Heel veel succes verder
👍🏻😃
Alles Perfekt funktioniert.
Alles prima. Doodzonde dat de thermosstaat scheef hangt. Dit stoort dagelijks. Het zoubfijn zijn als dit netjes zou zijn.
Beste klant, Allereerst dank voor uw moeite om de enquête in te vullen. Het is inderdaad zonde dat uw thermostaat scheef gemonteerd is. Op den duur gaat dit alleen maar meer storen als u weet dat iets scheef gemonteerd is. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om dit te herstellen. Met vriendelijke groet, Uw Hesi team.
Sehr freundliche und nette Monteure.
Schnell und ohne probleme alles gemacht.
Zeer goed goede montuurs
Zeer nette en ervaren monteurs! Prima gewerkt! Al met al een tevreden klant! Ik hoop dat in de toekomst de service zo blijft!
Duidelijk communicatie en vriendelijk personeel. Vanaf het telefoongesprek tot het voltooien van de diensten is alles vlot, netjes en goed verlopen
Heb helaas 1 opmerking. Op mijn "oud" woonadres. kloosterraderstraat 73 te Kerkrade had ik een CV ketel bij jullie gekocht en een All In onderhouds contract afgesloten. Momenteel ben ik verhuisd naar Abtenlaan 34 te Kerkrade. Ik ben zeer tevreden over de diensten en service van HESI en had daarom ook besloten om bij jullie een CV ketel te huren op mijn nieuwe woonadres. Helaas moet ik een bedrag van 153 euro betalen indien de nieuwe bewoner van kloosterraderstraat 73 besluit om het onderhouds contract niet voort te zetten. Doordat ik gekozen heb om bij jullie klant te blijven en ik zeer tevreden ben over de geleverde diensten had ik niet verwacht dat ik nog extra kosten moet maken. Mijn vraag is dus. Kosten van kloosterraderstraat zijn voor rekening HESI? Bedankt!
Geachte klant, Dank u voor het invullen van de enquête. Ik zal uw vraag doorgeven aan onze financiële administratie. Vriendelijke groet, Uw Hesi team.
Nette service en prettige medewerkers
Hadden al een CV ketel van Hesi, maar het warm water was niet warm genoeg, en duurde te lang. Na een gesprek/advies met Erik Schlosser is er een andere ketel geplaatst die wel die capaciteit bezit.
Als ik iemand weet zal ik zeker Hesi Limburg aanbevelen. Ben zelf uiterst tevreden. Of je nu contact met kantoor hebt of met de monteurs deze heren zijn altijd vriendelijk. Dat mag ook wel eens gezegt worden.
Beratung war sehr informativ , die Montage wurde schnell und professionell durchgeführt. Hatte ein kleines Problem mit einer undichten Verschraubung, aber die wurde sofort repariert. Die Wartung wird ,nach Termin, sorgfältig gemacht. Wir sind sehr zufrieden mit unserer neuen Heizung.
heel aardige en hulpzame jongens
Goede CV ketel en ventilatiesysteem. Professioneel afgeleverd.
Snel, correct, professioneel, netjes en hard gewerkt!
Koperslager 14
6422 PR Heerlen
U wilt zorgeloze verwarming, comfort en energiebesparing… Voor een lage prijs en met zekerheid. Of het nu gaat om uw cv ketel,warmtepomp, zonnepanelen, airco, thermostaat of ventilatie. Het zijn de producten en de service van uw Limburgse installateur Hesi die uw wonen aangenaam en zo betaalbaar maken. -------------------------------- Sie möchten nicht länger unnötig Geld ausgeben, die Umwelt nicht unnötig belasten? Dann haben wir für Sie eine clevere Lösung: Vergessen Sie den hohen Kaufpreis für eine neue, sparsame Heizung und mieten Sie sich eine Buderus-Markenheizung und unser Alles-drin-Paket mit Planung, Montage, Reparaturen, Ersatzteilen und Wartung.