Ik had om een andere thermostaat gevraagd niet die van de reclame. Kreeg een hele simpele zonder dag en nacht regeling.jammer
Beste, Dank u voor uw reactie. Er zijn meerdere opties mogelijk als het om de regeling van een cv-ketel gaat. Ik zal contact met u opnemen om deze opties te bespreken. Vriendelijke groet, Ron
Sander Junger had op zijn vorig adres: Ammonieterf 194; 6413KX Heerlen een huur-combiketel van Hesi. Aangezien hij heel tevreden was heeft hij ons Hesi aanbevolen.
Wir waren vorallem beeindruck wie schnell das alles abgewickelt wurde. Wir werden HESI auf jeden Fall weiterempfehlen.
Van het eerste adviesgesprek tot en met de plaatsing van de zonnepanelen is alle perfect verlopen.
korte wachttijd tot adviesgesprek, tussen dit gesprek een termijn op de volgende werkdag voor de nieuwe installatie en de vervanging van de oude, beter kan dit service niet lopen. van harte bedankt
heel goed
keine
Adviesgesprek: prima. Installatie: zeer nette jongens die proffesioneel te werk gaan. Leggen alles zeer goed uit. Écht een visitekaartje voor jullie bedrijf! Communicatie: was iets mis gegaan met de Bosch-actie maar dit is prima opgelost.
goede arbeidskrachten
alles in orde graag weer misschien nog een uitbreiding van de zonnenpanelen op een andere plaats op het dak
Dank u voor uw beoordeling! Ik zal nog even contact met u opnemen inzake een mogelijke uitbreiding. Vriendelijke groet, Ron
Het kundig personeel : zeer gedisipleneert kundig in hun vak en bekwaam in hun toelichting de servise is uitstekent
Het enige dat niet goed was is dat er nog geen internet koppeling met de system is. Er werd angenomen dat ik wifi heb en dat heb ik niet. Nu word vertellt dat ik extra voor de verbinding met betalen maar en prijs is nog niet gegeven.
Beste, Dank u voor het invullen van de enquête. Uw adviseur zal binnenkort contact met u opnemen om dit te bespreken.
Super über aus empfehlungswerte Firma
zeer goede ervaring al 23 jaar met Hesi daarom met uitzoeken van nieuwe CV ketel goed geadviseerd, en bij plaatsing zeer, goed ,en snel, en accuraat en, netjes geplaatst, de medewerkers doen hun werk prima en ruimen ook alles weer netjes op ,en leggen alles uit over nieuwe ketel dus daarom zeer tevreden over Hesi mvrgr mario schils
Snelle installatie van de ketel en probleem met thermostaat ook snel en afdoende opgelost.
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.