ik als als alternatief) Cor Roskamp... Sittard...
Beste Cor, Bedankt voor de goede en uitgebreide beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed behulpzaam
Beste Els, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Wij zijn zeer tevreden over de service en het geleverde werk van Hesi bij de plaatsing van onze cv-ketel. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en professioneel. De medewerkers die bij ons langskwamen waren stuk voor stuk vriendelijk, behulpzaam en vakkundig. Alles werd netjes en efficiënt afgehandeld. We kunnen Hesi dan ook van harte aanbevelen!
Beste Kim, Bedankt voor uw uitgebreide en mooie beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat u onze service waardeert. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Dit is de tweede keer dat ik een huurcontract heb gekozen. Ben tevreden over de eerste 15 jaar
Beste Maya, Bedankt voor de positieve beoordeling en het jarenlange vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles perfect afgehandeld
Beste klant, Bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Op alle vlakken tevreden met dit bedrijf en hun personeel. Denken mee en stellen dingen voor waar je zelf niet aan denkt.
Beste Stefan, Dank u wel voor uw beoordeling! Uw feedback wordt enorm gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Beste Marc, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles volgens afspraak. Netjes gewerkt en àlles uitgelegd.
Beste Jo, Bedankt voor de positieve feedback! Uw tevredenheid is onze grootste motivatie. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles prima
Beste Wim, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Goed geen op of aanmerkingen
Beste Rob, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Reageren snel, komen hun afspraken na en werken netjes!
Beste Roy, Bedankt voor deze top beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Ik ben tevreden over het plaatsen van de verwarmingsketel. Alleen de schade aan de afvoerpijp is niet opgelost. Wel een hoge offerte voor het evt. vervangen van de afvoerpijp. En 3 keer terugkomen voor een lekkage, vind ik een keer teveel.
Beste klant, Bedankt voor uw bericht. Over het vervangen van de afvoerpijp heeft u reeds contact gehad met collega Erik. Wij verwijzen dan ook graag naar de offerte die u van hem ontvangen heeft. We begrijpen dat het meerdere keren terugkomen vervelend is en nemen dit mee om onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
al jaren klant, nog steeds meer dan tevreden
Beste Fons, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het jarenlange vertrouwen. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Vanaf begin tot eind goed geadviseerd en goede service. Ook de prijs en kwaliteit zijn dik in orde. Zelf hebben wij nu zonnepanelen en de CV via Hesi en zijn zeer tevreden. Kortom; Aanrader!
Beste Ashley, Bedankt voor uw positieve feedback! Uw tevredenheid is onze grootste motivatie. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
de monteurs waren snel, en lieten alles netjes achter, vriendelijk en een goede uitleg over alles.
Beste Wiel, Dank u wel voor uw mooie woorden! We geven uw complimenten door aan onze monteurs. Dat zullen ze zeker waarderen! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
vriendelijk aan de telefoon en het werkpersoneel ook heel vriendelijk/ ruimen alles op voorzichtig Gewoon Fijn om mee samen te werken
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
betrouwbaar, prettige monteurs, vakkundig en bij vragen/onduidelijkheid komt er op korte termijn een monteur.
Beste klant, Bedankt voor de zeer goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Alles goed verzorgd en vriendelijke monteurs.
Beste Miel, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Bij en na de aanvraag voor een nieuwe installatie of nieuwe apparatuur volgt altijd een persoonlijk gesprek thuis waarbij de situatie en wensen worden bekeken. Daarbij duidelijk en eerlijk advies. Als er onverhoopt een storing is (nog maar weinig meegemaakt) wordt de melding prompt opgevolgd en is er binnen korte termijn een monteur ter plaatse die voldoende kennis, ervaring en materiaal heeft om de storing te verhelpen. Zelfs op een feestdag! Wij hebben u meerdere systemen (airco, CV, MV, zonnepanelen) via Hesi en zijn zeer tevreden.
Beste Rob, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze werkwijze en service! We vinden het belangrijk om iedere klant persoonlijk en eerlijk advies te geven, afgestemd op de situatie thuis. Ook bij storingen doen we er alles aan om snel en vakkundig te helpen — zelfs op feestdagen als het nodig is. Mooi om te horen dat u meerdere systemen via ons heeft laten installeren en dat u daar tevreden over bent. Met vriendelijke groet, Het hesi-team
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.